Ukforthemoment Δημοσ. Παρασκευή στις 05:35 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:35 μμ 1 ώρα πριν, lambros είπε Καλησπερα σας και χρονια πολλα , Ξερετε αν εχει προστασια η revolut σε αγορες μεσω ιντερνετ απο banggood. Αγορασαμε gaming chair μαυρη μπλε και μας στειλανε αλλο χρωμα γαλαζια μπλε και τωρα κανουν την παπια. Θα πας επάνω στην συναλλαγή και κάτω κάτω θα γράφει get help,εκεί θα διαλέξεις τι πρόβλημα έχεις. (το βλέπω για φυσική συναλλαγή,λογικά θα γίνεται και για ιντερνετ )
asdfnikos Δημοσ. Παρασκευή στις 06:26 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:26 μμ 2 ώρες πριν, lambros είπε Καλησπερα σας και χρονια πολλα , Ξερετε αν εχει προστασια η revolut σε αγορες μεσω ιντερνετ απο banggood. Αγορασαμε gaming chair μαυρη μπλε και μας στειλανε αλλο χρωμα γαλαζια μπλε και τωρα κανουν την παπια. Ασφαλιστική κάλυψη έχει αλλά σε πληρωμένα προγράμματα. Έχεις όμως την επιλογή όπως και σε όλες της κάρτες όλων των τραπεζών να κάνεις dispute στην visa/mastercard και να τους εξηγήσεις τι έχει παιχτεί. 1
lambros Δημοσ. Παρασκευή στις 11:15 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:15 μμ (επεξεργασμένο) Πολύ μεγάλη διαδικασία αλλά την έκανα και ο Θεός βοηθός Αφού δεν είχαν την καρέκλα με το χρώμα που είχα παραγγείλει έπρεπε να την ακυρώσουν την παραγγελία ή να έστελναν μύνημα για αλλαγή χρώματος από εμάς, όχι να στείλουν ότι θέλουν Ξεμουρισαν και αυτοι Επεξ/σία Παρασκευή στις 11:16 μμ από lambros
panosntok Δημοσ. χθες στις 08:29 πμ Δημοσ. χθες στις 08:29 πμ Στις 4/8/2025 στις 8:30 ΜΜ, Bomber-21 είπε Μου έστειλε ένας αποδεικτικό συναλλαγής και ισχυρίζεται ότι μου έχει στείλει χρήματα αλλά δεν βλέπω τίποτα στο λογαριασμό μου. Απο τη Revolut μου λένε ότι οι συναλλαγές από Revolut σε Revolut φαίνονται σε δευτερόλεπτα. Ισχύει ; Ή κλασικά δεν μου έστειλε τίποτα και έφτιαξε ένα fake αποδεικτικό συναλλαγής ; Έστειλα 300€ σε ιταλικό ΙΒΑΝ και τα πήρε σε δευτερόλεπτα Στις 4/8/2025 στις 8:30 ΜΜ, Bomber-21 είπε Μου έστειλε ένας αποδεικτικό συναλλαγής και ισχυρίζεται ότι μου έχει στείλει χρήματα αλλά δεν βλέπω τίποτα στο λογαριασμό μου. Απο τη Revolut μου λένε ότι οι συναλλαγές από Revolut σε Revolut φαίνονται σε δευτερόλεπτα. Ισχύει ; Ή κλασικά δεν μου έστειλε τίποτα και έφτιαξε ένα fake αποδεικτικό συναλλαγής ; Έστειλα 300€ σε ιταλικό ΙΒΑΝ και τα πήρε σε δευτερόλεπτα
fagoura Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 10 ώρες πριν, lambros είπε Πολύ μεγάλη διαδικασία αλλά την έκανα και ο Θεός βοηθός Αφού δεν είχαν την καρέκλα με το χρώμα που είχα παραγγείλει έπρεπε να την ακυρώσουν την παραγγελία ή να έστελναν μύνημα για αλλαγή χρώματος από εμάς, όχι να στείλουν ότι θέλουν Ξεμουρισαν και αυτοι Τζαμπα ασχολεισαι, τι να σου κανει η Ρεβο, να σου δωσει τα λεφτα πισω για προιον που παρελαβες σε λαθος χρωμα?! Πρεπει να στειλεις την καρεκλα πισω πρωτα. Ξερεις τι σημαινει αυτο σε κοστος? Οσο καλυτερη προταση και να σου κανουν, θα ειναι ασυμφορη διαδικασια για ολους. Η καλυτερη περιπτωση, ειναι partial refund απο το μαγαζι, συμβολικα και την κρατας. Ενδεχεται να χασεις αυτην την καλυτερη περιπτωση κανοντας αμφισβητηση. Την κρατας, την πουλας, την χαριζεις, οτι θελεις, εκτος απο ολα τα προηγουμενα που εγιναν. Αυτα τα ρισκα εχουν οι αγορες απο Κινα, τα αποδεχεσαι και προχωρας, αν σε χαλανε, μην ψωνιζεις απο Κινα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα