pokemonhunter Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 το 90% των σχολιων ειναι εντελως εκτος θεματος.... οτι να`ναι πεταει ο καθενας απο σκουπιδιαριδες μεχρι υδραυλικους διαβασα εδω... τεσπα ευχαριστω τους 2-3 που απαντησαν εν μερη στην απορια μου.... κλειστετο το θεμα δεν εχει νοημα... καλες νοτσες ! 2
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Φυσικά και παίζουν τέτοιοι μισθοί. Τα skills δεν υπάρχουν στην αγορά. Θα προτιμούσα πάντως να είμαι junior σε κάποια τέτοια εταιρεία παρά να γυρίζω από εδώ και από εκεί. Προφανώς θα μετράει πολύ στο βιογραφικό σου στο μέλλον.
defacer Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 21 hours ago, MikeJ said: Πάντως χωρίς να ξέρω νούμερα, το γεγονός ότι στις αγγελίες δεν υπάρχει καμία αναφορά σε μισθό αλλά σε ωραίες εγκαταστάσεις, δωρεάν πρωινό, νεανικό περιβάλλον, διαθέσιμα βιβλία κι άλλες ωραίες τέτοιες σάλτσες (μπούρδες) με προβληματίζει ως προς το αν δίνει καλά λεφτά ή όχι. Συνήθως οι εταιρείες που νοιώθουν ότι δίνουν καλά λεφτά , δε φοβούνται να το αναφέρουν. Καμία σχέση. Καμία εταιρία ποτέ δε θα γράψει στην αγγελία "πληρώνουμε πολύ", ακόμα και αυτές που μπορεί στο τέλος να πληρώνουν πολύ. Ακόμα και στις περιπτώσεις που είσαι στον αφρό της εργασιακής αγοράς, θα υπάρχει ένα (σχετικά καλό, με απόλυτα νούμερα ανειδίκευτου μυθικό) baseline και από κει και πέρα ότι μπορείς και ξέρεις να διαπραγματευτείς παίρνεις. 1
παπι Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, pokemonhunter είπε το 90% των σχολιων ειναι εντελως εκτος θεματος.... οτι να`ναι πεταει ο καθενας απο σκουπιδιαριδες μεχρι υδραυλικους διαβασα εδω... τεσπα ευχαριστω τους 2-3 που απαντησαν εν μερη στην απορια μου.... κλειστετο το θεμα δεν εχει νοημα... καλες νοτσες ! Σα τι απάντηση ήθελες δηλαδή; Ναι στο Σκρουτζ πληρώνονται 1800€ μήνα; Έχεις δει ποτέ σου υψηλομισθη αγγελία να αναγράφει το ποσό;
defacer Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 8 hours ago, Γιάννης Platano said: Το λεει καθαρα αυτο στη σελιδα του ? Το bestprice με τον ιδιο τροπο δουλευει ? Γιατι να του πληρωνουν συνδρομη καταστηματα οπως Πλαισιο , Κωτσοβολος που ξερουν οτι ειναι μακραν πιο ακριβα απο τα αλλα σε καθε περιπτωση ? Φυσικά με τον ίδιο τρόπο δουλεύει. Εσύ ο ίδιος έχεις την απορία πώς βγάζουν λεφτά, τι δεν καταλαβαίνεις που λέμε; Τα καταστήματα που λες απ' όσο ξέρω δεν πληρώνουν συνδρομή απλά. Αλλά θα μπορούσε και να πληρώνουν (το πλαίσιο παλιότερα νομίζω ήταν μέσα), και προφανώς θα έλεγα θα πληρώσουν σε πρώτη φάση, θα ήταν ηλίθιο να μην το κάνουν. Σε δεύτερη φάση έχουν στα χέρια τους όλα τα δεδομένα για το πόσο πληρώνουν και εν τέλει τι κέρδος έρχεται μέσω skroutz, οπότε ξαναβλέπουν την απόφαση τους χωρίς να χρειάζεται να μαντέψουν τίποτα και στη χειρότερη έχουν μπει μέσα κάποιο ποσό που για αυτές τις επιχειρήσεις είναι αστείο και end of story.
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, defacer είπε Φυσικά με τον ίδιο τρόπο δουλεύει. Εσύ ο ίδιος έχεις την απορία πώς βγάζουν λεφτά, τι δεν καταλαβαίνεις που λέμε; Τα καταστήματα που λες απ' όσο ξέρω δεν πληρώνουν συνδρομή απλά. Αλλά θα μπορούσε και να πληρώνουν (το πλαίσιο παλιότερα νομίζω ήταν μέσα), και προφανώς θα έλεγα θα πληρώσουν σε πρώτη φάση, θα ήταν ηλίθιο να μην το κάνουν. Σε δεύτερη φάση έχουν στα χέρια τους όλα τα δεδομένα για το πόσο πληρώνουν και εν τέλει τι κέρδος έρχεται μέσω skroutz, οπότε ξαναβλέπουν την απόφαση τους χωρίς να χρειάζεται να μαντέψουν τίποτα και στη χειρότερη έχουν μπει μέσα κάποιο ποσό που για αυτές τις επιχειρήσεις είναι αστείο και end of story. Αν υπαρχει αυτη η εξαιρεση ΟΚ ...Δεν νομιζω οτι καποος που μπαινει σε skroutz για ερευνα αγορας συγεκριμενου προϊοντος υπαρχει περιπτωση να αγορασει απο αυτα τα καταστηματα . Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2018 από Γιάννης Platano 1
defacer Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 8 hours ago, orck said: Δεν ειμαι ντεβελοπερ αλλα εσεις οι ιδιοι εχετε ξεφτιλυσει τις δουλειες σας και σας φερονται σαν τον ξαδερφο που "ξερει λιγο απο γκομπιουτερ και βγαζει και τους ιους" Και αν μου επιτρέπεις με τον τρόπο που σκέφτεσαι δε θα μπορούσες ποτέ να γίνεις. 1 minute ago, Γιάννης Platano said: Αν υπαρχει αυτη η εξαιρεση ΟΚ Δεν εννοώ ότι υπάρχει εξαίρεση (με ποια λογική να υπάρχει???), αλλά ότι δεν είναι πελάτες. Το τζάμπα από πλευράς Σκρουτζ μπορεί να έγινε αλλά μόνο στην αρχή. "Φτιάχνουμε κατάλογο και μπλα μπλα μπλα και είναι τζάμπα για σας" (εννοείται το συμβόλαιο έχει χρονικό όριο) επειδή στην αρχή ο Σκρουτζ δεν έχει προϊόντα άρα δεν έχει χρήστες άρα δεν έχει τίποτα άρα δε μπορεί να ζητήσει λεφτά για το τίποτα. Όταν αποκτήσει προϊόντα άρα και χρήστες αλλάζει το ποίημα. Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2018 από defacer
Προτεινόμενες αναρτήσεις