Istros Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 20 λεπτά πριν, Sokolata είπε Το κινητό μου είναι ένα παλιό Samsung (core prime ) με διαστάσεις, κατω από 13 εκατοστά ύψος και περίπου 6.5 φάρδος . Αρκετά μικρό και βολικό . Εξαιρετικό για το μέγεθος παλάμης μου . Κάτι ανάλογο ψάχνω σε μέγεθος . Γι αυτό τείνω πλέον στο 4Χ Το Lenovo πανέμορφο κινητό . Θα μου πεις πας καλά μωρή ? Τα χαρακτηριστικά κοίτα ! Τα κοίταξα αλλα κόλλησα στο πόσο εντυπωσιακό δείχνει ! Πολύ καλό. 3Gb ram και η οθονη είναι full HD καλύτερη οθόνη σε σχέση με το Xiaomi και πιστεύω και καλύτερη κάμερα.στη μπαταρία υστερεί λίγο μιας και έχει 3000mAh ενώ το xiaomi 4000mAh.Στην ουσία είναι Motorola πλέον μην σε μπερδεύει το Lenovo ίδια εταιρεία είναι.οντως είναι όμορφο και καλό για τα χρήματα του. 1
mechpanos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 32 λεπτά πριν, Istros είπε Πολύ καλό. 3Gb ram και η οθονη είναι full HD καλύτερη οθόνη σε σχέση με το Xiaomi και πιστεύω και καλύτερη κάμερα.στη μπαταρία υστερεί λίγο μιας και έχει 3000mAh ενώ το xiaomi 4000mAh.Στην ουσία είναι Motorola πλέον μην σε μπερδεύει το Lenovo ίδια εταιρεία είναι.οντως είναι όμορφο και καλό για τα χρήματα του. Όχι πιστεύεις, σίγουρα θα έχει καλύτερη κάμερα από το 4Χ (δεν είναι και το δυνατό του σημείο)! Λίγο χειρότερο σε επεξεργαστή είναι άλλα ΟΚ... Πάντως, σε διαστάσεις δεν είναι σημαντικά μικρότερο (73 χιλιοστά πλάτος, έναντι 75 του Redmi Note 5). Αυτό που έλεγε ο alexakos89 για τα φρέσκα 5.5άρια ισχύει, έχουν σχεδόν full body οθόνη και μερικά φτάνουν να υιοθετούν μέχρι και την αηδία το notch, τάχα για να εκμεταλλευτούν ακόμα περισσότερο χώρο. 1
kage Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 To doa δεν ειναι νομος...ειναι εξτρα "εγγυηση /υπηρεσια/διευκολυνση" .. Στα κινεζικα κινητα συνηθως λενε εγγυηση καταστηματος... 1
Sokolata Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Έχω καταλήξει στο xiomi 4x . Μπορεί κάποιος να με παραπέμψει σε επίσημο πωλητή ?black Color Global version ,σφραγισμένο με ζελατίνα. Υ.Γ Δεν ξέρω αν έκανα σωστή αναζήτηση αλλά το βρίσκω μόνο σε χρυσό στους εξουσιοδοτημένους πωλητές .
mechpanos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 3 λεπτά πριν, Sokolata είπε Έχω καταλήξει στο xiomi 4x . Μπορεί κάποιος να με παραπέμψει σε επίσημο πωλητή ?black Color Global version ,σφραγισμένο με ζελατίνα. Υ.Γ Δεν ξέρω αν έκανα σωστή αναζήτηση αλλά το βρίσκω μόνο σε χρυσό στους εξουσιοδοτημένους πωλητές . Επισημα στα γνωστά καταστήματα you.gr, Κωτσόβολος Γερμανός, public κλπ... αλλά και ανεπίσημα σε γνωστά Σκρουτζ ο μάγαζα με εκατοντάδες θετικές κριτικές, μην το φοβάσαι!
Sokolata Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, mechpanos είπε Επισημα στα γνωστά καταστήματα you.gr, Κωτσόβολος Γερμανός, public κλπ... αλλά και ανεπίσημα σε γνωστά Σκρουτζ ο μάγαζα με εκατοντάδες θετικές κριτικές, μην το φοβάσαι! Στα επίσημα γνωστά δεν το βρίσκω σε μαύρο . Στα public έχει εξαντληθεί (Και ήταν και προσφορά στο καλό . .) , στον κωτσοβολο παραλαβή μόνο από κατάστημα στο οποίο δεν έχω πρόσβαση κτλ Όσον αφορά τα μικρά μαγαζιά δεν ξέρω πιο να προτιμήσω . Και αν θα είναι με ζελατίνα η συσκευασία.
mechpanos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 tokinito.gr έχω ψωνίσει και είναι πολύ αξιόπιστο
saruman123 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, Sokolata είπε Έχω καταλήξει στο xiomi 4x . Μπορεί κάποιος να με παραπέμψει σε επίσημο πωλητή ?black Color Global version ,σφραγισμένο με ζελατίνα. Υ.Γ Δεν ξέρω αν έκανα σωστή αναζήτηση αλλά το βρίσκω μόνο σε χρυσό στους εξουσιοδοτημένους πωλητές . Σε επίσημο διανομέα δεν θα βρεις το μαύρο. Μετά πας στο link που σου έδωσα πιο πάνω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα