Doubt Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, riznik είπε η ταυτότητα έχει 4 χρόνια και έχω δοκιμάσει πάνω από 10 φορές , οι φωτογραφίες βγαίνουν μια χαρα. Αν δεν έχει αλλάξει κάτι τότε να επικοινωνήσω μαζί τους.. Πιθανόν να πήραν πρέφα τις ταυτότητες νέου τύπου. Έκανες αρχική εγγραφή και ταυτοποίηση ή κάποια ανανέωση;
gokuthelegend Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 22 ώρες πριν, riznik είπε Υπάρχει κάποια αλλαγή και δεν μπορώ με τίποτα να κάνω verify με ταυτότητα ; Μπορεί και να το έχεις σκεφτεί ήδη, αλλά μήπως έχεις δίπλωμα οδήγησης; Αν ναι, δοκίμασε και αυτό.
prometheas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Αν έχεις νεου τύπου διπλωμα οδήγησης , το δεχονται. Εγώ το έκανα πριν 3 μήνες μιας και εχει λήξει η ταυτοτητά μου
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ερώτηση: Φίλος που τον έκανες refer και άνοιξε λογαριασμό, αν πληρώσει λογαριασμό nova (eon tv) μετράει στη 1 συναλλαγή από τις 3 συναλλαγές που χρειάζεται να κάνει για να πάρεις το μπόνους εγγραφής; Έκανε ήδη 2 σε efood και gavimo, και έμεινε ένα υπόλοιπο από τα χρήματα που έβαλε και σκέφτεται αν είναι να πληρώσει τον λογαριασμό του ή πάρει πάλι κάνα παιχνίδι από κάποιο κλειδάδικο όπως το gamivo. Δε βγάζω άκρη με τις προϋποθέσεις που γράφουν, ούτε και με το άθλιο αργό τους chat support που μου τα κάνει copy paste τα ίδια πράγματα, ενώ μιλάω με πραγματικό άνθρωπο . Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2023 από xtrmsnpr
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, xtrmsnpr είπε Ερώτηση: Φίλος που τον έκανες refer και άνοιξε λογαριασμό, αν πληρώσει λογαριασμό nova (eon tv) μετράει στη 1 συναλλαγή από τις 3 συναλλαγές που χρειάζεται να κάνει για να πάρεις το μπόνους εγγραφής; Δε βγάζω άκρη με τις προϋποθέσεις που γράφουν, ούτε και με το άθλιο αργό τους chat support που μου τα κάνει copy paste τα ίδια πράγματα, ενώ μιλάω με πραγματικό άνθρωπο . Αν θυμάμαι καλά μετά απο κάθε συναλλαγή σου γράφει αν καλύπτει τις απαιτήσεις. Αλλά υπάρχουν και τα ΣΜ που μπορεί να πάει και να αγοράσει κάτι και να είναι σίγουρος. Μπορεί να το κάνει 3 φορές.
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αν θυμάμαι καλά μετά απο κάθε συναλλαγή σου γράφει αν καλύπτει τις απαιτήσεις. Αλλά υπάρχουν και τα ΣΜ που μπορεί να πάει και να αγοράσει κάτι και να είναι σίγουρος. Μπορεί να το κάνει 3 φορές. Ευχαριστώ, αλλά δεν ξέρω τι ειναι ΣΜ. Δεν του έχει έρθει η φυσική κάρτα, μπορώ να πάει σε μαγαζί; Γιατί δεν του εμφανίζει να κάνει αγορές σε φυσικό κατάστημα, και δε μπορεί να το ενεργοποιήσει. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2023 από xtrmsnpr
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, xtrmsnpr είπε Ευχαριστώ, αλλά δεν ξέρω τι ειναι ΣΜ Σούπερ Μαρκετ.
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Σούπερ Μαρκετ. αχά! ευχαριστώ γιάυτό. Αν βγάλει την εικονική κάρτα θα μπορεί;
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, xtrmsnpr είπε αχά! ευχαριστώ γιάυτό. Αν βγάλει την εικονική κάρτα θα μπορεί; μπορεί να την περάσει στο κινητό του apple pay / google wallet.
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε μπορεί να την περάσει στο κινητό του apple pay / google wallet. ναι όπως έγγραψα και πριν δεν του εμφανίζει να κάνει αγορές σε φυσικό κατάστημα, και δε μπορεί να το ενεργοποιήσει την επιλογή για την κάρτα του. Με την εικονική θα μπορέσει; Μιας και είναι έξω τώρα να του το πώ να το κάνει
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, xtrmsnpr είπε ναι όπως έγγραψα και πριν δεν του εμφανίζει να κάνει αγορές σε φυσικό κατάστημα, και δε μπορεί να το ενεργοποιήσει την επιλογή για την κάρτα του. Με την εικονική θα μπορέσει; Μιας και είναι έξω τώρα να του το πώ να το κάνει εκανες edit και στα δυο σου μηνύματα αφοτου απάντησα,εγώ απάντησα σε αυτό που έκανα παράθεση. Δεν είναι δύσκολο,εχει κουμπί κάτω απο την virtual καρτα.
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε εκανες edit και στα δυο σου μηνύματα αφοτου απάντησα,εγώ απάντησα σε αυτό που έκανα παράθεση. Δεν είναι δύσκολο,εχει κουμπί κάτω απο την virtual καρτα. Ναι αλλά δεν μου απαντάς σε αυτό που ρωτάω 😛 ή πρέπει σονι κ ντε να ερθει η φυσικη και να την λινκαρει για να ενεργοποιηθουν αυτές οι επιλογές για όλες τις κάρτες;
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 11 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Ναι αλλά δεν μου απαντάς σε αυτό που ρωτάω 😛 ή πρέπει σονι κ ντε να ερθει η φυσικη και να την λινκαρει για να ενεργοποιηθουν αυτές οι επιλογές για όλες τις κάρτες; Δεν μπορεί να βγάλει virtual κάρτα;Δεν χρειάζεται να παραλάβει φυσική καρτα.Εσύ δεν έχεις revolut να δεις τι και πως;
pp6210 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 23 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε ή πρέπει σονι κ ντε να ερθει η φυσικη και να την λινκαρει για να ενεργοποιηθουν αυτές οι επιλογές για όλες τις κάρτες; καταρχας μπορει να βγαλει virtual δωρεαν - αν δεν το εχει κανει ηδη, δεν χρειαζεται η φυσικη. Κατω απο τη virtual εχει κουμπι add to google pay αν εχει android κ ολοκληρωνοντας αυτο, μπορει απλως ανοιγωντας nfc να πληρωσει σουπερ ν μινι μαρκετ, ακομα κ βενζιναδικα (shell σιγουρα), οποτε ειναι doable οι συναλλαγες που ζηταει. Αν βαλει και google wallet θα μπορει να διαχειριζεται ευκολοτερα αυτες τις virtual καρτες, εφω εχω κ ρεβο κ payzy στο wallet. αν εχει iphone ας πει καποιος τη διαδικασια για apple pay. εκανε top up οπως ζηταει η του περασες εσυ χρηματα - προσεξε το αυτο! 1
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 17 λεπτά πριν, pp6210 είπε καταρχας μπορει να βγαλει virtual δωρεαν - αν δεν το εχει κανει ηδη, δεν χρειαζεται η φυσικη. Κατω απο τη virtual εχει κουμπι add to google pay αν εχει android κ ολοκληρωνοντας αυτο, μπορει απλως ανοιγωντας nfc να πληρωσει σουπερ ν μινι μαρκετ, ακομα κ βενζιναδικα (shell σιγουρα), οποτε ειναι doable οι συναλλαγες που ζηταει. Αν βαλει και google wallet θα μπορει να διαχειριζεται ευκολοτερα αυτες τις virtual καρτες, εφω εχω κ ρεβο κ payzy στο wallet. αν εχει iphone ας πει καποιος τη διαδικασια για apple pay. εκανε top up οπως ζηταει η του περασες εσυ χρηματα - προσεξε το αυτο! ty ωραιά! Θα του πω να περάσει τη virtual να πάει να πληρώσει με το κινητό. Έκανε top up με την κάρτα της τράπεζας του, δε με απασχολεί αυτό, στο συγκεκριμένο και μόνο σημείο που ρώτησα είχαμε κολλήσει. Ευχαριστώ. @Ukforthemoment έχω από το '15, μιλάμε για νέο λογαριασμό, εμένα είναι πλήρως λειτουργικός λογαριασμός. 'Αλλη συνθήκη για το φρέσκο ακαου, αλλά ευχαριστώ και πάλι για όλες τις απαντήσεις. ❤️ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα