Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, προχθές ήμουν Θεσσαλονίκη και μπήκα σε ένα από τα κινέζικα που πουλάνε αξεσουάρ κινητών (έχουν ξεφυτρώσει παντού, σαν τα μανιτάρια), αγόρασα μια βάση για το κινητό (για όταν μιλάω σε βιντεοκλήσεις) και ένα ασύρματο ηχείο.

Όταν επέστρεψα, τα δοκίμασα. Δεν μπόρεσα να λειτουργήσω το ηχείο. Δοκίμασα σύνδεση μέσω καλωδίου, μέσω bluetooth. Δεν έγινε τίποτα, κάποια στιγμή πήγε να παίξει ράδιο, δεν το θέλω, θέλω να παίζει μουσική από το κινητό, είτε αποθηκευμένη, είτε από youtube. Για βοηθήστε λίγο, πως λειτουργούν αυτά τα ασύρματα ηχεία (φτηνιάρικα);

Δημοσ.

Δεν έχει manual, αλλά ρώτησα αν έχει bluetooth και μου είπαν ότι έχει. Βέβαια το σήμα του bluetooth δεν το βλέπω κάπου επάνω.

Δημοσ.

Δεν ξερω πιο απ ολα ειναι, αλλα συνηθως πατας καποιο κουμπι παρατεταμενα πανω στο bluetooth για να ξεκινησει το Pairing. Στο κινητο, πας στο bluetooth και ενεργοποιεις το bluetooth & τον εντοπισμο. πρεπει να το βρει.. συνηθως ο κωδικος ειναι 0000 ή 1234, αν οχι, ισως εχει προβλημα.. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, emperor4her είπε

Στο κινητο, πας στο bluetooth και ενεργοποιεις το bluetooth & τον εντοπισμο. πρεπει να το βρει.. συνηθως ο κωδικος ειναι 0000 ή 1234, αν οχι, ισως εχει προβλημα.. 

Αυτά τα ξέρω.

Για το προηγούμενο κομμάτι θα το δω όταν πάω σπίτι. Χθές πάντως έβαλα στην θύρα usb ένα στικάκι bluetooth που έχω και δεν εντόπισε κάτι το κινητό, ενώ στο pc το βρίσκει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, papresa είπε

Χθές πάντως έβαλα στην θύρα usb ένα στικάκι bluetooth που έχω και δεν εντόπισε κάτι το κινητό, ενώ στο pc το βρίσκει.

Δεν καταλαβα τι εννοεις.. εβαλες ενα bluetooth stick στη usb του ηχειου? δεν εχει ενσωματωμενο Bluetooth το ηχειο??

Επεξ/σία από emperor4her
Δημοσ.

Μάλλον.

Εκεί που γράφει led, όταν ανοίγω την <<συσκευή>> το λαμπάκι είναι μπλε, αλλά μάλλον τυχαία ή παραπλανητικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...