Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να και κάτι που δεν περιμέναμε από τη Xiaomi, μιας και η εταιρεία έχει στον κατάλογο της αρκετά αξιόλογα smartphones με πολύ προσιτή τιμή που απευθύνονται σε όσους δεν θέλουν να ξοδέψουν πολλά χρήματα. Αυτή τη φορά, η Xiaomi ζήτησε τη βοήθεια του κοινού για να χρηματοδοτήσει την κατασκευή της σειράς Xiaomi Qin, featurephones που προσφέρουν ορισμένες λειτουργίες Τεχνητής Νοημοσύνης και υποστήριξη δικτύων 4G, ένα project που έχουν ήδη στηρίξει 23.000 χρήστες συγκεντρώνοντας 6.5 εκατ. yuan (περίπου €820.000)!

Η σειρά περιλαμβάνει δύο μοντέλα, το Xiaomi Qin 1 με οθόνη 2.8'' ανάλυσης 320 x 240, επεξεργαστή single-core MediaTek MT6260A, 8MB μνήμη RAM, 16MB αποθηκευτικό χώρο, κεραίες WiFi και Bluetooth 4.2, μπαταρία 1480mAh για αυτονομία 15 ημερών, υποδοχή USB Type-C, dualSIM και λειτουργικό σύστημα Nucleus.

Το Xiaomi Qin 1s έρχεται με οθόνη 2.8'' ανάλυσης 320 x 240, επεξεργαστή dual-core Spreadtrum SC9820 1.2GHz, 256MB μνήμη RAM, 512MB αποθηκευτικό χώρο, κεραίες WiFi, Bluetooth 4.2, GPS και 4G LTE, dualSIM, μπαταρία 1480mAh και λειτουργικό σύστημα Nucleus, ενώ διαθέτει επίσης υποδοχή USB Type-C. Οι διαστάσεις και των δύο είναι 132 x 53.8 x 8.5mm.

Όπως βλέπετε, κανένα δεν διαθέτει κάμερες, ούτε υποδοχή 3.5mm για ακουστικά. Η τιμή τους, όμως, ξεκινά από μόλις 199 yuan (περίπου €25) και θα είναι διαθέσιμα από τις 15 Σεπτεμβρίου.

Πηγή:https://www.techgear.gr/xiaomi-qin-featurephones-announced-142701/?amp

xiaomi_qin.jpg

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

To WiFi και το 4G για ποιον λογο υπαρχουν?

Ακριβώς την ίδια απορία έχω και εγώ.

Αν και θα προτιμούσα σε ένα τέτοιο κινητό να βάλουν μια κάμερα παρά wifi και 4G.

Μιας και το κινητό λογικά θα το χρησιμοποιούν άτομα μεγάλης ηλικίας λογω δουλειάς  ή επειδή δεν θέλουν να διαθέσουν μεγάλο χρηματικό ποσό για ένα κινητό ή απλά δεν γνωρίζουν από  αφής...Οι οποίοι δεν χρειάζονται το wifi και το 4G.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, GamerPix είπε

Ακριβώς την ίδια απορία έχω και εγώ.

Αν και θα προτιμούσα σε ένα τέτοιο κινητό να βάλουν μια κάμερα παρά wifi και 4G.

Μιας και το κινητό λογικά θα το χρησιμοποιούν άτομα μεγάλης ηλικίας λογω δουλειάς  ή επειδή δεν θέλουν να διαθέσουν μεγάλο χρηματικό ποσό για ένα κινητό ή απλά δεν γνωρίζουν από  αφής...Οι οποίοι δεν χρειάζονται το wifi και το 4G.

H κάμερα όντως. Γιατι δεν υπαρχει κάμερα ρε παιδια? Μια 8mp θα ηταν αρκετη.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

H κάμερα όντως. Γιατι δεν υπαρχει κάμερα ρε παιδια? Μια 8mp θα ηταν αρκετη.

Της ίδιας άποψης είμαι κι εγώ ..όπως ανέφερα και πιο πάνω.

Αλλά ότι και να πούμε δεν νομίζω πως θα το ακούσει κάποια εταιρεία.

Οπότε αναμένουμε και βλέπουμε στο μέλλον τι θα κάνουν😋✌️

• Like 1
Δημοσ.

Ακριβώς 😋✌️

14 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Δεν ξερω ποιους ενδιαφερει πια αυτη η κατηγορια, αλλα ΟΛΟΙ θελουν μια κάμερα (ακόμη και κακη).

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, SeNNinhA είπε

Πολύ πιθανόν να μπορείς να σερφαρεις, με βελάκια. Σαν ένα είδος βασανιστηρίου δηλαδή αλλά όπως το βλέπει κανείς.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε

Πολύ πιθανόν να μπορείς να σερφαρεις, με βελάκια. Σαν ένα είδος βασανιστηρίου δηλαδή αλλά όπως το βλέπει κανείς.

Ακριβώς όπως το είπες😂😂

Βασανιστήριο 😂

• Like 1
Δημοσ.

Hotspot θα γίνεται;

Ξέρεις μωρέ όλοι πλέον έχουν mb οπότε να τα τρώνε οι μικροί από τους μεγάλους που τα έχουν και κάθονται.

Είναι σημαντικό αυτο.ποσα 2ρα νούμερα έχουν πολλοί σε παλιά τηλέφωνα με απόθεμα δώρων σε mb.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 4/8/2018 στις 1:30 ΜΜ, SeNNinhA είπε

Αν έχει hotspot αντί για 4g router αγοράζεις αυτό αρκετά φθηνότερα από το 4g router και το έχεις και για τηλέφωνο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...