Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, Exodia The Forbidden One said:

Φυσικά ο φουκαρας που δεν έχει νά πληρώσει στην πυρά, οι τράπεζες που έχουν φάει τά κερατά τούς όμως δεν τρέχει τίποτα

Ο καθένας λέει το μακρύ καί τό κοντό του χωρίς να ξέρει πόσοι άραγε έχουν μείνει στον αέρα χωρίς τα βασικά για να ξέρουν τι έχει περάσει ένας άνθρωπος.

Κάποτε είχα γράψει ότι δεν έχω νά πληρώσω τα κοινόχρηστα εδώ καί ζήτησα πώς μπορώ νά γλυτώσω τα λεφτά καί να μην έχω καθόλου θέρμανση και κάποιοι είχαν πέσει να με φάνε.

Δεν θα βρεις ανθρωπο στην Ελλαδα να χρωσταει και να λεει οτι εχει να πληρωσει. Ενα αυτο και δευτερον:

Αν ο ιδιοκτητης του ΙΕΚ δεν πληρωσει τους εργαζομενους γιατι εχει "φουκαραδες" πελατες που δεν πληρωνουν, θα ζητατε το κεφαλι του, λαμογιο θα τον ανεβαζατε, απατεωνα θα τον κατεβαζατε, καταγγελιες και ισοβια θα ζηταγατε...

Πριν τρεξεις να απαντησεις, μαντεψε: Θα μπορουσες να εισαι εσυ υπαλληλος στο ΙΕΚ και να σ'αφηναν απληρωτο....

Η formal απαντηση σε αυτο που γραφεις παντως, ειναι οτι κινεισαι μεχρι εκει που σε παιρνει. Κοινως, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ το "εγω πηγα στο ΙΕΚ χωρις να εχω μια , επειδη μου ταζαν δουλειες". Το καλο σεναριο ειναι να μιλαμε για επικη αφελεια, το αλλο σεναριο ειναι οτι ακουμε τριχες και δικαιολογιες κατσαρες για να καλυψουμε την παρολιγο πονηρια που πηγαμε να κανουμε... Οτι κι απο τα δυο αν ειναι, δεν με αφορα. Ωστισι να κοιταμε πως θα την σκαπουλαρουμε (μεχρι νεοτερας), μηπως ηρθε η ωρα να αναλαβουμε τις υποχρεωσεις μας και να φανουμε συνεπεις ή συνεχιζετε να σφυριζετε αδιαφορα οταν ακουτε αυτες τις λεξεις στην Ψωροκωσταινα; Απ'οτι εχω καταλαβει αλλωστε κανενας ΙΕΚτζης δεν εβαλε το μαιχαρι στο λαιμο σε καποιον πελατη λεγοντας του να γραφτει με το ζορι...

ΥΓ. Οι τραπεζες δεν εχουν σχεση με την κουβεντα μας, οποτε το εκλαμβανω ως μερος παραληρηματος κατοικου Σοβιετιας .

Επεξ/σία από YourTrueLegend
  • Like 2
  • Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε

Φυσικά ο φουκαρας που δεν έχει νά πληρώσει στην πυρά, οι τράπεζες που έχουν φάει τά κερατά τούς όμως δεν τρέχει τίποτα

Ο καθένας λέει το μακρύ καί τό κοντό του χωρίς να ξέρει πόσοι άραγε έχουν μείνει στον αέρα χωρίς τα βασικά για να ξέρουν τι έχει περάσει ένας άνθρωπος.

Κάποτε είχα γράψει ότι δεν έχω νά πληρώσω τα κοινόχρηστα εδώ καί ζήτησα πώς μπορώ νά γλυτώσω τα λεφτά καί να μην έχω καθόλου θέρμανση και κάποιοι είχαν πέσει να με φάνε.

ο "φουκαρας" ας πρόσεχε. Επιτέλους ας αναλάβουν οι πολίτες αυτής της χώρας τις ευθύνες τους! 

Δλδ αυτοι που κάνουν το σκατό τους παξιμάδι για να μην χρωστάνε πουθενά κ αν χρωστάνε πληρώνουν ή κόβουν απο παντού για να πληρώσουν τι είναι?? 

(Άσε ξέρω μαλα@@ς.)

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...