Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
40 minutes ago, Sokolata said:

Έχω ξεκολλήσει το αυτοκόλλητο οθόνης και φοβάμαι μην Δεν το δεχτούν πίσω ως αχρησιμοποίητο . 

Κάπου διάβασα στους όρους επιστροφής τους ότι αν θεωρήσουν ότι δεν το επιστρέφω ακριβώς όπως το έστειλαν μπορεί να επηρεαστεί το ποσό χρημάτων της "αποζημίωσης /επιστροφής "

Έλεος. Πήγαινε το.

Όσο αργείς και γράφεις εδώ μέσα, ξέρεις τι θα πάρεις στο τέλος. ΜΠΑΛΕΣ

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το ότι κάποιοι κράζετε συνέχεια δεν είναι καθόλου ευγενικό . 

Υ.Γ το έχω στείλει εδώ και ώρες με κούριερ . 

• Like 1
Δημοσ.
Just now, Sokolata said:

Όταν παίρνουμε ένα κινητό και το ανοίγουμε και βλέπουμε ένα τεράστιο φούσκωμα απ την μπαταρία, λες και φυτρώνουν πόδια, το κλείνουμε, επικοινωνούμε με το κατάστημα, τους στέλνουμε φωτογραφίες και μετά στέλνουμε και το κινητό πίσω. 

Εσύ μπήκες 2 μέρες αργότερα σε ένα φορουμ να ζητήσεις συμβουλές και δεν φτάνει που σου λέμε να αφήσεις τις "χαζές" ερωτήσεις και να τελειώνεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα, λες πως σε κράζουμε κιόλας. 

Μάθε να τα ξεχωρίζεις. 

Και δεν θυμάμαι να σε ξανά έκραξα εγώ συγκεκριμένα. 

ΥΓ. Καλό βόλι και όταν σου στείλουν το νέο κινητό, πριν το ανοίξεις τσέκαρε το κουτί και κάνε και ένα video unboxing. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι Ειρωνικές απαντήσεις δεν βοηθούν κανέναν καταρχάς . Καταδεύτερον τα email μου στο μαγαζί τα έστειλα αμέσως μόλις το παρέλαβα και διαπίστωσα το πρόβλημα . Την ίδια μέρα δεν μου απάντησαν ούτε την επόμενη Γιατί ήταν αργία . Σε αυτό το μεσοδιάστημα λοιπόν έθεσα Εγώ το θέμα που με προβλημάτισε στο φόρουμ σας . Ούτε καθυστέρησα Ούτε ειδική το έπαιξα Ούτε απαξιωτικά αναφέρθηκα σε κανέναν . Απεναντίας . Ανοιξα θέμα να με διαφωτίσουν οι γνώστες .

Τέλος να αναφερθώ στις "χαζές " ερωτήσεις . Σκέψου ότι δεν είμαστε experts Όλοι εδώ μέσα . Δείξτε λίγη κατανόηση στην ασχετοσύνη μας . Και αν η κατάρτιση σας στον τομέα , δεν "σηκώνει " τέτοιες γελοίες ερωτήσεις προσπεράστε απλά . 

Υ.Γ Ευχαριστώ και πάλι όσους μπήκαν στον κόπο να μου απαντήσουν .εύχομαι να πάνε όλα καλά με το θέμα μου χωρίς άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις .

Επεξ/σία από Sokolata
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sokolata είπε

Εγώ δεν σε έκραξα, απλώς γέλασα με την ατάκα μπάλες του Unusual Suspect :)

Εύχομαι να βρεις λύση στο πρόβλημά σου και να ευχαριστηθείς το νέο σου τηλέφωνο!

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mechpanos είπε

Εγώ δεν σε έκραξα, απλώς γέλασα με την ατάκα μπάλες του Unusual Suspect :)

Εύχομαι να βρεις λύση στο πρόβλημά σου και να ευχαριστηθείς το νέο σου τηλέφωνο!

Ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, UsualSuspect__ είπε

Παιδιά, δεν μας νοιάζει τι rom φοράει. 

Το κινητό έχει πρόβλημα όπως είδατε στην φωτο και πρέπει να επιστραφεί. 

Κολλήσατε εκεί στο αν είναι global η όχι. 

Δεν κολλησα πουθενα. Ειδα οτι σαν λογο θα χρησιμοποιουσε το "μαιμου", πραγμα που δεν ισχυει. That's all.

Δημοσ.
1 hour ago, overpower said:

Δεν κολλησα πουθενα. Ειδα οτι σαν λογο θα χρησιμοποιουσε το "μαιμου", πραγμα που δεν ισχυει. That's all.

Δεν είπα για σένα ρε συ. Εσύ του είπες αν θυμάμαι να το πάει για DOA σε κάποια φάση. Anyway. 

• Like 1
Δημοσ.

Τελευταίο update για το θέμα . Παρόλους τους φόβους μου και τιςανησυχίες μου , οι άνθρωποι του συγκεκριμένου καταστήματος με εξυπηρέτησαν ταχύτατα και ήδη μου έχουν επιστρέψει ολόκληρο το ποσό αγοράς .

Σας ευχαριστώ και πάλι όλους για την βοήθεια σας .

Πιο χαλαρή και πιο προσεκτική πλέον θα αρχίσω να ψάχνω νέο κινητό . Όποιος θέλει να προτείνει κάτι σε 5'' οθόνη μεγάλη μνήμη ,μεγάλη μπαταρία μέχρι 150 -170 ευρώ με χαρά μου να το ακούσω .

• Like 1
Δημοσ.

Ξεχνα τις 5” και το συζηταμε. Στο ιδιο σασι πια χωρανε 5.5” τουλαχιστον αλλωστε σημερα.

4 λεπτά πριν, Sokolata είπε

Τελευταίο update για το θέμα . Παρόλους τους φόβους μου και τιςανησυχίες μου , οι άνθρωποι του συγκεκριμένου καταστήματος με εξυπηρέτησαν ταχύτατα και ήδη μου έχουν επιστρέψει ολόκληρο το ποσό αγοράς .

Πιο χαλαρή και πιο προσεκτική πλέον θα αρχίσω να ψάχνω νέο κινητό . Όποιος θέλει να προτείνει κάτι σε 5'' οθόνη μεγάλη μνήμη ,μεγάλη μπαταρία μέχρι 150 -170 ευρώ με χαρά μου να το ακούσω .

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Sokolata είπε

Έχω ξεκολλήσει το αυτοκόλλητο οθόνης και φοβάμαι μην Δεν το δεχτούν πίσω ως αχρησιμοποίητο . 

Κάπου διάβασα στους όρους επιστροφής τους ότι αν θεωρήσουν ότι δεν το επιστρέφω ακριβώς όπως το έστειλαν μπορεί να επηρεαστεί το ποσό χρημάτων της "αποζημίωσης /επιστροφής "

Αυτό θα μπορούσε να ισχύει μόνο αν ήθελες να επιστρέψεις το προϊόν επειδή δεν σου άρεσε. Όταν είναι περίπτωση DOA δεν μπορούν να σου πουν όχι.

Πάρε το ίδιο κινητό αλλά από το you.gr που είναι ένα από τα επίσημα stores Xiaomi στην Ελλάδα και θα έχεις δύο χρόνια εγγύηση από την Infoquest (επίσημος διανομέας).

https://www.you.gr/telephony-networking/kinita-tilefona-axesouar/kinita-tilefona/smartphone-xiaomi-redmi-5a-16gb-rose-gold

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, Hazuki είπε

Αυτό θα μπορούσε να ισχύει μόνο αν ήθελες να επιστρέψεις το προϊόν επειδή δεν σου άρεσε. Όταν είναι περίπτωση DOA δεν μπορούν να σου πουν όχι.

Πάρε το ίδιο κινητό αλλά από το you.gr που είναι ένα από τα επίσημα stores Xiaomi στην Ελλάδα και θα έχεις δύο χρόνια εγγύηση από την Infoquest (επίσημος διανομέας).

https://www.you.gr/telephony-networking/kinita-tilefona-axesouar/kinita-tilefona/smartphone-xiaomi-redmi-5a-16gb-rose-gold

Θέλει μεγάλη μνήμη οπότε το 16αρι δεν τις κάνει.

Θα πάει τουλάχιστον σε 32αρι.

1 ώρα πριν, Sokolata είπε

Πάρε το Xiaomi redmi 5 plus και θα είσαι ικανοποιημένη.

Μην σε φοβίζει το μέγεθος.

Η γυναίκα μου έχει το note 5 και σκέψου το θεωρεί μικρό.

Αν θες πήγαινε σε κάποια μεγάλη αλυσίδα (Κωτσόβολο, Πλαίσιο, κλπ) και δες το.

179€ κάνει και θα έχεις και επίσημη εγγύηση 2 χρόνια από την Info Quest.

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 1
Δημοσ.

Μου πρότεινε μια φίλη το Xiaomi 4χ και έχει όλα όσα θέλω ! Απλά δεν το βρίσκω σε μαύρο δυστυχώς .

Θέλω μικρών διαστάσεων κινητό Γιατί έχω μικρό χέρι . Γι αυτό σκέφτομαι 5'' οθόνη 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Sokolata είπε

Μου πρότεινε μια φίλη το Xiaomi 4χ και έχει όλα όσα θέλω ! Απλά δεν το βρίσκω σε μαύρο δυστυχώς .

Θέλω μικρών διαστάσεων κινητό Γιατί έχω μικρό χέρι . Γι αυτό σκέφτομαι 5'' οθόνη 

μπορει και ενα κινητο με 5.5 ιντσες οθονη να εχει το ιδιο μεγεθος με ενα 5 ιντσων διοτι τωρα πια η οθονη μπορει και καταλαμβανει περισοτερο χωρο στην επιφανεια του κινητου. Δες τις διαστασεις που ειχε το κινητο που σου αρεσε  και ψαξε αλλα κινητα με αυτες τις διαστασεις.

Επεξ/σία από alexakos89
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...