dimitrisp13 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα σας, Μπορείτε να μου προτείνεται κάποιον καλό οδοντίατρο για αφαίρεση φρονιμίτη στο Ηράκλειο κρήτης? και αν πιθανώς γνωρίζετε πόσο περιπου στοιχίζει?
akpe Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Αν είναι έγκλειστος ή ημιέγκλειστος (δηλαδή ολόκληρος ή ο μισός είναι μέσα στο ούλο) θέλει γναθοχειρούργο. Το «τραβάω το δόντι πάνω να βγει» δεν ισχύει πάντα, οι φρονιμίτες έχουν μεγαλύτερη δυσκολία σε σχέση με τα άλλα δόντια, ειδικά αν βγαίνουν στραβά/πλάγια, αν οι ρίζες είναι στραβές ή περίεργες, αν έχουν νεύρο δίπλα, αν υπάρχουν άλλες καταστάσεις όπως ουλίτιδα ή περιστεφανίτιδα κ.λπ. Σε οδοντίατρο αν ισχύει κάτι από αυτά οι πιθανότητες να ταλαιπωρηθείς παραπάνω από όσο χρειάζεται αλλά και κάτι να πάει στραβά μάλλον αυξάνονται, ενώ ο χειρούργος ακολουθεί διαφορετική τεχνική. Το κόστος δυστυχώς είναι αυξημένο συγκριτικά, υπολόγιζε τουλάχιστον ένα κατοστάρικο ανά φρονιμίτη. Νομίζω μπορείς και σε δημόσιο, εκτός αν επείγει. Για περισσότερα δες εδώ, υπάρχει ήδη θέμα: Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2018 από akpe 1
patras7 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, dimitrisp13 είπε Καλησπέρα σας, Μπορείτε να μου προτείνεται κάποιον καλό οδοντίατρο για αφαίρεση φρονιμίτη στο Ηράκλειο κρήτης? και αν πιθανώς γνωρίζετε πόσο περιπου στοιχίζει? Εγω Πατρα σε δημοσιο νοσοκομειο δωρεαν.ψαξτο λιγο στα εκει νοσοκομεια. 1
Highlander Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Την τελευταία φορά που προσπάθησε μια οδοντίατρος να μου βγάλει ένα δόντι (μάλλον φρονιμίτη), έκανα να συνέλθω 2 ημέρες. Τελικά δεν τα κατάφερε και μου είπε να πάω σε χειρουργό. Πέρασαν τρία χρόνια από τότε και αυτό το γαμημένο από χθες άρχισε να πονάει. Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω. Θα καλέσω μια χειρουργό να δω αν δεν διακοπεύει να πάω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις