Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Sokolata είπε

Το κινητό μου είναι ένα παλιό Samsung (core prime ) με διαστάσεις, κατω από 13 εκατοστά ύψος και περίπου 6.5 φάρδος . Αρκετά μικρό και βολικό . Εξαιρετικό για το μέγεθος παλάμης μου .

Κάτι ανάλογο ψάχνω σε μέγεθος . Γι αυτό τείνω πλέον στο  4Χ 

Το Lenovo πανέμορφο κινητό . Θα μου πεις πας καλά μωρή ? Τα χαρακτηριστικά κοίτα ! Τα κοίταξα αλλα κόλλησα στο πόσο εντυπωσιακό δείχνει !

Πολύ καλό. 3Gb ram και η οθονη είναι full HD καλύτερη οθόνη σε σχέση με το Xiaomi και πιστεύω και καλύτερη  κάμερα.στη μπαταρία υστερεί λίγο μιας και έχει 3000mAh ενώ το xiaomi 4000mAh.Στην ουσία είναι Motorola πλέον μην σε μπερδεύει το Lenovo ίδια εταιρεία είναι.οντως είναι όμορφο και καλό για τα χρήματα του.

• Thanks 1
  • Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Istros είπε

Πολύ καλό. 3Gb ram και η οθονη είναι full HD καλύτερη οθόνη σε σχέση με το Xiaomi και πιστεύω και καλύτερη  κάμερα.στη μπαταρία υστερεί λίγο μιας και έχει 3000mAh ενώ το xiaomi 4000mAh.Στην ουσία είναι Motorola πλέον μην σε μπερδεύει το Lenovo ίδια εταιρεία είναι.οντως είναι όμορφο και καλό για τα χρήματα του.

Όχι πιστεύεις, σίγουρα θα έχει καλύτερη κάμερα από το 4Χ (δεν είναι και το δυνατό του σημείο)!  Λίγο χειρότερο σε επεξεργαστή είναι άλλα ΟΚ... Πάντως, σε διαστάσεις δεν είναι σημαντικά μικρότερο (73 χιλιοστά πλάτος, έναντι 75 του Redmi Note 5). Αυτό που έλεγε ο alexakos89 για τα φρέσκα 5.5άρια ισχύει, έχουν σχεδόν full body οθόνη και μερικά φτάνουν να υιοθετούν μέχρι και την αηδία το notch, τάχα για να εκμεταλλευτούν ακόμα περισσότερο χώρο.

• Thanks 1
Δημοσ.

To doa  δεν ειναι νομος...ειναι εξτρα "εγγυηση /υπηρεσια/διευκολυνση" ..

Στα κινεζικα κινητα συνηθως λενε εγγυηση καταστηματος...

• Thanks 1
Δημοσ.

Έχω καταλήξει στο xiomi 4x . Μπορεί κάποιος να με παραπέμψει σε επίσημο πωλητή ?black Color Global version ,σφραγισμένο με ζελατίνα. 

Υ.Γ Δεν ξέρω αν έκανα σωστή αναζήτηση αλλά το βρίσκω μόνο σε χρυσό στους εξουσιοδοτημένους πωλητές .

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Sokolata είπε

Έχω καταλήξει στο xiomi 4x . Μπορεί κάποιος να με παραπέμψει σε επίσημο πωλητή ?black Color Global version ,σφραγισμένο με ζελατίνα. 

Υ.Γ Δεν ξέρω αν έκανα σωστή αναζήτηση αλλά το βρίσκω μόνο σε χρυσό στους εξουσιοδοτημένους πωλητές .

Επισημα στα γνωστά καταστήματα you.gr, Κωτσόβολος Γερμανός, public κλπ... αλλά και ανεπίσημα σε γνωστά Σκρουτζ ο μάγαζα με εκατοντάδες θετικές κριτικές, μην το φοβάσαι!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mechpanos είπε

Επισημα στα γνωστά καταστήματα you.gr, Κωτσόβολος Γερμανός, public κλπ... αλλά και ανεπίσημα σε γνωστά Σκρουτζ ο μάγαζα με εκατοντάδες θετικές κριτικές, μην το φοβάσαι!

Στα επίσημα γνωστά δεν το βρίσκω σε μαύρο . Στα public έχει εξαντληθεί (Και ήταν και προσφορά στο καλό . .) , στον κωτσοβολο παραλαβή μόνο από κατάστημα στο οποίο δεν έχω πρόσβαση κτλ 

Όσον αφορά τα μικρά μαγαζιά δεν ξέρω πιο να προτιμήσω . Και αν θα είναι με ζελατίνα η συσκευασία.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Sokolata είπε

Σε επίσημο διανομέα δεν θα βρεις το μαύρο.

Μετά πας στο link που σου έδωσα πιο πάνω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...