prefuse Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Μην παιδευεσαι άδικα μολις γραψεις το ποσό που θελεις να στείλεις απο την ρεβο σε οπουδήποτε άλλο λογαριασμό σου λεει ποια εναι η προμήθεια και αν υπάρχει, τωρα σε εισερχομενο εμβασμα προς την ρεβο δεν νομιζω να υπαρχει προμήθεια για οποιοδήποτε πόσο, εχω στειλει 5000€ χωρις χρέωση. το ανάποδο ρωτάω, όχι να στείλεις αλλά να σου στείλει χρήματα αλλοδαπή τράπεζα πχ 5000€.
Doubt Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, prefuse είπε Ευχαριστώ, Δοκιμαστικά έβαλα κάποιες μικρές πληρωμές από booking και είδα ότι δεν κρατάει προμήθεια όπως πχ η Πειραιώς. Δεν έχω ιδέα όμως τι γίνεται με μεγαλύτερα πόσα. Δεν θυμάμαι ποιο είναι το μεγαλύτερο ποσό που έχω στείλει στη Ρεβολουτ, μπορεί 500 μπορεί και 1000€. Δεν χρεώνει κάτι και γι'αυτό έχω κάνει το λογαριασμό εκεί "κόμβο". Αν παίζαμε ποδόσφαιρο θα ήταν το 10αρι το καλό.
NikosKallithea Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 9 λεπτά πριν, prefuse είπε το ανάποδο ρωτάω, όχι να στείλεις αλλά να σου στείλει χρήματα αλλοδαπή τράπεζα πχ 5000€. Σου απαντησα σε δύο σκέλη
prefuse Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 57 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε τωρα σε εισερχομενο εμβασμα προς την ρεβο δεν νομιζω να υπαρχει προμήθεια για οποιοδήποτε πόσο, εχω στειλει 5000€ χωρις χρέωση. μια διευκρίνιση. "εχω στείλει" εννοείς απο αλλοδαπή τράπεζα, έστειλες εισερχομενο εμβασμα, προς το IBAN που εχεις στην revolut σου; ευχαριστώ εκ τον προτέρων
Doubt Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, prefuse είπε μια διευκρίνιση. "εχω στείλει" εννοείς απο αλλοδαπή τράπεζα, έστειλες εισερχομενο εμβασμα, προς το IBAN που εχεις στην revolut σου; ευχαριστώ εκ τον προτέρων Για τη Ρεβολουτ είναι εισερχόμενο έμβασμα, δεν έχει διαφορά αν είναι από Ελλάδα ή άλλη χώρα. 1
deerhunter Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 καλησπέρα σας,έχω και εγώ μιά ερώτηση . έχω μιά άυλη revolut master την οποία την έχω στο gwallet. Μπορώ να κάνω ανάληψη από ΑΤΜ στο εξωτερικό (χώρα εκτός ευρώ) ? Είναι καλύτερα να έχω μετατρέψει πρώτα τα χρήματα μέσω της εφαρμογής στο νόμισμα της χώρας που θα είμαι πχ δολάρια ή είναι καλύτερα να μετατρέψει μόνο του το ATM τα ευρώ σε δολάρια? ευχαριστώ
NikosKallithea Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, deerhunter είπε καλησπέρα σας,έχω και εγώ μιά ερώτηση . έχω μιά άυλη revolut master την οποία την έχω στο gwallet. Μπορώ να κάνω ανάληψη από ΑΤΜ στο εξωτερικό (χώρα εκτός ευρώ) ? Oχι δεν μπορεις να κανεις ανάληψη. Οχι απο το εξωτερικό αλλα απο πουθενα Θελεις την φυσική καρτα 1
deerhunter Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 καλημέρα σας , ευχαριστώ για την απάντηση . ξέρουμε σε πόσες ημέρες θα έρθει στα χέρια μου από την αίτηση?
NikosKallithea Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, deerhunter είπε καλημέρα σας , ευχαριστώ για την απάντηση . ξέρουμε σε πόσες ημέρες θα έρθει στα χέρια μου από την αίτηση? Απο 15 εως ...οσο νομιζουν τα ελτα ...30 ...40 μερες
atrias Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Στις 31/1/2023 στις 4:38 ΜΜ, lacta13 είπε Καλησπέρα σας, επειδή ειναι τεράστια το θεμα για να βρω απάντηση,αν και πιθανώς να την ξερω,γνωριζει κανεις αν μπορει η revolut να δεχθει μεταφορά κρυπτο απο αλλου;δεν βρηκα καποια επιλογη εκτος απο αγορά όχι δεν γίνεται να στείλεις ή να τραβήξεις κρύπτο προς / από την revolut μόνο να κάνεις αγοραπωλησίες μπορείς 1
charlymp Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Kαλησπερα. Νέος στο άθλημα. Ταξιδεύω Ουγγαρία.Υπαρχει λόγος να μετατρέψω στη Revolut κάποια ευρώ σε φιορίνια, και να πληρώνω με αυτά ; Αν έχω καταλάβει καλά μόλις πληρώσω με κάρτα κάποια αγορά, σε τοπικό νόμισμα, αυτόματα γίνεται η μετατροπή .Άρα δεν απαιτείται. Βέβαια η δεύτερη απορία μου είναι γιατί έχει την επιλογή αυτή τότε, από τη στιγμη που ουσιαστικά είναι άχρηστη.Μηπως κάτι δεν έχω καταλάβει καλά; Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2023 από charlymp
asdfnikos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, charlymp είπε Kαλησπερα. Νέος στο άθλημα. Ταξιδεύω Ουγγαρία.Υπαρχει λόγος να μετατρέψω στη Revolut κάποια ευρώ σε φιορίνια, και να πληρώνω με αυτά ; Αν έχω καταλάβει καλά μόλις πληρώσω με κάρτα κάποια αγορά, σε τοπικό νόμισμα, αυτόματα γίνεται η μετατροπή .Άρα δεν απαιτείται. Βέβαια η δεύτερη απορία μου είναι γιατί έχει την επιλογή αυτή τότε, από τη στιγμη που ουσιαστικά είναι άχρηστη.Μηπως κάτι δεν έχω καταλάβει καλά; Γιατί εντός Σ/Κ υπάρχει μια μικρή προμήθεια λόγο ότι είναι κλειστές οι αγορές - Τράπεζες.
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 13 λεπτά πριν, charlymp είπε Kαλησπερα. Νέος στο άθλημα. Ταξιδεύω Ουγγαρία.Υπαρχει λόγος να μετατρέψω στη Revolut κάποια ευρώ σε φιορίνια, και να πληρώνω με αυτά ; Αν έχω καταλάβει καλά μόλις πληρώσω με κάρτα κάποια αγορά, σε τοπικό νόμισμα, αυτόματα γίνεται η μετατροπή .Άρα δεν απαιτείται. Βέβαια η δεύτερη απορία μου είναι γιατί έχει την επιλογή αυτή τότε, από τη στιγμη που ουσιαστικά είναι άχρηστη.Μηπως κάτι δεν έχω καταλάβει καλά; Γιατί μπορείς να μετατρέψεις και να κρατήσεις σε άλλο νόμισμα όταν έχει καλή ισοτιμία . 1
ppetr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Και για να στειλεις εμβασμα σε ξενο νομισμα
kormos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα, Θα ήθελα να θέσω μια απορία που έχω... Υπάρχουν μέσα στο λογαριασμό 2-3 εικονικές κάρτες. Λογαριασμοί 3 με 3 διαφορετικά νομίσματα. Αν πχ υπάρχει το ανάλογο ποσό και σε € και σε $ και η συναλλαγή είναι σε $ αυτόματα πρέπει να τραβήξει τα χρήματα από εκεί ή με βάση τη χώρα επιλέγει το €? Μφχ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα