Προς το περιεχόμενο

iMyFone iTransor Review

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα από γα μεγαλύτερα διαχρονικά μειονεκτήματα του iPhone είναι –κακά τα ψέματα- το iTunes. Μια δεκαετία και βάλε τώρα, η Apple δεν έχει προσφέρει στoυς εκατοντάδες εκατομμύρια κατόχους των iPhone, ένα φιλικό προς εκείνους πρόγραμμα, μία άνετη και εύχρηστη πλατφόρμα μέσω της οποίας να είναι σε θέση να διαχειριστούν αποτελεσματικά και γρήγορα τη συσκευή τους.

Ακόμα κι έτσι όμως, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των iPhone, ήταν η ομαλότητα στη μετάβαση από το ένα μοντέλο στο άλλο ή εν πάση περιπτώσει, στην επαναφορά του iPhone του χρήστη, ακόμα κι αν εκείνος είχε στο μεσοδιάστημα –για οποιονδήποτε λόγο- αλλάξει συσκευή. Το γεγονός ότι κάποιος ήταν σε θέση να “φορτώσει” το iPhone του σε οποιαδήποτε συσκευή, μηδένιζε επί της ουσίας τη δυσκολία της αλλαγής συσκευής (δεδομένου πάντα ότι μιλούσαμε για μετάβαση από iPhone σε iPhone) και εξαφάνιζε τον κίνδυνο σε περίπτωση βλάβης που δεν επιδεχόταν επιδιόρθωση ή απώλειας της συσκευής. 

Τι γίνεται όμως σε περίπτωση που θελήσει κανείς να κρατήσει αντίγραφο ασφαλείας από συγκεκριμένα δεδομένα της συσκευής του ή για τον οποιονδήποτε λόγο να αποφύγει το iTunes;

Εδώ είναι που αναλαμβάνει καθήκοντα το iTransor –το οποίο, αν είχατε ασχοληθεί με το σπορ παλιότερα, ίσως να γνωρίζατε ως D-Port Pro. Πρόκειται για ένα από τα προϊόντα του iMyFone, το οποίο ειδικεύεται στη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και την επαναφορά δεδομένων σε περιβάλλον iOS. Προσφέρει δυνατότητα αποθήκευσης συγκεκριμένων τύπων δεδομένων βάσει τύπου ή εφαρμογής, καθώς επίσης και διαχείρισης αντιγράφων ασφαλείας στο iCloud. Πάμε να δούμε όμως τις λειτουργίες του αναλυτικότερα. 

Διαβάστε ολόκληρο το review

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

Δεν έχω καταλάβει πού είναι η δυσκολία στο iTunes και γιατί να κάνω Backup απ’ το iPhone τα media files που κάνω Backup απ’ τον υπολογιστή. Το πρόγραμμα βέβαια είναι χρήσιμο για όσους δεν φροντίζουν και κάποια στιγμή την πατάνε. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Δεν έχω καταλάβει πού είναι η δυσκολία στο iTunes και γιατί να κάνω Backup απ’ το iPhone τα media files που κάνω Backup απ’ τον υπολογιστή. Το πρόγραμμα βέβαια είναι χρήσιμο για όσους δεν φροντίζουν και κάποια στιγμή την πατάνε. 

Οι περισσότεροι που ξέρω δεν φροντίζουν, πάντως.. 

Δημοσ.
1 minute ago, Med_ss_ said:

Οι περισσότεροι που ξέρω δεν φροντίζουν, πάντως.. 

Κι εγώ την ίδια αίσθηση έχω. Δεν φταίει βέβαια το iTunes γι’ αυτό ούτε η Apple που δεν διευκολύνει την δωρεάν ανταλλαγή μεταξύ χρηστών, τραγουδιών και ταινιών που η ίδια πουλάει έχοντας συμβόλαια με δισκογραφικές κλπ. (Πιθανόν αυτές να επέβαλαν τέτοιους περιορισμούς σε μια προσπάθεια να κρατήσουν κάποια απ’ τα κεκτημένα τους). Παρόλα αυτά η Apple όταν κατάλαβε οτί το DRM περισσότερο κακό κάνει παρά καλό, το έκοψε κι αυτό. Για τον περιορισμό του Copy από Device>PC, προφανώς θεωρούν ότι δεν ενοχλεί τόσο. (Και αφήνουν και «χώρο» για iMyFone κλπ) :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...