Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας θα ήθελα λίγο την βοήθεια σας αν ξέρει  κάποιος  κάτι, εγώ γεννηθεί Ελλάδα και έζησα  εκεί 19 χρόνια τα τελευταία 7 χρόνια ζω στην Αλβανία λόγω σπουδών και τώρα θέλω να γυρίσω πίσω είχα κάρτα ομογενούς η οποία έληξε το 12 έχει πάει άτομο την έχει ανανέωση άλα δεν πήγα να την πάρω ποτέ, το ερώτημα είναι η κάρτα αυτή έχει διαγραφεί η παραμένει σε Καπίο αρχείο εφόσον δεν έχει λήξη ακόμα? και αν έχει διαγραφή πως μπορώ να την ανανεώσω?

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Joana26 είπε

Καλησπέρα σας θα ήθελα λίγο την βοήθεια σας αν ξέρει  κάποιος  κάτι, εγώ γεννηθεί Ελλάδα και έζησα  εκεί 19 χρόνια τα τελευταία 7 χρόνια ζω στην Αλβανία λόγω σπουδών και τώρα θέλω να γυρίσω πίσω είχα κάρτα ομογενούς η οποία έληξε το 12 έχει πάει άτομο την έχει ανανέωση άλα δεν πήγα να την πάρω ποτέ, το ερώτημα είναι η κάρτα αυτή έχει διαγραφεί η παραμένει σε Καπίο αρχείο εφόσον δεν έχει λήξη ακόμα? και αν έχει διαγραφή πως μπορώ να την ανανεώσω?

Ελα Ελλαδα και πανε ρωτα...δεν γινεται αλλιως. 

Δημοσ.

Αφου γεννηθηκες και εζησες στην Ελλαδα μεχρι και την ενηλικιωση σου, πως ειναι δυνατον να μην εχεις ελληνικη ταυτοτητα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα έρθω τον άλλον μήνα άπλα επειδή είμαι μακριά θέλω να έρθω προετοιμασμένη γιαυτο ρώτησα αν ξέρει κάτι κάποιος για την διαδικασία

16 ώρες πριν, APPLEGEEK είπε

Ελα Ελλαδα και πανε ρωτα...δεν γινεται αλλιως. 

1 ώρα πριν, tsioulak είπε

Αφου γεννηθηκες και εζησες στην Ελλαδα μεχρι και την ενηλικιωση σου, πως ειναι δυνατον να μην εχεις ελληνικη ταυτοτητα;

Είχα μέχρι το 2012 σε ισχύ ταυτότητα ομογενούς επειδή έφυγα το 2011 πριν λήξη δεν έκανα ενέργειες για Ελληνική ταυτότητα, το 2012 έστειλα άτομο να ανανέωση την ομόγενους γιατί δεν μπορούσα να πάω να κάνω διαδικασίες δούλευα και σπούδαζα παράλληλα τότε 

Επεξ/σία από Joana26
  • Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, xrist0s4 είπε

Βρε κάτσε εκεί μα καλύτερα είναι !

Μια χαρά είναι άμα ξέρεις και Ελληνικά έχεις και δουλειά και άμα έχεις λεφτά κάλα ζεις άλλα όσο να ναι μου λείπει η Ελλάδα

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...