saruman123 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 4 λεπτά πριν, meletis_m είπε Το είδα , είναι γνήσιο. Το είχα αγοράσει απο το Gxstore στο Περιστερι 👍
Sokolata Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 4 λεπτά πριν, saruman123 είπε Θα το βρεις στους όρους εγγύησης καταστήματος. Δεν ξέρω αν επιστρέφουν λεφτά..... 😂 Σκέφτομαι να τους απειλήσω με καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή αν δεν μου δώσουν τα χρήματα μου πίσω . . Κάπως να τους τρομάξω Τέλος πάντων
saruman123 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 4 λεπτά πριν, Sokolata είπε Σκέφτομαι να τους απειλήσω με καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή αν δεν μου δώσουν τα χρήματα μου πίσω . . Κάπως να τους τρομάξω Τέλος πάντων Κάνε κάτι όσο πιο γρήγορα μπορείς για να δικαιωθείς. Αν μπορείς πήγαινε από το μαγαζί. 1
overpower Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Μπορεις να μου στειλεις το ονομα του μαγαζιου σε Pm?
saruman123 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 4 λεπτά πριν, overpower είπε Μπορεις να μου στειλεις το ονομα του μαγαζιου σε Pm? Το είπε tech@away
Sokolata Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 9 λεπτά πριν, saruman123 είπε Το είπε tech@away Έχω αρχίσει και φρικάρω. Μπήκα στο σάιτ τους και δεν υπάρχει πλέον το συγκεκριμένο κινητό . Και στο Σκρουτζ πατώντας στον σύνδεσμο λέει δεν υπάρχει https://www.skroutz.gr/s/14810995/Xiaomi-Redmi-5A-32GB.html
overpower Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Στα specs του gold δεν εχει την Β(20). Οποτε δεν στεκει να πας με τσαμπουκα και να τους πεις οτι δεν ειναι η global και σε ξεγελασαν. Αν εισαι Θεσ/νικη, απλα πηγαινε και πες τους οτι δεν ειναι η global και θα ηθελες να το επιστρεψεις
imvrios Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Δημοσίευση σε λάθος θέμα. Ας το διαγράψει κάποιος mod. Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2018 από imvrios
Sokolata Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, overpower είπε Στα specs του gold δεν εχει την Β(20). Οποτε δεν στεκει να πας με τσαμπουκα και να τους πεις οτι δεν ειναι η global και σε ξεγελασαν. Αν εισαι Θεσ/νικη, απλα πηγαινε και πες τους οτι δεν ειναι η global και θα ηθελες να το επιστρεψεις Το μαύρο πήρα Όχι το gold. Τι θα πει να μην πάω με τσαμπουκά ! Αφού το τηλέφωνο δεν είναι γνήσιο !
overpower Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Sokolata είπε Το μαύρο πήρα Όχι το gold. Τι θα πει να μην πάω με τσαμπουκά ! Αφού το τηλέφωνο δεν είναι γνήσιο ! Αλλο χρωμα, same thing. Ειναι γνησιο. Απλα ειναι το κινεζικο χωρις την B(20) Και με μια γρηγορη αναζητηση, το 32αρι ειναι μαλλον μονο στην Κινα. Αλλωστε ειναι παραξενο που μονο 1 καταστημα το εχει στην Ελλαδα. Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2018 από overpower
Sokolata Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, overpower είπε Στα specs του gold δεν εχει την Β(20). Οποτε δεν στεκει να πας με τσαμπουκα και να τους πεις οτι δεν ειναι η global και σε ξεγελασαν. Αν εισαι Θεσ/νικη, απλα πηγαινε και πες τους οτι δεν ειναι η global και θα ηθελες να το επιστρεψεις Θα τοστείλω πίσω έτσι κι αλλιώς καθώς έχει μια ανωμαλία στο πλάι .πιθανολογώ φουσκωμένη μπαταρία
postfire Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 φουλ πισω εχεις τον νομο του ντοα αν σου πουνε μα μου θα πεις προχωραω σε καταγγελια αμεσα
overpower Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Εγω σου ειπα για να μην απαιτησεις λεφτα για τον λογο οτι δεν ειναι γνησιο. Απο εκει και περα, ζητα τα για DOA. Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2018 από overpower
dkstopo Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) πεφτεις απο το ένα λαθος στο άλλο στη θεση σου θα ζητουσα από σε πρώτη φαση να σβηστει το θεμα από το insomnia (δεν το καταλαβαίνεις αυτό αλλά κάντο) σε δευτερη φαση θα διαβαζα τους ορους αγορας. (δεν τους διαβασες μαλλον) σε τριτη θα επικοινωνουσα με το καταστημα αντι να τρεχω δεξια και αριστερα και να λέω ¨πω πω τι έπαθα και τι ειναι αυτά που μου στειλανε¨ μετά μπορείς να ανοιξεις τικετ στο σκρουτζ αν δεν ικανοποιηθείς σαν πελατης από το καταστημα (εκεί απαντάνε σχεδόν όλα τα καταστηματα) μετα να κανεις καταγγελία μετά να πεις για την καταγγελια σου χωρις να αναφερεις το ονομα του καταστηματος οταν εξεταστει μας ενημερώνεις τι πως που και γιατί. φιλικά πάντα.... ΥΓ υπάρχει ένας λόγος που μπορείς να ισχυριστείς και να σου επιστρέψουν τα χρήματα ακόμα και των μεταφορικών πηγαινε ελα. Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2018 από dkstopo 2
saruman123 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 8 ώρες πριν, overpower είπε Αλλο χρωμα, same thing. Ειναι γνησιο. Απλα ειναι το κινεζικο χωρις την B(20) Και με μια γρηγορη αναζητηση, το 32αρι ειναι μαλλον μονο στην Κινα. Αλλωστε ειναι παραξενο που μονο 1 καταστημα το εχει στην Ελλαδα. Πάντως το 16αρι υπάρχει σε αρκετά καταστήματα. 8 ώρες πριν, Sokolata είπε Το μαύρο πήρα Όχι το gold. Τι θα πει να μην πάω με τσαμπουκά ! Αφού το τηλέφωνο δεν είναι γνήσιο ! Όπως σου είπαν το τηλέφωνο είναι γνήσιο αλλά το κινέζικο. Εσύ πρέπει να κάνεις κάτι να σου δώσουν το σωστό που σου έδειξα παραπάνω. Τώρα αυτοί μπορεί να ισχυριστούν ότι εσύ έκανες το λάθος και δεν πήρες το σωστό. Αλλά είπες ότι από την αρχή υπήρχε και πρόβλημα στο κινητό. Οπότε τρέχα όπως σου είπα και άσε το Forum. Εδώ σου δώσαμε την απάντηση που ήθελες και μην κάνεις σαν κλαίουσα λεμονιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα