Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, stryder είπε

Ώς έναν βαθμό ναι το έχουν παρακάνει, αλλά όσο υπάρχουν άτομα πολλές φορές και του εαυτού μου συμπεριλαμβανομένου που λανθασμένα αρκετές φορές τα ακολουθούμε και τα αγοράζουμε τότε λογικό είναι οι εταιρείες κάθε χρόνο να έχουν από ''8'' collector edition για το κάθε game.

Εδώ που τα λέμε πόσοι κλαίμε τα λεφτά που δώσαμε ανά διαστήματα και ύστερα τα πουλάμε στο insomnia τα collectors μπας και βγάλουμε έστω και ένα μέρος από τα ''σπασμένα''.  

Οι εταιριες θα κανουν αυτο που ξερουν καλυτερα- μαστιγωμα ως να πεσει κ η τελευταια σταγονα χρηματος απο πανω σου.

Εσυ γιατι πουλας μετα ομως? ("εσυ" βαλε πλυθηντικο) 

Αφου παιρνεις κατι συλλεκτικο, γιατι δεν το κρατας να το χαιρεσαι για παρτι σου? Κ αν ειναι να το πουλησεις, γιατι δεν περιμενεις καμια 20αρια χρονια, που ΟΝΤΩΣ θα ειναι vintage, κ να το δωσεις μια μικρη περιουσια? 

Αν οι εταιριες ειναι λαθος -που ΔΕΝ ειναι, γιατι ειναι η δουλεια τους να κονομανε κ να πουλανε- εσυ τι εισαι που αγοραζεις κατι που δεν μπορεις να κρατησεις? Η εισαι λαθος γιατι δεν υπολογισες καλα τα οικονομικα σου κ τωρα ψαχνεις να ξεθορτωθεις, η δεν υπολογισες καλα τα κεφια σου κ παλι οτι μαζευες θες να ξεφορτωθεις.

Τα συλλεκτικα ειναι σαν τις μετοχες--- περιμενεις να ανεβουν κ ΜΕΤΑ τις πουλας. Αν "τρελαθεις" κ πας να "ξεφορτωσεις" σε λαθος στιγμη, την εχεις πατημενη. (συλλεκτης διαφορων κ ο ιδιος, αλλα ευτυχως χωρις το "μικροβιο" του να ξεφορτωνομαι μετα κ αντε παλι απ την αρχη...)

Δημοσ.

Καλα ρε τς, με λιρες πηγες και μας εβαλες τις τιμες? Μπες γερμανικο αμαζον δες απο κει και βαλτα σε ευρω.

Αφου ξες, μενουμε ευρωπη

• Thanks 1
Δημοσ.

Εμένα προσωπικά πιο πολύ με ενοχλεί να δίνω 60 ευρώ για ένα παιχνίδι που είναι μισό χωρίς τα dlc που κάνουν τα διπλά από ότι το παιχνίδι. Νομίζω έχουν ξεφύγει σε χειρότερό βαθμό από ότι τα collectors edition. 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Saphi είπε

Εμένα προσωπικά πιο πολύ με ενοχλεί να δίνω 60 ευρώ για ένα παιχνίδι που είναι μισό χωρίς τα dlc που κάνουν τα διπλά από ότι το παιχνίδι. Νομίζω έχουν ξεφύγει σε χειρότερό βαθμό από ότι τα collectors edition. 

περιμενεις λιγους μηνες και παει €20

Αν ειναι bethesda παει €10 ;)

• Like 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, SilverMachine είπε

Οι εταιριες θα κανουν αυτο που ξερουν καλυτερα- μαστιγωμα ως να πεσει κ η τελευταια σταγονα χρηματος απο πανω σου.

Εσυ γιατι πουλας μετα ομως? ("εσυ" βαλε πλυθηντικο) 

Αφου παιρνεις κατι συλλεκτικο, γιατι δεν το κρατας να το χαιρεσαι για παρτι σου? Κ αν ειναι να το πουλησεις, γιατι δεν περιμενεις καμια 20αρια χρονια, που ΟΝΤΩΣ θα ειναι vintage, κ να το δωσεις μια μικρη περιουσια? 

Αν οι εταιριες ειναι λαθος -που ΔΕΝ ειναι, γιατι ειναι η δουλεια τους να κονομανε κ να πουλανε- εσυ τι εισαι που αγοραζεις κατι που δεν μπορεις να κρατησεις? Η εισαι λαθος γιατι δεν υπολογισες καλα τα οικονομικα σου κ τωρα ψαχνεις να ξεθορτωθεις, η δεν υπολογισες καλα τα κεφια σου κ παλι οτι μαζευες θες να ξεφορτωθεις.

Τα συλλεκτικα ειναι σαν τις μετοχες--- περιμενεις να ανεβουν κ ΜΕΤΑ τις πουλας. Αν "τρελαθεις" κ πας να "ξεφορτωσεις" σε λαθος στιγμη, την εχεις πατημενη. (συλλεκτης διαφορων κ ο ιδιος, αλλα ευτυχως χωρις το "μικροβιο" του να ξεφορτωνομαι μετα κ αντε παλι απ την αρχη...)

Αρχικά σε ευχαριστώ  πολύ που σχολίασες, πλέων δεν το κάνω έχω σταματήσει να παίρνω συλλεκτικές, από την άλλη τα πούλαγα επειδή είχα φτάσει σε ένα σημείο να μην τα εκτιμάω ο ίδιος και όχι για απόσβεση απλά έλεγα ότι αφού πουλάω ας έβγαζα και κάτι απο τα σπασμένα., όσο στο να περιμένω καμιά 20αρια χρόνια πχ το να πουλήσω λέμε τώρα ένα άγαλμα από τα assassin's creed που ο κόσμος ούτε καν θα ενδιαφέρετα τι νόημα έχει? θα είχα δώσει 150-200 ευρώ για αγάλματα και συναφή ( παράδειγμα ) έναντι +/- 30 ευρώ.

Πιστεύω ότι είναι λάθος η υπερβολή των εταιρειών σκέψου ότι κάποια games έxουν πάρα πολλές συλλεκτικές εκδόσεις που η μία αναιρεί την αξία της άλλης.

Αλλά γενικά γνώμες εκφράζουμε δεν έχει σωστό η λάθος απλά ανταλλαγή σκέψεων :)

Σε ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο που διέθεσες στο σχόλιο μου

Δημοσ.

Ποτέ δεν αγόρασα και ποτέ δεν θα αγοράσω collector's edition. Το να δώσω 150 Ευρω για να αγοράσω ενα μικροσκοπικό αγαλματάκι που θα το εχω σε ενα ραφι να σκονιζεται το θεωρώ εντελώς ηλίθιο. Και απο ενα σημειο και μετά, αν αγοράσεις πολλές συλλεκτικές θα εχεις 2 επιλογές. Η θα γεμίσεις τον χώρο σου με αγαλματάκια λες και εισαι 15 χρονών ή θα τα εχεις σε κουτες στο υπογειο, κάτι που κανει την αγορά τους ακομα πιο ηλίθια

Δημοσ.

Όταν βλέπεις συλλεκτική και πλησιάζει την τιμή σε αγάλματα sideshow, pop culture τι να πω εγώ τώρα και τη να σχολιάσω!!!!! 

• Like 1
Δημοσ.

Υπερβολικά ακριβές γι'αυτό που είναι. Φιγούρες και αντικείμενα που κοστίζουν λίγα ευρώ στις εταιρείες όπως γράφτηκε και στο άρθρο. Αλλά αφου τις πουλάνε καλά κάνουν.

• Like 1
Δημοσ.

To κόστος είναι οι φιγούρες που έχουν μέσα. Ακόμα και στην Ιαπωνία να πας οι φιγούρες κοστίζουν πανάκριβα. Αυτές είναι γενικά που ανεβάζουν το κόστος του κολέκτορα και που έχουν και την συλλεκτική του αξία.

Δημοσ.

Ζητω οι Limited..

Σεβομαι οσους συλλέγουν, ομως ειλικρινα δεν θα εμπαινα σε διαδικασια να συλλεγω αγαλματιδια στα 39 μου για κανενα λογο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά πέρα από τις συλλεκτικές εκδόσεις θα εκτιμούσα την μεμονωμένη πώληση αγαλματιδίων από παιχνίδια δίχως παιχνίδι κτλ τιμής υψους 50-130 ευρώ ανάλογα την ποιότητα και το μέγεθος του αγαλματιδιου, όταν η συλλεκτική μέσα έχει της Παναγίας τα μάτια και κοστίζει 500-600 ευρώ με αποθαρρύνει και "ξενερώνω" που δεν βάζω στην συλλογή μου ένα συλλεκτικό αντικείμενο από ένα αγαπημένο παιχνίδι μόνο και μόνο επειδή η collectors είναι πολύ ακριβή λόγω υπερβολικά πολλών αντικειμένων. 

Επεξ/σία από AdventChild
Ορθογραφία
Δημοσ.

Οι συλλεκτικες εκδοσεις δεν ειναι για την καθε πλεμπα. Ειναι για συλλεκτες και για ανθρωπους που εχουν φραγκα να σταξουν χωρις να σκεφτουν καν αν αξιζει η οχι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, whoever81 είπε

Άρμεγμα Inc.

Διαφωνώ. Όλα αυτά τα plastic figurines μπορεί σε μικρό αριθμό να είναι άχρηστα, αλλά σε μεγάλο αριθμό στο σπίτι κάποιου χρησιμεύουν ως ενα πολύ αποτελεσματικό μέσο αντισύλληψης. Δεν έχω δει κανέναν που να έχει στο σπίτι του έναν ικανοποιητικό αριθμό από δαυτα και να έχει αφήσει έγκυο καταλάθος κάποια. Τυχαίο; Δεν νομίζω...

Οπότε αν αναλογιστούμε ότι τους γλιτώνουν από το να έχουν να πληρώσουν τυχόν διατροφές, φροντιστήρια κλπ κλπ μιλάμε για τζάμπα πράμα...

Επεξ/σία από kurkosdr
Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

The WWE 2K19 Wooooo! Edition! includes:
• Copy of WWE 2K19 Deluxe Edition,
...
• Exclusive Commemorative Plaque featuring a piece of a robe, worn by Ric Flair!
• Exclusive Stylin’ and Profilin’ Ric Flair Funko Doll 

Αυτό να πούμε είναι τρομερό collectible! Δε θα μπορούσα να ζήσω χωρίς αυτό το κομμάτι από την ρόμπα του. Nα το βάλουμε σε ασημένιο κουτί και να το γυροφέρνουμε να το προσκυνάνε οι πιστοί. 😀

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...