fbcl2 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Αγόρασα γνωστής μάρκας βραστήρα εισαγωγής από κατάστημα. Μου είπαν ότι έχει δύο χρόνια εγγύηση, αλλά μετά τις 15 μέρες να απευθυνθώ στην επίσημη αντιπροσωπεία. Η συσκευασία του είναι γραμμένη σε ρωσικά ή βουλγάρικα, δεν ξέρω τι ακριβώς. Πάντως, το φυλλάδιο οδηγιών είναι σε πολλές γλώσσες (και ελληνικά) αλλά κυριαρχεί γενικά η ρωσική/βουλγαρική παντού. Δεδομένου ότι ξέρω για κάποιες καπνοβιομηχανίες που παρασκευάζουν τα τσιγάρα τους με άλλες προδιαγραφές στις φτωχότερες χώρες απ τις ακριβότερες (το ίδιο ισχύει και με κάποιες αυτοκινητοβιομηχανίες). Μήπως πήρα κανά μούφα δευτεροκλασάτο προϊόν;
isay Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Αγόρασες αυτό που πλήρωσες. Βραστήρες δεν παραγονται στην Ελλάδα και ολα μα ολα τα προιόντα παραγονται για πολλες αγορες-χώρες. Εντός 2 ετών μιλάς με το μαγαζι που το αγορασες, ειναι υποχρεωμένοι απο το νομο να σε εξυπηρρετήσουν και να τρέχουν αυτοι τα πιθανα προβλημα. Και στο κάτω κάτω ενας βραστήρας ειναι, δηλαδή μια αντισταση ρεύματος, ένα λαμπάκι και ενα κουτι με διακοπτη. αν τωρα το αγορασες διαδικτυακα, εχεις δικαιωμα να το επιστρεψεις και να παρεις πισω τα λεφτά σου (πάλι το λεει ο νομος) εντος 14 ημερων. Google it.
Zerg13 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, fbcl2 είπε Αγόρασα γνωστής μάρκας βραστήρα εισαγωγής από κατάστημα. Μου είπαν ότι έχει δύο χρόνια εγγύηση, αλλά μετά τις 15 μέρες να απευθυνθώ στην επίσημη αντιπροσωπεία. Η συσκευασία του είναι γραμμένη σε ρωσικά ή βουλγάρικα, δεν ξέρω τι ακριβώς. Πάντως, το φυλλάδιο οδηγιών είναι σε πολλές γλώσσες (και ελληνικά) αλλά κυριαρχεί γενικά η ρωσική/βουλγαρική παντού. Δεδομένου ότι ξέρω για κάποιες καπνοβιομηχανίες που παρασκευάζουν τα τσιγάρα τους με άλλες προδιαγραφές στις φτωχότερες χώρες απ τις ακριβότερες (το ίδιο ισχύει και με κάποιες αυτοκινητοβιομηχανίες). Μήπως πήρα κανά μούφα δευτεροκλασάτο προϊόν; Το μοντελο του βραστηρα σου ειναι μυστικο;
fbcl2 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 59 λεπτά πριν, isay είπε Αγόρασες αυτό που πλήρωσες. Βραστήρες δεν παραγονται στην Ελλάδα και ολα μα ολα τα προιόντα παραγονται για πολλες αγορες-χώρες. Εντός 2 ετών μιλάς με το μαγαζι που το αγορασες, ειναι υποχρεωμένοι απο το νομο να σε εξυπηρρετήσουν και να τρέχουν αυτοι τα πιθανα προβλημα. Και στο κάτω κάτω ενας βραστήρας ειναι, δηλαδή μια αντισταση ρεύματος, ένα λαμπάκι και ενα κουτι με διακοπτη. αν τωρα το αγορασες διαδικτυακα, εχεις δικαιωμα να το επιστρεψεις και να παρεις πισω τα λεφτά σου (πάλι το λεει ο νομος) εντος 14 ημερων. Google it. Βασικά η ερώτησή μου δεν πάει συγκεκριμένα στον βραστήρα, αυτός ένα εξηντάρι είναι, σιγά τα λεφτά. Αλλά επειδή με παραξένεψε αυτό, μήπως εν τέλει να μην ξαναγοράσω από ιντερνετομάγαζα αλλά να τρέχω στις αντιπροσωπείες; Γενικά ρώτησα απλά με αφορμή τον βραστήρα που γεννήθηκε η απορία.
TopicStrarter Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) όλα τα μαγαζιά είτε φυσικά είτε μέσω internet θα πρέπει να σου εκδώσουν νόμιμη απόδειξη αυτή η απόδειξη έχει ημερομηνία 2 χρόνια (εκτός αν γράφει κάτι άλλο στην απόδειξη/τιμολόγιο πχ 1 χρόνο - και εδώ τώρα κάποιοι θα διαφωνήσουν αλλά σου λέω τι γίνεται χωρίς να κάθεσαι να μαλώνεις με μαγαζιά και να ψάχνεις νόμους κτλ) απο την ημερομηνία της απόδειξης μπορείς επιδεικνύοντας την στο μαγαζί που αγόρασες το προϊόν να εξυπηρετηθείς από το ίδιο το μαγαζί για θέματα εγγύησης και service. Απο εκει και πέρα αν για οποιονδήποτε λόγο σε συμφέρει να διαπραγματευτείς απευθείας με την αντιπροσωπεία πάλι έχοντας την απόδειξη αγοράς απο το όποιο μαγαζί (χρειάζεται και για την αντιπροσωπεία) μπορείς το κάνεις. -σε κάποιες περιπτώσεις όμως η αντιπροσωπία θα σε παροτρύνει να δώσεις το προϊόν στην επιχείρηση που το αγόρασες (και απο εκεί να έρθει σε αυτούς) Η διαφορά με τα μαγαζιά που δεν έχουν φυσική υπόσταση (γιατί υπάρχουν φυσικά καταστήματα που έχουν και σελίδα στο internet και πουλάνε και μέσω internet) είναι ότι στα καθαρά internέτικα τίθεται και το θέμα την αποστολής του προϊόντος (που συνήθως καλύπτεται σαν έξοδο εφόσον βέβαια η ζημιά ειναι εντός εγγύησης και δεν φταις εσύ) στο φυσικό κατάστημα μπορείς να πας εκει ο ίδιος με το προϊόν στο χέρι την ίδια μέρα.. Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2018 από TopicStrarter
NickTG Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 4 hours ago, fbcl2 said: παρασκευάζουν με άλλες προδιαγραφές στις φτωχότερες χώρες απ τις ακριβότερες (το ίδιο ισχύει και με κάποιες αυτοκινητοβιομηχανίες). Για πες! Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2018 από NickTG
fbcl2 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 7 ώρες πριν, NickTG είπε Για πες! Δες εδώ https://www.quora.com/Do-same-brand-cigarettes-differ-from-country-to-country 8 ώρες πριν, TopicStrarter είπε όλα τα μαγαζιά είτε φυσικά είτε μέσω internet θα πρέπει να σου εκδώσουν νόμιμη απόδειξη αυτή η απόδειξη έχει ημερομηνία 2 χρόνια (εκτός αν γράφει κάτι άλλο στην απόδειξη/τιμολόγιο πχ 1 χρόνο - και εδώ τώρα κάποιοι θα διαφωνήσουν αλλά σου λέω τι γίνεται χωρίς να κάθεσαι να μαλώνεις με μαγαζιά και να ψάχνεις νόμους κτλ) απο την ημερομηνία της απόδειξης μπορείς επιδεικνύοντας την στο μαγαζί που αγόρασες το προϊόν να εξυπηρετηθείς από το ίδιο το μαγαζί για θέματα εγγύησης και service. Απο εκει και πέρα αν για οποιονδήποτε λόγο σε συμφέρει να διαπραγματευτείς απευθείας με την αντιπροσωπεία πάλι έχοντας την απόδειξη αγοράς απο το όποιο μαγαζί (χρειάζεται και για την αντιπροσωπεία) μπορείς το κάνεις. -σε κάποιες περιπτώσεις όμως η αντιπροσωπία θα σε παροτρύνει να δώσεις το προϊόν στην επιχείρηση που το αγόρασες (και απο εκεί να έρθει σε αυτούς) Η διαφορά με τα μαγαζιά που δεν έχουν φυσική υπόσταση (γιατί υπάρχουν φυσικά καταστήματα που έχουν και σελίδα στο internet και πουλάνε και μέσω internet) είναι ότι στα καθαρά internέτικα τίθεται και το θέμα την αποστολής του προϊόντος (που συνήθως καλύπτεται σαν έξοδο εφόσον βέβαια η ζημιά ειναι εντός εγγύησης και δεν φταις εσύ) στο φυσικό κατάστημα μπορείς να πας εκει ο ίδιος με το προϊόν στο χέρι την ίδια μέρα.. Και αυτοί γιατί μου παν 15 μέρες σε μας, μετά απευθείας στην αντιπροσωπεία;
TopicStrarter Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, fbcl2 είπε Δες εδώ https://www.quora.com/Do-same-brand-cigarettes-differ-from-country-to-country Και αυτοί γιατί μου παν 15 μέρες σε μας, μετά απευθείας στην αντιπροσωπεία; δεν ξέρω τι ρώτησες και τι σου είπε ραδιο αρβύλα τώρα δύσκολα να βγάλεις άκρη ισχύουν πάντως αυτά που έγραψα για όλες τις νόμιμες επιχειρήσεις φυσικές ή ιντερνετικές που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα