Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, renovatio3 είπε

In English please μαδαφάαακα!

Δε νομίζω ότι θα μπορούσες να το διαβάσεις στα αγγλικά έτσι κι αλλιώς.

Δημοσ.

Καλά δεν θα τους βρίσω, αλλά θα τους κλάσω. Ίσως στείλω ένα mail να πω οτι δεν ενδιαφέρομαι για τέτοιου είδους συνέντευξη και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Δεν νομίζω οτι χάνω την σπουδαία ευκαιρία, γτ είναι entry level δουλειά στην οποία ζήτημα είναι αν θα δίνουν τα μισά αποτι παίρνω τώρα.

Δημοσ.

Ακολούθα τη συμβουλή του @DrLo.

Οι περισσότερες απαντήσεις εδω μέσα είναι θα το έλεγα ανώριμες. Το ότι η εταιρεία έχει επιλέξει αυτό το βήμα σαν πρώτο level σε interview process το μόνο που λέει είναι ότι είναι ποιο οργανωμένη από πολλές άλλες.

Αν τους κλάσεις μάντεψε ποιος χάνει. Σχετικά με το δεν χάνεις τη σπουδαία ευκαιρία θα σε παραπέμψω στο https://www.slang.gr/lemma/3909-ai-sixtir-ki-esy-ki-o-grylos-sou. Οι "γρύλοι" του π.χ. θα σου δώσουν τα μισά σίγουρα δεν βοηθάνε εσένα και τη μελλοντική καριέρα σου. 

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Hik είπε

Ακολούθα τη συμβουλή του @DrLo.

Οι περισσότερες απαντήσεις εδω μέσα είναι θα το έλεγα ανώριμες. Το ότι η εταιρεία έχει επιλέξει αυτό το βήμα σαν πρώτο level σε interview process το μόνο που λέει είναι ότι είναι ποιο οργανωμένη από πολλές άλλες.

Αν τους κλάσεις μάντεψε ποιος χάνει. Σχετικά με το δεν χάνεις τη σπουδαία ευκαιρία θα σε παραπέμψω στο https://www.slang.gr/lemma/3909-ai-sixtir-ki-esy-ki-o-grylos-sou. Οι "γρύλοι" του π.χ. θα σου δώσουν τα μισά σίγουρα δεν βοηθάνε εσένα και τη μελλοντική καριέρα σου. 

Έστειλα ένα ευγενικό μήνυμα που αναφέρω οτι δεν επιθυμώ να συνεχίσω με την διαδικασία γτ δεν θέλω να διαχειριστεί κάποια third party εταιρεία προσωπικές πληροφορίες. Δέχτηκα την πρόταση με την σκέψη οτι θα ήταν κάποιο skype interview με κάποιον αρμόδιο απο το hr. Ευχαρίστησα πολύ για το ενδιαφέρον και τέλος.

*ΥΓ. δεν είμαι κανας φαντασμένος μην νομίζεις, αλλά είναι σίγουρο οτι δεν θα έδιναν τπτ λεφτά που να άξιζε η προσπαθεια. Όσο καλό μέλλον και να είχα στην καρίερα μου με 600-700 που δίνουν για τέτοιες θέσεις δεν μπορώ να μετακομίσω Αθήνα και να ζήσω με ενοίκια κλπ. Την στιγμή που παίρνω 1300 νομίζω θα ήταν μια πολύ κακή επιλογή αυτή, γιαυτό ξεκαθάρισα απο την αρχή οτι θα το κάνω μόνο και μόνο για την εμπειρία. 

• Like 1
Δημοσ.

Δική σου απόφαση είναι, αν δεν επιθυμείς να προχωρήσεις προφανώς καλά και έκανες και απάντησες με ένα ευγενικό μήνυμα.

Σε καμία περίπτωση δεν υπονόησα ότι είσαι φαντασμένος. Το ακριβώς αντίθετο, το σχόλιο μου για το γρύλο είναι γιατί θα μπορούσες απλώς να διερευνήσεις την πιθανότητα (αν σε ενδιέφερε φυσικά η εταιρεία). Την πιθανότητα να σου δώσουν όντως το μισθό που τώρα παίρνεις (και παραπάνω). Είναι πολύ normal και πίστεψε με είναι plus όταν κάποιος ξέρει τι θέλει και μπορεί να εκφράσει σε μια συνέντευξη ότι εγώ έχω α) αυτά τα skills β) περιμένω τουλάχιστον το μισθό που παίρνω τώρα + έξτρα για να κάνω την αλλαγή. Κατά κανόνα αυτοί που το κάνουν αυτό βγαίνουν κερδισμένοι σε βάθος χρόνου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...