Olyx1996 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Γεια σας μου ήρθε μύνημα στην ρεβολυτ για επιβεβαίωση φορολογικής κατοικίας είμαι από Κύπρο δε εχω σπίτι γραμμένο. Πάνω μου τι κάνω μπορεί να με βοηθήσει κάποιος παρακαλω γτ θα μου το κλείσουν?
sdikr Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 18 λεπτά πριν, Olyx1996 είπε Γεια σας μου ήρθε μύνημα στην ρεβολυτ για επιβεβαίωση φορολογικής κατοικίας είμαι από Κύπρο δε εχω σπίτι γραμμένο. Πάνω μου τι κάνω μπορεί να με βοηθήσει κάποιος παρακαλω γτ θα μου το κλείσουν? Δεν ρωτάει αν έχεις σπίτι, ρωτάει που κάνεις φορολογική δήλωση Αν κάνεις Κύπρο, θα δηλώσεις χώρα Κύπρο και το φορολογικό σου μητρώο λογικά
kormos Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Olyx1996 είπε Γεια σας μου ήρθε μύνημα στην ρεβολυτ για επιβεβαίωση φορολογικής κατοικίας είμαι από Κύπρο δε εχω σπίτι γραμμένο. Πάνω μου τι κάνω μπορεί να με βοηθήσει κάποιος παρακαλω γτ θα μου το κλείσουν? Τελευταία ενημέρωση που στέλνουν και ζητάνε είναι να επιβεβαιώσεις τον ΑΦΜ σου. Το συμπληρώνεις και είναι εντάξει. Αν δεν επιθυμείς, όπως λένε και οι όροι, θα κλείσει. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2023 από kormos 1
Olyx1996 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Όταν λέτε αφμ στην Κύπρο είναι κοινωνικές ασφαλίσεις να βάλω τον αριθμό μου εκεί δηλαδή;
kormos Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 2 λεπτά πριν, Olyx1996 είπε Όταν λέτε αφμ στην Κύπρο είναι κοινωνικές ασφαλίσεις να βάλω τον αριθμό μου εκεί δηλαδή; Ναι 🙂 Φορολογική δήλωση λογικά κάνεις...
Donmitsos10 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Έχω Eurobank και θέλω αυτόματα να βάζω στη Revolut κάθε 1η του μήνα 50 ευρώ. Γίνεται κάτι σαν πάγια εντολή; Επεξ/σία 19 Απριλίου 2023 από Donmitsos10
slobou Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Καλησπέρα σε όλους . Μόλις έκανα εγγραφή στην revolut. Αν και το κόστος είναι μικρό ,υπάρχει τρόπος να αποσταλεί η φυσική μου καρτα δωρεάν ;
Gkostas2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Απο τις 6/4 και ακομα και σήμερα η Eurobank δεν έχει ασχοληθεί να λύσει το θέμα όπου φλαγκάρει ως high risk τις συναλλαγές χρεωστικών καρτών της Visa με την Revolut. Well done guys... Έχω φτάσει στο σημείο να πιστεύω ότι δεν παίζει να το λύσουν ποτέ. Άλλωστε η Revolut τους χαλάει την πιάτσα με τις ληστρικές προμήθειες που χρεώνουν σε καθε συναλλαγή. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2023 από Gkostas2007
kormos Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, Donmitsos10 είπε Έχω Eurobank και θέλω αυτόματα να βάζω στη Revolut κάθε 1η του μήνα 50 ευρώ. Γίνεται κάτι σαν πάγια εντολή; https://help.revolut.com/help/adding-money/with-auto-deposit/adding-money-automatically/
Olyx1996 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 4 ώρες πριν, kormos είπε Ναι 🙂 Φορολογική δήλωση λογικά κάνεις... Αδερφέ δε βρίσκω λύση γράφω το 8ψυφειο κωδικό από κοινονικες ασφαλησεις και μου λέει ότι θέλει ακόμα ένα αριθμό και ένα γράμμα . Υπάρχει κανένας από Κύπρο εδώ μέσα να με βοηθήσει γιατί δε ξέρω από αυτά εγώ;,δουλεύω 7 χρόνια σε ξενοδοχείο γίνεται να μη έχω φορολογική δήλωση;
kormos Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 5 λεπτά πριν, Olyx1996 είπε Αδερφέ δε βρίσκω λύση γράφω το 8ψυφειο κωδικό από κοινονικες ασφαλησεις και μου λέει ότι θέλει ακόμα ένα αριθμό και ένα γράμμα . Υπάρχει κανένας από Κύπρο εδώ μέσα να με βοηθήσει γιατί δε ξέρω από αυτά εγώ;,δουλεύω 7 χρόνια σε ξενοδοχείο γίνεται να μη έχω φορολογική δήλωση; Σωστά ο ΑΦΜ είναι 9 νούμερα. Μήπως ξεχνάς το 0 στην αρχή; (Αν είσαι από τους παλιούς...)
Olyx1996 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Πρώτη φορά ακούω για αυτά τα Έβαλα ένα 0.μπροστα και ένα Σ τέλος κΙ το δέχτηκαν
NikosKallithea Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 3 ώρες πριν, slobou είπε Καλησπέρα σε όλους . Μόλις έκανα εγγραφή στην revolut. Αν και το κόστος είναι μικρό ,υπάρχει τρόπος να αποσταλεί η φυσική μου καρτα δωρεάν ; Με τα νεα μεσα η φυσικη καρτα ειναι πλεον περιττή, βαζεις μια εικονική στο gpay και τελος.
orfeas11 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, Olyx1996 είπε Πρώτη φορά ακούω για αυτά τα Έβαλα ένα 0.μπροστα και ένα Σ τέλος κΙ το δέχτηκαν Αν έβαλες τυχαία ένα μηδέν μπροστά και ένα Σ στο τέλος, προφανώς δεν ξέρεις το ΑΦΜ σου και θα έχεις (μάλλον) πρόβλημα στο μέλλον με την Revolut. Δεν ξέρω στην Κύπρο πόσα ψηφία έχει το ΑΦΜ αλλά γιατί δεν ρωτάς κάποιον που ξέρει; Επίσης ρώτησες "γίνεται να μην έχω φορολογική δήλωση;" και εδώ κάπου μπερδεύεται το θέμα... Δεν έχει κάποιος φορολογική δήλωση, την κάνει κάθε χρόνο. Αριθμό φορολογικού μητρώου (αφμ) πρέπει να έχεις για να κάνεις και δήλωση και αυτό ζητάει η revolut. Συνοψίζοντας, καλύτερα να βοηθήσει κάποιος από Κύπρο τον φίλο ή να ρωτήσεις κάποιον γνωστό σου. 1
theopan Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Έχει κανείς εμπειρία από χρήση της (φυσικής) Revolut στην Κίνα; Περνάει-δεν περνάει-περνάει κάποιες φορές όπως διάβασα κάπου; Εννοείται ότι θα υπάρχει χρήση VPN στο κινητό που είναι εγκατεστημένη η εφαρμογή της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα