Ntinaras Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, tritonas00 είπε Οχι αμα δε γκαριξει και χτυπησει ο ελληνας δεν μπορει... Μπορει να γκαριξει και να χτυπησει πληκτρολογια ποντικια και χειριστηρια.
tritonas00 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, Ntinaras είπε Μπορει να γκαριξει και να χτυπησει πληκτρολογια ποντικια και χειριστηρια. Δε μετραει, πρεπει να γινεται live, να φανει το επιπεδο
Ntinaras Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 7 λεπτά πριν, tritonas00 είπε Δε μετραει, πρεπει να γινεται live, να φανει το επιπεδο συνηθως συνοδευονται απο παναγιες και σουκα μπλιατ. οποτε το ιδιο ειναι.
l337 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 22 λεπτά πριν, tritonas00 είπε Δε μετραει, πρεπει να γινεται live, να φανει το επιπεδο Χμμ, αυτό είναι ένα συμπέρασμα δικό σου νομίζω :p 1
papoys1 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 19 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Εξελιξη της τεχνολογιας λεγεται... Σιγά την εξέλιξη. Να σε έχω κάτω από τη μουριά με τα τσίπουρα και τους μεζέδες να σου έχω κάνει εξάπορτο στην περιοχή σου στο φεύγα ,να είναι και 2-3 άλλοι γύρω γύρω να κάνουν πλάκα και να δεις μετά.Κάτσε εσύ μέσα στο δωμάτιο μόνος πίσω από μία οθόνη άντε το πολύ πολύ με κανένα φραπόγαλο και πάλεψε μόνος κι έρημος με την οθόνη απέναντι να περάσεις την επόμενη πίστα. Για να εκτιμήσεις κάτι πρέπει να το ζήσεις ζωντανά και σε όλο του το μεγαλείο. 3
Ntinaras Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 38 λεπτά πριν, papoys1 είπε Σιγά την εξέλιξη. Να σε έχω κάτω από τη μουριά με τα τσίπουρα και τους μεζέδες να σου έχω κάνει εξάπορτο στην περιοχή σου στο φεύγα ,να είναι και 2-3 άλλοι γύρω γύρω να κάνουν πλάκα και να δεις μετά.Κάτσε εσύ μέσα στο δωμάτιο μόνος πίσω από μία οθόνη άντε το πολύ πολύ με κανένα φραπόγαλο και πάλεψε μόνος κι έρημος με την οθόνη απέναντι να περάσεις την επόμενη πίστα. Για να εκτιμήσεις κάτι πρέπει να το ζήσεις ζωντανά και σε όλο του το μεγαλείο. Προσωπικα δεν μ αρεσει καθολου το ταβλι, ο κολλητος μου παλι πασχιζει να βρει αντιπαλο για να του παρει λεφτα Εγω προτιμω παιχνιδια επιπεδου και πνευματος. Spoiler
renovatio3 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 6 ώρες πριν, lazkalai είπε παίξτε σκάκι τεμπέληδες Για κασκαντέρ ψάχνεις ρε μάστορα καλοκαιριάτικα...
ludan01 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Τεχνικό παίγνιο το backgammon, ομοίως και το poker!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα