alexhs gk Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Συνήθως τα ψάχνω στο ίντερνετ για να μην ανοίγω θέματα χωρίς λογο απλά τα είδα λίγο μπερδεμένα στο google. Έλαβα αυτό το email από την Ubisoft. Προφανώς και δεν ήμουν εγώ αυτός που μπήκε από την Ρωσία και η αλήθεια είναι πως και από την Ελλάδα έχω να μπω πάνω από χρόνο στον λογαριασμό (μπορεί να λέω και λίγο, το τελευταίο παιχνίδι ηταν το black flag που έπαιζα από εκεί). Έχει λάβει κανείς άλλος κάτι τέτοιο; Γενικά αυτό που φοβάμαι είναι μήπως είναι phishing mail και κάνω βλακεία άμα πάω όντως να αλλάξω κωδικούς. Το email τους είναι: [email protected] Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2018 από alexhs gk
rofl Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 δεν ειναι αναγκη να ακολουθησεις τα link του email για να κανεις καλου κακου μια αλλαγη pswd. https://uplay.ubi.com/ η φανταζομαι και απο το uplay
kajwbtfe Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Μου ήρθε και μένα αυτό το mail.Δεν έδωσα σημασία όμως.
Bspus Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Απο ubisoft οχι αλλα μου ερχεται πολυ συχνα απο steam οτι καποιος παει να μπει, δινει σωστο κωδικο αλλα χρειαζεται επιβεβαιωση μεσω mail για το 2fa. Οποτε φυσικα αποτυγχανει, αλλα μου κανει εντυπωση. Ο κωδικος δεν ειναι απλος και τον εχω αλλαξει 3 φορες. Παλι μετα απο λιγες μερες τα ιδια μηνυματα ερχονται και δεν ειναι fake.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Bspus είπε Απο ubisoft οχι αλλα μου ερχεται πολυ συχνα απο steam οτι καποιος παει να μπει, δινει σωστο κωδικο αλλα χρειαζεται επιβεβαιωση μεσω mail για το 2fa. Οποτε φυσικα αποτυγχανει, αλλα μου κανει εντυπωση. Ο κωδικος δεν ειναι απλος και τον εχω αλλαξει 3 φορες. Παλι μετα απο λιγες μερες τα ιδια μηνυματα ερχονται και δεν ειναι fake. Δοκίμασε να σαρώσεις τον υπολογιστή σου για keyloggers. Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2018 από Επισκέπτης
Bspus Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, Eoin είπε Δοκίμασε να σαρώσεις τον υπολογιστή σου για keyloggers. Καθαρα ειναι τα μηχανηματα μου. Και να φανταστεις ουτε καν μπαινω στο steam. Ο μονος λογος που μπηκα τις τελευταιες φορες ηταν για να αλλαξω τον κωδικο!
Prof_Chaos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 κι εμένα μου έρχεται τους τελευταίους 2-3 μήνες . Και κωδικό έχω αλλάξει και το 2 step verification εβαλα και εξακολουθεί. Ολα ελεγμένα απο ιους spyware κτλ . Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι. Ισως το γεγονός οτι αγοράζω απο κλειδάδικα αλλά τα θεωρητικά αξιόπιστα έχει κάποια σχέση; Δηλαδή να χρησιμοποιείται ο κωδικός ενός παιχνιδιου απο άλλο χρήση σε άλλη γεωγραφική τοποθεσία; Δυσκολο μου φαινεται αλλά δεν ξερω και πως λειτουργεί και το gray market. Μια υπόθεση κάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα