Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, έχω στην κατοχή μου εδώ και μερικές μέρες το Honor 10 (αγορασμένο 17 Ιουλίου) και θα ήθελα να το ασφαλίσω για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Έχουμε να προτείνουμε κάποια αξιόπιστη εταιρία  (που κατα προτίμηση να έχετε χρησιμοποιήσει και εσείς)για αυτή τη δουλειά? 

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας :) 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, UsualSuspect__ είπε

Πλέον μπορείς απ ό,τι ξέρω να το ασφαλίσεις μέσα σε 7 μέρες αφού κάνεις την αγορά. 

Ευχαριστώ για την απάντηση, απο όσο είδα υπάρχουν και εταιρίες που δίνουν ασφάλεια και μέσα στον μήνα. 

Δημοσ.
24 minutes ago, Stogianz said:

Ευχαριστώ για την απάντηση, απο όσο είδα υπάρχουν και εταιρίες που δίνουν ασφάλεια και μέσα στον μήνα. 

Για τσέκαρε γιατί και οι τελευταίες γνωστές, το άλλαξαν στο 7ημερο τώρα πρόσφατα κιόλας. 

Δημοσ.

Πόσο όμως κάνει η ασφάλεια; Αξίζει για αυτή την κατηγορία τιμής 300-350 ευρώ; Άντε να έδωσες 700-800-900 το καταλαβαίνω να δώσεις ένα 80αρι λέω εγώ τώρα. Αλλά δεν πάει πολύ αν είναι το 20% της τιμής του κινητού; 

Καλή η ασφάλεια αλλά αν σου το ανοίξει 3ος παπαλα η εγγύηση του κατασκευαστή. Εκτός αν έχει δικλείδα για αυτό.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο ξυριγιαννοπουλος μου έκανε ασφάλιση με 30 ευρώ για το op6 αλλά όπως είπαν πιο πάνω μόνο μέσα σε 7 μέρες από την αγορά,ααν αγοράστηκε από κοτσοβολο public η κατάστημα που προσφέρει ασφάλιση ρώτα μήπως σου δίνουν ακόμα δινατοτητα ενός μήνα

Το κόστος ασφάλισης είναι:     ·        € 20 ανά ασφαλιζόμενη συσκευή αξίας έως € 200  ·        € 25 ανά ασφαλιζόμενη συσκευή από € 201 έως € 400  ·        € 30 ανά ασφαλιζόμενη συσκευή αξίας από € 401 έως € 650  ·        € 40 ανά ασφαλιζόμενη συσκευή αξίας από € 651 έως € 850  ·        € 45 ανά ασφαλιζόμενη συσκευή αξίας από € 851 έως € 1.500  Επιπλέον, αφορά laptop μεγάλης αξίας μόνο:  ·        € 80 ανά ασφαλιζόμενη συσκευή αξίας από € 1.500 έως € 2.500

Καλύψεις:     ·        Φωτιά,  ·        Κλοπή εκ διαρρήξεως, (από οποιονδήποτε κλειστό χώρο: σπίτι, γραφείο, αυτοκίνητο, κλπ.),  ·        Τυχαία θραύση οθόνης ή / και κρυστάλλων.  ·        Νερά (ζημιά από τυχαία επαφή με νερό ή άλλο υγρό στοιχείο)     Τρόπος υπολογισμού αποζημίωσης: Η αποζημίωση θα υπολογίζεται στο 70% επί του συνολικού ύψους της ζημιάς / απαίτησης και η απαλλαγή (ίδια συμμετοχή) 30% της ζημιάς αντίστοιχα.     Σημαντικές σημειώσεις:     ·        Η Κλοπή καλύπτεται μόνον κατόπιν διάρρηξης  (από οποιονδήποτε κλειστό χώρο: σπίτι, γραφείο, αυτοκίνητο, κλπ.),  ·        Η κάλυψη ισχύει για ένα ζημιογόνο γεγονός εντός της διάρκειας ασφάλισης και ανά κινητό / tablet / laptop

33 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε

Πόσο όμως κάνει η ασφάλεια; Αξίζει για αυτή την κατηγορία τιμής 300-350 ευρώ; Άντε να έδωσες 700-800-900 το καταλαβαίνω να δώσεις ένα 80αρι λέω εγώ τώρα. Αλλά δεν πάει πολύ αν είναι το 20% της τιμής του κινητού; 

Καλή η ασφάλεια αλλά αν σου το ανοίξει 3ος παπαλα η εγγύηση του κατασκευαστή. Εκτός αν έχει δικλείδα για αυτό.

Η ασφάλεια εδώ δουλεύει ως εξής πάω το κινητό για επισκευή όπου θέλω (αντιπροσωπία) το επισκευάζει πληρώνω και τους στέλνω το τιμολόγιο και μέσα σε κάποιες μέρες γίνεται κατάθεση στο λογαριασμό μου (καλύπτουν το 70%της ζημιάς μιλάω για την ασφάλεια στο ξυριγιαννοπουλο)

Επεξ/σία από Inuyasha
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε

Απο smartphone-repair.gr που ρώτησα, μου κάλυπταν για κινητό μέχρι ενός μήνα και μου είπαν ως κόστος τα 45ευρώ (χωρίς να τους πω την αξία του τηλεφώνου).

• Moderators
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Stogianz είπε

Απο smartphone-repair.gr που ρώτησα, μου κάλυπταν για κινητό μέχρι ενός μήνα και μου είπαν ως κόστος τα 45ευρώ (χωρίς να τους πω την αξία του τηλεφώνου).

Επειδή το 90%τετοιων καταστημάτων δουλεύουν με generalli (που κάνει ο ξυριγιαννοπουλος) ξανά ρώτα τους γιατί από 1/7 άλλαξε από ένα μήνα σε μια βδομάδα

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Κάποιος άλλος που να έχει κάνει ασφάλεια κινητου και να έχει χρειαστεί να τη χρησιμοποιήσει ?

κυριως για generali ή Κωτσόβολο ενδιαφέρομαι 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...