Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχουν φορες που θελω να επισκεφθώ ιστοσελίδες χωρις όμως η επίσκεψη μου αυτη να γίνει αντιληπτή από αυτήν. Συγκεκριμένα, δε θελω να καταχωρειται η ip μου, να συλλεγονται στοιχεια για μένα και να μην επιλέγομαι ως πιθανός στοχος διαφήμισης λόγω της επισκεψης μου.

Εσεις, αν κάνετε το ιδιο, πως το πετυχαινετε; χρησιμοποιειτε browser extensions, κάποιες συγκεκριμένες εφαρμογες στο pc και στο smartphone σας;

Κάθε πρόταση καλοδεχουμενη.

Δημοσ.

Πες μας τι θες να κρύψεις να σου πουμε τη βελτιστη λυση. Υπάρχουν διαφοροι τρόποι.

Το πιο ακραίο ειναι να κάνεις boot με tails dvd και να χρησιμοποιήσεις το tor χωρις να κανεις κάπου login

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θελω να κανω ανωνυμη περιήγηση σε  site χωρις να φαινεται στο site αυτο κανένα στοιχείο της επίσκεψής μου. Δε θελω ο ιστοτοπος να με καταχωρει ως επώνυμο επισκέπτη, να αντλει στοιχεια από εμένα κτλ. Συγχωρεσε με αν ειμαι αοριστος, απλά δεν ειμαι γνωστης των πρωτοκόλλων ωστε να ξερω τι καταγραφει ενας ιστοτοπος με την επίσκεψη καποιου σε αυτόν. 

Επίσης πως ειναι δυνατον η google να μην αντλει στοιχεια από τις επισκεψεις μου στον ιστοτοπο αυτο. Ειναι αυτο δυνατον σε ενα android τηλεφωνο ή μονο στο pc?πρεπει να κανω logout απο το gmail, youtube κτλ;

Επεξ/σία από Fabinas
Ορθογραφικά.
Δημοσ.

Τις σελίδες τις επισκέπτονται χιλιάδες καθημερινά δεν υπάρχει περίπτωση να βρει τόσο χρόνο ο ιδιοκτήτης να ασχοληθεί με όλους αυτούς ούτε έχει την δυνατότητα να το κάνει εκτός αν γράψεις μήνυμα τότε μερικές φορές όπως έχει ακουστεί μπορεί να βρει ο μπλόγκερ την ip.

Δημοσ.

Λύση δίνεται από τον @isay

Και ισχύει ότι αναφέρει, αν δεν δωθούν παραπάνω πληροφορίες και βάσιμες δύσκολο να υπάρξει κάποια απάντηση που να καλύψη ότι θα ήθελες να ακούσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, isay είπε

Πες μας τι θες να κρύψεις να σου πουμε τη βελτιστη λυση. Υπάρχουν διαφοροι τρόποι.

Το πιο ακραίο ειναι να κάνεις boot με tails dvd και να χρησιμοποιήσεις το tor χωρις να κανεις κάπου login

Μηπως ειναι πολυ ακραιο αυτο που προτεινεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ για το λινκ, @NikosKallithea . Θα το τσεκάρω.

@kormos, @isay:

Δεν αναφερω τι θελω να κρυψω, για τον μόνο λόγο ότι δεν ξερω τι πληροφοριες κρατά μια ιστοσελίδα όταν την επισκέπτομαι. Με ρωτάτε τι θελω να κρυψω και η μονη απάντηση που εχω ειναι, εκτος των όσων ήδη ανέφερα και αναφερω παρακάτω ειναι "τι θα μπορούσα να κρυψω;"

Αυτο που ξερω είναι ότι δε θα ηθελα η ιστοσελίδα να με προσμετρά ονομαστικά στους επισκέπτες της. Θελω να μπορω να τη διαβάσω χωρις η ιστοσελίδα ή ή google να γνωρίζει ότι τη συγκεκριμένη μέρα ο υπολογιστής μου συνδεθηκε σε αυτην, εμεινε τοση ώρα, ανοιξε αυτες τις σελίδες, ειδε αυτες τις διαφημίσεις κτλ. Δε με ενδιαφερει να κρυφτώ από τον πάροχο ίντερνετ. Απλα επιθυμώ η ιστοσελίδα να μη με "βλέπει" εξατομικευμένα και να με θεωρεί "fan" της. Να υπάρχει πλήρης ανωνυμία κατα την επίσκεψή μου. Η ανωνυμη περιήγηση των browsers δεν με καλύπτει καθώς ειναι μονοδρομη.

Επεξ/σία από Fabinas
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Fabinas είπε

Ευχαριστώ για το λινκ, @NikosKallithea . Θα το τσεκάρω.

@kormos, @isay:

Δεν αναφερω τι θελω να κρυψω, για τον μόνο λόγο ότι δεν ξερω τι πληροφοριες κρατά μια ιστοσελίδα όταν την επισκέπτομαι. Με ρωτάτε τι θελω να κρυψω και η μονη απάντηση που εχω ειναι, εκτος των όσων ήδη ανέφερα και αναφερω παρακάτω ειναι "τι θα μπορούσα να κρυψω;"

Αυτο που ξερω είναι ότι δε θα ηθελα η ιστοσελίδα να με προσμετρά ονομαστικά στους επισκέπτες της. Θελω να μπορω να τη διαβάσω χωρις η ιστοσελίδα ή ή google να γνωρίζει ότι τη συγκεκριμένη μέρα ο υπολογιστής μου συνδεθηκε σε αυτην, εμεινε τοση ώρα, ανοιξε αυτες τις σελίδες, ειδε αυτες τις διαφημίσεις κτλ. Δε με ενδιαφερει να κρυφτώ από τον πάροχο ίντερνετ. Απλα επιθυμώ η ιστοσελίδα να μη με "βλέπει" εξατομικευμένα και να με θεωρεί "fan" της. Να υπάρχει πλήρης ανωνυμία κατα την επίσκεψή μου. Η ανωνυμη περιήγηση των browsers δεν με καλύπτει καθώς ειναι μονοδρομη.

238426132_MV5BMTYzMDE2MzI4MF5BMl5BanBnXkFtZTgwNTkxODgxOTE@._V1_UX182_CR00182268_AL_.jpg.675dc28dd0c9244f2c1a0d830e5940a0.jpg

Δημοσ.

ρε φίλε χαλάρωσε. δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Η λύση που σου έδωσαν (tor) είναι ακραία και χρησιμοποιείται για άλλες περιπτώσεις.

Άντε και θα δει η σελίδα που λες μια διεύθυνση IP. Ε και τι έγινε; Ούτε ξέρει ποιος είσαι, ούτε θα το μάθει.

Κάνε ένα ρεσταρτ στο ρουτερ, σβήσε και τα "μπισκοτάκια" και ξαναμπες. γι αυτούς θα είσαι πλέον ένας άλλος "πελάτης" τους.

• Sad 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Αυτό δεν σε κάνει ανώνυμο στο ίντερνετ

οχι αλλα γι υτο που θέλει ο ts ειναι υπεραρκετό.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Να ρωτήσω κατι - ελπίζω - σχετικό. 

Αν συνδεθώ σε game με 2 διαφορετικούς λογαριασμούς , αφού έχω αλλάξει την ip μου,  μπορεί ο admin του server να δει και την MAC Adress του pc μου εκτός απο την ip,  και να "φάω πόρτα"  στο συγκεκριμένο pc μου?  

Δηλαδή, άντε ας πούμε οτι ξεχνιέμαι και δεν αλλάζω την ip, οπότε με βλέπει και μου κλειδώνει τους 2 λογαριασμούς. Αυτό το καταλαβαίνω.

Αλλά εδώ μιλάμε για "κλείδωμα" της συσκευής, όχι της ip.   Διότι δοκίμασα απο άλλη συσκευή (android)  και συνδέομαι κανονικά και στους 2 λογαριασμούς.   Γυρνάω στο pc,   και πάλι δεν συνέεται. 

-προφανώς κάνω το ερώτημα εδώ, αφού έχει σχέση με το τι μπορεί να βλέπει και τι όχι ένας server απο τα στοιχεία μου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...