Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Mansora είπε

Στα ποσειδώνια όπως και σε όλες τις εταιρικές δράσεις αξίζει μόνο για γλύψιμο. Να πάω να φυτεύω Πεύκα φορωντας το μπλουζάκι με το λογότυπο του γραφείου για να φαίνεται πόσο κοινωνικά υπεύθυνη είναι η εταιρεία  και όχι επειδή τους νοιάζει το περιβάλλον δεν πρόκειται να το κάνω ποτέ.

Αν και ξεφεύγουμε λίγο από το θέμα (ούτως ή άλλως γενικώς το ξεφτιλίσαμε :P ) τα Ποσειδώνια είναι μια χαρά αν είσαι τη πλευρά του πελάτη και όχι από την πλευρά του εκθέτη...

• Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, mynam3 είπε

Βάλε 1000-1500 τον φωτογράφο, στολισμό/μπομπονιέρες γύρω στο 2000, κάτι νυφικά και κοστούμια, για πλάκα γύρω στα 11-12 χιλιάρικα για 200 καλεσμένους.

Και πάντα μα πάντα, κανένας δεν θα είναι απόλυτα ικανοποιημένος και θα λένε το μακρύ και το κοντό τους.

Η ώρα η καλή!

όπως ακριβώς τα λες. για 210 άτομα έφυγαν περίπου 12Κ στην Πάτρα Κυριακή μεσημέρι 😋

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, *nenya* είπε

Ντάξει ρε παιδί μου οκ οκ είμαι καλεσμένη Β - Γ κατηγορίας! Happy now? 

[όσοι δεν γλύφουμε τα ζευγάρια και σχολιάζουμε με ειλικρίνεια είμαστε Β-Γ, όσοι τα γλύφουν μπροστά και τα μαχαιρώνουν μετά είναι ΑΑΑ]

το να υπαρχουν και καποιοι ανθρωποι που οντως χαιρονται για την ευτυχια των φιλων τους, και οντως περνανε καλα δεν σου εχει περασει απο το μυαλο ε; παιζεις μονο στο διπολο "καλεσμενος που βαριεται" / "καλεσμενος που υποκρινεται οτι περναει καλα"

• Sad 1
Δημοσ.

Με πληγώνεις και λατρεύω και το Man from Earth.

Απλά επέλεξα να εστιάσω σε μια πλευρά μόνο. Φυσικά υπάρχουν κι αυτοί που περνάνε καλά και το χαίρονται και με το παραπάνω, απλά ήταν άλλο το focus μου, η υποκρισία σε μεγάλο βαθμό. Και είπα να βάλω μια δόση χιούμορ στην περιγραφή μου γιατί δεν μπορώ να πάρω τον γάμο στα σοβαρά έτσι όπως τον βλέπω στην πλειοψηφία των περιπτώσεων.

• Like 2
Δημοσ.

Παντού υπάρχουν και οι δύο περιπτώσεις Α. Καλεσμένος που βαριέται Β. Καλεσμένος που περνάει καλά.

Ο πρώτος θα έιναι αυτός που θα το βλέπει σαν υποχρέωση κι ο δεύτερος το βλέπει σαν μια έξοδο σε πανηγύρι.

Στον Α αν δεν παίζει και μουσική που να του αρέσει και είναι τύπος που δεν χορεύει ούτε στον ίδιο του το γάμο, ε, τότε το χάσαμε το κορμί.

Ο Β όπου και να πάει θα περάσει καλά γιατί και θα φάει καλά, θα πιεί όσο θέλει και θα χορέψει κι ότι θέλει.

Εγώ είμαι στην κατηγορία του Β. Μου αρέσουν τα πανηγύρια και είμαι από επαρχία, οπότε όταν βρίσκω ευκαιρία για μασαμπούκα και χορό, την αρπάζω και την ευχαριστιέμαι. Επίσης, το δικό μου γάμο τον ευχαριστήθηκα τα μάλλα γιατί τον είδα σαν καλεσμένος κι όχι σαν διοργανωτής. Ήταν η μόνη μέρα που την επομένη δεν μπορούσα κυριολεκτικά να κατέβω σκαλιά μόνος μου.

2 λεπτά πριν, *nenya* είπε

Με πληγώνεις και λατρεύω και το Man from Earth.

Απλά επέλεξα να εστιάσω σε μια πλευρά μόνο. Φυσικά υπάρχουν κι αυτοί που περνάνε καλά και το χαίρονται και με το παραπάνω, απλά ήταν άλλο το focus μου, η υποκρισία σε μεγάλο βαθμό. Και είπα να βάλω μια δόση χιούμορ στην περιγραφή μου γιατί δεν μπορώ να πάρω τον γάμο στα σοβαρά έτσι όπως τον βλέπω στην πλειοψηφία των περιπτώσεων.

Ο γάμος είναι μια τυπική υποχρέωση προς τους γονείς πιο πολύ. Κι αφού το κάνεις που το κάνεις, ευχαριστήσου τον τουλάχιστον ;)

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Mpiftekis είπε

Ο γάμος είναι μια τυπική υποχρέωση προς τους γονείς πιο πολύ. Κι αφού το κάνεις που το κάνεις, ευχαριστήσου τον τουλάχιστον ;)

Καμία τυπική υποχρέωση ποσό μάλλον προς τους γονείς.

Πες στη γυναίκα σου ότι πραγματικά δεν ήθελες αλλά την παντρεύτηκες για τυπική υποχρέωση προς τους γονείς σας και θα χορτάσεις τυπολατρεία 😛 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...