vagos789 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Υποπτευομαι οτι 30Ε δεν ειναι η πλεον ευκολη τιμη,εκτος αν τον κανετε καθημερινη 2
stelios18120 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, Thulogur είπε @stelios18120 Με τα ιδια λεφτά παει κανεις Χαβάη... Εγώ το ξέρω Αυτον μάλλον δεν τον ένοιαζε και πολύ....
zio10 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Αίθουσες εκδηλώσεων δεν έχει; Τσιμπημένες είναι οι τιμές!
ParhsG Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Σε κατι αξιολογο οσους ξερω 50+ ευρω το ατομο σε αθηνα 1
mclein Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, dvlsakos είπε Ευχαριστώ για τις απαντήσεις . σιγουρά θα έχει εκκλησάκι μέσα να είναι όλα διπλά ευκολά. Ούτε και εγώ που είμαι ο γαμπρός θέλω να πηγαινοέρχομαι.😋 κάτι στα 30 ευρώ οπού να περιλαμβάνει και το κέτερινγκ μέσα είναι καλά νομίζω αν βρεις. Τόσα κτήματα υπάρχουν. δυσκολο σε βλεπω στα 30 / για 50 με 80 ηξερα προ 4ετιας που ασχοληθηκα για 10' (ευτυχως χωρισε το ζευγαρι) Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2018 από mclein
Mr^Robot Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Παίζουν τέτοια νούμερα ακόμα τέτοιες εποχές ? Εγω παντρεύομαι σε ενα μηνα και έκλεισα σε κέντρο 9,50ε το κεφάλι .. χωρίς φαγητό .. μονο περιποίηση και χώρος κτλπ , αλλα και μια ξαδερφη της γυναίκας που παντρεύεται Δεκέμβρη έκλεισε 20ε το άτομο με ΟΛΑ μεσα. παρεμπιπτόντως με 1000+ καλεσμένους θα παει 20k στην καλύτερη! μονιμες διακοπες κανει κανεις στην χαβαη που ειπε και ενα παιδι ποιο πανω.
mylo Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, idomeneas7 είπε Ακόμα καλύτερη επιλογή είναι να μην κάνετε αυτά τα καραγκιοζιλίκια και απλά να κρατήσετε τα λεφτά για κάτι ουσιώδες. Καραγκιοζιλικια είναι για εσένα, για κάποιον άλλο όχι 7
mynam3 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 30€ σε κτήμα που να έχει εκκλησία μέσα το βλέπω δύσκολο εκτός κι αν γίνεται ο γάμος Τρίτη. Υπολόγιζε μίνιμουμ από 40 κι αυτά για παρασκευή. Βάλε 1000-1500 τον φωτογράφο, στολισμό/μπομπονιέρες γύρω στο 2000, κάτι νυφικά και κοστούμια, για πλάκα γύρω στα 11-12 χιλιάρικα για 200 καλεσμένους. Και πάντα μα πάντα, κανένας δεν θα είναι απόλυτα ικανοποιημένος και θα λένε το μακρύ και το κοντό τους. Η ώρα η καλή! Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2018 από mynam3 3
ParhsG Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Αλλες τιμες επαρχεια παντως αλλες αθηνα. Αλλες καλοκαιρι αλλες χειμωνα κτλ 1
dvlsakos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 4 ώρες πριν, idomeneas7 είπε Ακόμα καλύτερη επιλογή είναι να μην κάνετε αυτά τα καραγκιοζιλίκια και απλά να κρατήσετε τα λεφτά για κάτι ουσιώδες. Για καποιους μπορει να μην ειναι καραγκιοζιλικια και να γουσταρουν να το κανουν. Για κατι που εσυ γουσταρεις να σκασεις λεφτα και να το παρεις μπορει εγω να το θεωρω αρχηστο και να σου πω παρε κατι πιο ουσιωδες. 1 ώρα πριν, stelios18120 είπε Εγώ το ξέρω Αυτον μάλλον δεν τον ένοιαζε και πολύ.... οπως εγραψα τα εξοδα ειναι απο γονεις γιατι προφανως γουσταρουν να το κανουν δεν βαλουμε κατι σαν ζευγαρι οποτε θα παμε χαβαη μετα απο τα δωρα 😉
zio10 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, Mr^Robot είπε Παίζουν τέτοια νούμερα ακόμα τέτοιες εποχές ? Εγω παντρεύομαι σε ενα μηνα και έκλεισα σε κέντρο 9,50ε το κεφάλι .. χωρίς φαγητό .. μονο περιποίηση και χώρος κτλπ , αλλα και μια ξαδερφη της γυναίκας που παντρεύεται Δεκέμβρη έκλεισε 20ε το άτομο με ΟΛΑ μεσα. παρεμπιπτόντως με 1000+ καλεσμένους θα παει 20k στην καλύτερη! μονιμες διακοπες κανει κανεις στην χαβαη που ειπε και ενα παιδι ποιο πανω. Και το φαγητό πόσο; Γενικά οι τιμές που διαβάζω είναι πολύ υψηλές! Στην επαρχία τέτοιες τιμές μόνο σε πεντάστερα ξενοδοχεία μπορείς να βρεις! 1
Mr^Robot Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Ντόπιο Κρέας αρνίσιο για ψητό και βραστό θα είναι καπου στα 280 κιλά με 9 ευρώ περίπου το κιλό απο βοσκό και οχι απο μαγαζί! όποτε υπολογίζω 2,5k Τα "μπινελίκια" κλασικά τα κάνουν μανάδες γιαγιάδες όποτε δεν έχω εκεί μια εκτίμηση. Τυρί θα πάρουμε 2 κεφάλια 25 κιλα σύνολο 7,90 το κιλο όποτε γύρω στα 200ε Κρασί 250 κιλά * 1,60ε το κιλό 400ε Ρακη 50 κιλά * 1,50ε το κιλό 75ε Μελι ( Το εχει αναλάβει αυτο μαζι με αλλα ο Πεθερος , οποτε δεν ξερω τιμη/κιλα ) υπολογίζω ~ 100ε ~ 150ε ~ Ωστόσο στην τιμη που μας εδωσε ο ιδιοκτήτης του κέντρου συμπεριλαμβανει το Γαμοπιλαφο + Αναψυκτικά όποτε χοντρικά το "τραπέζι" βγαίνει 8k πανω κατω για τα 500 ατομα που έχουμε υπολογίσει οτι θα έρθουν , χωρίς στολισμούς , χωρίς φωτογράφους , χωρίς ζωντανή μουσική που αυτά είναι εξτρα .Γενικά ειναι κλειστός γαμος σε σχεση με αλλους. Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2018 από Mr^Robot 1
talibanakos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 5 ώρες πριν, Thulogur είπε Με τα ιδια λεφτά παει κανεις Χαβάη... Και αυτο ακριβως εκανε φιλος μου. Αντι να κανει ακριβο γαμο εδω,πηρε την κοπελα του και πηγαν να παντρευτουν εκει. Ο τυπος το οργανωσε τελεια,μεχρι και τις βερες τις παρηγγειλε σε μαγαζι στο LA αν θυμαμαι καλα. Δυνατη εμπειρια,κατι που θα εκανα και εγω αντι να χαλασω τοσα λεφτα για γιορτες και πανηγυρια.
Thulogur Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, talibanakos είπε Και αυτο ακριβως εκανε φιλος μου. Αντι να κανει ακριβο γαμο εδω,πηρε την κοπελα του και πηγαν να παντρευτουν εκει. Ο τυπος το οργανωσε τελεια,μεχρι και τις βερες τις παρηγγειλε σε μαγαζι στο LA αν θυμαμαι καλα. Δυνατη εμπειρια,κατι που θα εκανα και εγω αντι να χαλασω τοσα λεφτα για γιορτες και πανηγυρια. Καλή φάση, αλλα οι γάμοι εκτός συνόρων και γενικά Ευρώπης είναι αναγνωρισμένοι ; 1 ώρα πριν, zio10 είπε Και το φαγητό πόσο; Γενικά οι τιμές που διαβάζω είναι πολύ υψηλές! Στην επαρχία τέτοιες τιμές μόνο σε πεντάστερα ξενοδοχεία μπορείς να βρεις! Τα πάντα ειναι πιο ακριβά στις μεγαλουπόλεις. Άστα να πάνε.. Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2018 από Thulogur 1
Jiakometi Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 6 ώρες πριν, AristidisZ είπε Ρε παιδιά, μη μπαίνετε στο τριπάκι να κρίνετε τι και πως... Ο γάμος έχει 2 αντιμετωπίσεις, ή που θα πας σε ένα δημαρχείο με 10 ανθρώπους να κάνεις τη δουλειά σου, ή θα πας σε μια εκκλησία, και θα καλέσεις 100-150 ανθρώπους Κατά τη γνώμη μου αν επιλέξεις το 2ο, και επειδή προφανώς θα περιμένεις και τα αντίστοιχα από αυτούς τους ανθρώπους (λεφτά, μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας), εγώ τουλάχιστον θεωρώ "πρέπον" να τους ευχαριστήσω που με τίμησαν με το να έρθουν Τώρα αν θα πάει ένα ζευγάρι στο κτήμα Α, στο ταβερνάκι Β ή στη Μεγάλη Βρετανία, έχει να κάνει με τα οικονομικά του καθενός... Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω... Δεν είναι το είδος της τελετής που καθορίζει τον αριθμό των καλεσμένων. Μπορείς κάλιστα να πας σε μία εκκλησία και μάλιστα μία Πέμπτη πρωί .η μεσημέρι με 10 άτομα και μετά για μεσημεριανό ή και απευθείας σπίτι. Μην μπερδεύουμε την ανθρώπινη ματαιοδοξία, (των καλεσμένων, τραπεζιών, κτημάτων κλπ) με το μυστήριο γιατί δεν έχει καμμία σχέση. 4 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις