papresa Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Καλημέρα, προχθές ήμουν Θεσσαλονίκη και μπήκα σε ένα από τα κινέζικα που πουλάνε αξεσουάρ κινητών (έχουν ξεφυτρώσει παντού, σαν τα μανιτάρια), αγόρασα μια βάση για το κινητό (για όταν μιλάω σε βιντεοκλήσεις) και ένα ασύρματο ηχείο. Όταν επέστρεψα, τα δοκίμασα. Δεν μπόρεσα να λειτουργήσω το ηχείο. Δοκίμασα σύνδεση μέσω καλωδίου, μέσω bluetooth. Δεν έγινε τίποτα, κάποια στιγμή πήγε να παίξει ράδιο, δεν το θέλω, θέλω να παίζει μουσική από το κινητό, είτε αποθηκευμένη, είτε από youtube. Για βοηθήστε λίγο, πως λειτουργούν αυτά τα ασύρματα ηχεία (φτηνιάρικα);
Μακιαβέλλι Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Με προσευχή και νηστεία υποθέτω. Λέει πάνω bluetooth; Δεν έχει manual; Να θέλει καλωδιο χλωμό, ίσως πρέπει να πατήσεις κάτι συγκεκριμένο για να κάνει pairing.
papresa Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δεν έχει manual, αλλά ρώτησα αν έχει bluetooth και μου είπαν ότι έχει. Βέβαια το σήμα του bluetooth δεν το βλέπω κάπου επάνω.
emperor4her Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δεν ξερω πιο απ ολα ειναι, αλλα συνηθως πατας καποιο κουμπι παρατεταμενα πανω στο bluetooth για να ξεκινησει το Pairing. Στο κινητο, πας στο bluetooth και ενεργοποιεις το bluetooth & τον εντοπισμο. πρεπει να το βρει.. συνηθως ο κωδικος ειναι 0000 ή 1234, αν οχι, ισως εχει προβλημα..
papresa Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, emperor4her είπε Στο κινητο, πας στο bluetooth και ενεργοποιεις το bluetooth & τον εντοπισμο. πρεπει να το βρει.. συνηθως ο κωδικος ειναι 0000 ή 1234, αν οχι, ισως εχει προβλημα.. Αυτά τα ξέρω. Για το προηγούμενο κομμάτι θα το δω όταν πάω σπίτι. Χθές πάντως έβαλα στην θύρα usb ένα στικάκι bluetooth που έχω και δεν εντόπισε κάτι το κινητό, ενώ στο pc το βρίσκει.
emperor4her Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, papresa είπε Χθές πάντως έβαλα στην θύρα usb ένα στικάκι bluetooth που έχω και δεν εντόπισε κάτι το κινητό, ενώ στο pc το βρίσκει. Δεν καταλαβα τι εννοεις.. εβαλες ενα bluetooth stick στη usb του ηχειου? δεν εχει ενσωματωμενο Bluetooth το ηχειο?? Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2018 από emperor4her
papresa Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 5 ώρες πριν, emperor4her είπε Pairing Δεν υπάρχει πουθενά
emperor4her Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 μηπως ο πωλητης δεν ηξερε αν εχει bluetooth?
papresa Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Μάλλον. Εκεί που γράφει led, όταν ανοίγω την <<συσκευή>> το λαμπάκι είναι μπλε, αλλά μάλλον τυχαία ή παραπλανητικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα