NikosKallithea Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 7 ώρες πριν, prefuse είπε αλλο το τι γκρινίαζει και αλλο το αν εγω ειμαι νομικά καλυμένος οτι τα έβαλα. εξαλλου ολοι εδω στην πολυκατοικια εχουμε παραπονα. το θεμα ειναι αν ειμαι νομικά καλυμμένος οτι του τα έβαλα. Δικη σου ευθύνη είναι ο διαχειριστής να πάρει το συνολο των κοινόχρηστων.
argonaut Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 8 hours ago, gokuthelegend said: Θα μπορούσε να ανοίξει απλούς λογαριασμούς σε όλες τις τράπεζες και ο κάθε κάτοικος της πολυκατοικίας να καταθέτει όπου τον βολεύει. Χα, δεν έχετε κάνει διαχειριστές μου φαίνεται. Εγώ, ως διαχειριστής, έχω μεριμνήσει να έχω λογαριασμό και στις 4 συστημικές τράπεζες. Και έχω μοιράσει τα IBAN εγγράφως σε όλους τους ενοίκους. Έλα όμως που υπάρχει ένοικος (ενοικιαστής, αν και αυτό δεν έχει σημασία) ο οποίος από την δική του Εθνική βάζει τα κοινόχρηστα στην δική μου Πειραιώς. Και όταν του λες το λάθος του και του το δίνεις εγγράφως με την χρέωση της τράπεζας για το εισερχόμενο τι κάνει; Την επόμενη φορά από την δική του Πειραιώς τα βάζει στην δική μου Εθνική..... Εδώ σας θέλω τώρα...... 1
panteraGGR Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Στις 28/9/2023 στις 3:30 ΜΜ, runner69 είπε Μηπως ειναι πιστωτικη αντι για χρεωστικη; Καλησπέρα Όχι δεν έχω καθόλου πιστωτικές.Δοκίμασα απο πειραιώς και λύθηκε το θέμα μου 1
arisermpo Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα. Σε ταξίδι στην Αγγλία προτείνετε Revo με λίρες (standard plan) ή Payzy?
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, arisermpo είπε Καλησπέρα. Σε ταξίδι στην Αγγλία προτείνετε Revo με λίρες (standard plan) ή Payzy? εχει η payzy λίρες;
jimmysss! Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 2 minutes ago, arisermpo said: Καλησπέρα. Σε ταξίδι στην Αγγλία προτείνετε Revo με λίρες (standard plan) ή Payzy? ρεβολουτ 1
enterhere Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Στις 4/10/2023 στις 1:50 ΠΜ, argonaut είπε Χα, δεν έχετε κάνει διαχειριστές μου φαίνεται. Εγώ, ως διαχειριστής, έχω μεριμνήσει να έχω λογαριασμό και στις 4 συστημικές τράπεζες. Και έχω μοιράσει τα IBAN εγγράφως σε όλους τους ενοίκους. Έλα όμως που υπάρχει ένοικος (ενοικιαστής, αν και αυτό δεν έχει σημασία) ο οποίος από την δική του Εθνική βάζει τα κοινόχρηστα στην δική μου Πειραιώς. Και όταν του λες το λάθος του και του το δίνεις εγγράφως με την χρέωση της τράπεζας για το εισερχόμενο τι κάνει; Την επόμενη φορά από την δική του Πειραιώς τα βάζει στην δική μου Εθνική..... Εδώ σας θέλω τώρα...... Τις αποδείξεις οτι πλήρωσαν πως τις παίρνουν; Περνάνε απο το διαμέρισμα σου;
runner69 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 7 ώρες πριν, enterhere είπε Τις αποδείξεις οτι πλήρωσαν πως τις παίρνουν; Περνάνε απο το διαμέρισμα σου; Γιατι να περασουν; Εχεις την αποδειξη συναλλαγης απο το ebanking.
argonaut Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 1 hour ago, runner69 said: Γιατι να περασουν; Εχεις την αποδειξη συναλλαγης απο το ebanking. Όχι, δεν είναι ακριβώς έτσι. Τις αποδείξεις τις υπογράφω και τις πετάω κάτω από την πόρτα μαζί με το επόμενο ειδοποιητήριο για όσους πληρώνουν ηλεκτρονικά. Για όσους ακόμη πληρώνουν μετρητά τις δίνω χέρι με χέρι αφού πρώτα τις υπογράψω την στιγμή της εξόφλησης. Οι αποδείξεις πληρωμής όμως εξασφαλίζουν και την διαχείριση. Οι αποδείξεις που δεν έχουν επιδοθεί και βρίσκονται στα χέρια του διαχειριστή αποτελούν αποδεικτικό στοιχείο σε περίπτωση που κάποιος δεν πληρώνει κοινόχρηστα και η πολυκατοικία κινηθεί εναντίον του δικαστικά. Και για να μην είμαστε off-topic πληρωμές γίνονται δεκτές και σε Revolut αλλά κανένας δεν το έχει κάνει ακόμη. 1
runner69 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Spoiler Στις 6/10/2023 στις 2:32 ΠΜ, argonaut είπε Όχι, δεν είναι ακριβώς έτσι. Τις αποδείξεις τις υπογράφω και τις πετάω κάτω από την πόρτα μαζί με το επόμενο ειδοποιητήριο για όσους πληρώνουν ηλεκτρονικά. Για όσους ακόμη πληρώνουν μετρητά τις δίνω χέρι με χέρι αφού πρώτα τις υπογράψω την στιγμή της εξόφλησης. Οι αποδείξεις πληρωμής όμως εξασφαλίζουν και την διαχείριση. Οι αποδείξεις που δεν έχουν επιδοθεί και βρίσκονται στα χέρια του διαχειριστή αποτελούν αποδεικτικό στοιχείο σε περίπτωση που κάποιος δεν πληρώνει κοινόχρηστα και η πολυκατοικία κινηθεί εναντίον του δικαστικά. Και για να μην είμαστε off-topic πληρωμές γίνονται δεκτές και σε Revolut αλλά κανένας δεν το έχει κάνει ακόμη. Μα συζητάμε για αυτους που πληρώνουν. Δεν καταλαβα γιατι δαιφωνεις. Μπραβο σου που το δινεις σαν διαχειριστής απλα δεν το βρισκω υποχρεωτικο να το λαβω. Εξτρα χαρτουρα ενω το εχουμε ηλεκτρονικά.
asdfnikos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 10 λεπτά πριν, zoranb είπε To fee των €3.12 είναι κάτι νέο; πάτα πάνω στο ποσό και εξηγεί από που προκύπτει. Λογικά λόγω του Σαββάτου
japetus Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Ξέρει κανείς αν είναι ενημερωμένοι σχετικά με τις νέες ταυτότητές μας και τις δέχονται για ταυτοποίηση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα