Προς το περιεχόμενο

Wish.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους παιδιά! Μετά από πολλές διαφημίσεις που έχω δει από το συγκεκριμένο site, αποφάσισα να μπω και να δω τι παίζει. Βρήκα τιμές για πολλά πράγματα πάμφθηνες (χώρια από κινητά που όλα είναι φθηνές ρέπλικες από μεγάλες και γνωστές μάρκες) και είπα να ρωτήσω μήπως κάποιος ξέρει τι φάση είναι το συγκεκριμένο. Απ' ότι είδα δε πρέπει να υπάρχει φόρος, τα μεταφορικά αργούν να έρθουν και γι αυτό είναι φθηνά, αλλά και πάλι γενικά πολύ χαμηλές (έκανα τη πρώτη πειραματικά αγορά ένα Nikon ML-L3 remote shutter και από περίπου 20 ευρώ που το βρήσκεις στην αγορά, το πήρα 1 ευρώ συν 1 ευρώ για μεταφορικά και το περιμένω να έρθει σε ένα μήνα).

Δημοσ.
1 ώρα πριν, PavlosSage είπε

Καλησπέρα σε όλους παιδιά! Μετά από πολλές διαφημίσεις που έχω δει από το συγκεκριμένο site, αποφάσισα να μπω και να δω τι παίζει. Βρήκα τιμές για πολλά πράγματα πάμφθηνες (χώρια από κινητά που όλα είναι φθηνές ρέπλικες από μεγάλες και γνωστές μάρκες) και είπα να ρωτήσω μήπως κάποιος ξέρει τι φάση είναι το συγκεκριμένο. Απ' ότι είδα δε πρέπει να υπάρχει φόρος, τα μεταφορικά αργούν να έρθουν και γι αυτό είναι φθηνά, αλλά και πάλι γενικά πολύ χαμηλές (έκανα τη πρώτη πειραματικά αγορά ένα Nikon ML-L3 remote shutter και από περίπου 20 ευρώ που το βρήσκεις στην αγορά, το πήρα 1 ευρώ συν 1 ευρώ για μεταφορικά και το περιμένω να έρθει σε ένα μήνα).

https://www.insomnia.gr/forums/topic/655635-εχετε-αγορασει-ποτε-απο-το-wish/

Και σε γενικές γραμμές, οτιδήποτε βρίσκεις στο wish θα το βρείς ebay/aliexpress και στο 99% των περιπτώσεων θα ειναι πιο φθηνό στο ebay/ali

Πολλές παραγγελίες που έχω βάλει στο ebay, ερχονται με λογοτυπο wish, άρα ίδιοι πωλητες. 

Για θέμα φόρου-τελωνειου ισχύει οτι ισχύει γενικα για αγορες εκτός ΕΕ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...