Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα στο forum. Πριν τρεις μηνες εφυγε η ξαδερφη μου για να δει τους δικους της στην Αμερική. Της είχα δώσει να μου αγοράσει 2-3 μπλουζάκια από εκει. Τελικά βρήκε και δουλειά και αποφάσησε να εγκαταλήψει την Ελλάδα μας και να μείνει μονιμά εκει. Το θέμα τωρα ειναι το εξής. Τα ρούχα μου τα αγόρασε (2 μπλούζες ειναι βασικα) αλλά δεν μπορεί να μου τα φέρει καθώς κανένας δεν έρχεται. Μόνος τρόπος πλέον ειναι αποστόλή με απλό ταχυδρομέιο. Πόσο είναι το κόστος όμως; Με usps μου ειπας ειναι πιο φθηνα, αξιόπιστα και μπορει να γλιτώσω και τελωνείο. Το θέμα είναι όμως, γνωρίζουμε πόσο κοστίζει από Βοστώνη να μου τα στείλει; Έχω ακούσει για 30$ έχω ακούσει όμως και για 50€, με δεδομένο ότι δεν ζυγίζουν πάνω από μισό κιλό τι γνωρίζουμε; Παρακαλώ όποιος ξερει για το θεμα ας βοηθήσει και ας μου πει κιολας αλλον τροπο αποστολής. Όσο φθηνότερα τόσο το καλύτερο.
NikosKallithea Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Γιατί δεν παει η ξαδέρφη σου σε ενα ταχυδρομικο κατάστημα να ρωτήσει, δεν είναι πιο λογικό
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 25 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Γιατί δεν παει η ξαδέρφη σου σε ενα ταχυδρομικο κατάστημα να ρωτήσει, δεν είναι πιο λογικό Στους ρυθμούς της Αμερικης εχει ενα ρεπο (κυριακή) στις δυο εβδομαδες, μάντεψε, μπορεί;. Θελω να ακουσω γνωμες απο ατομα που εχουν εμπειρία απο παρομοιες καταστάσεις και αν υπάρχει άλλος τρόπος.
kormos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 26 λεπτά πριν, Chrisito είπε Στους ρυθμούς της Αμερικης εχει ενα ρεπο (κυριακή) στις δυο εβδομαδες, μάντεψε, μπορεί;. Θελω να ακουσω γνωμες απο ατομα που εχουν εμπειρία απο παρομοιες καταστάσεις και αν υπάρχει άλλος τρόπος. Ας πάει κάποιος από τους δικούς της... ποιο έγκυρη απάντηση θα λάβει από «υποθετικές» που θα δωθούν εδώ...
isay Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, Chrisito είπε Καλησπέρα στο forum. Πριν τρεις μηνες εφυγε η ξαδερφη μου για να δει τους δικους της στην Αμερική. Της είχα δώσει να μου αγοράσει 2-3 μπλουζάκια από εκει. Τελικά βρήκε και δουλειά και αποφάσησε να εγκαταλήψει την Ελλάδα μας και να μείνει μονιμά εκει. Το θέμα τωρα ειναι το εξής. Τα ρούχα μου τα αγόρασε (2 μπλούζες ειναι βασικα) αλλά δεν μπορεί να μου τα φέρει καθώς κανένας δεν έρχεται. Μόνος τρόπος πλέον ειναι αποστόλή με απλό ταχυδρομέιο. Πόσο είναι το κόστος όμως; Με usps μου ειπας ειναι πιο φθηνα, αξιόπιστα και μπορει να γλιτώσω και τελωνείο. Το θέμα είναι όμως, γνωρίζουμε πόσο κοστίζει από Βοστώνη να μου τα στείλει; Έχω ακούσει για 30$ έχω ακούσει όμως και για 50€, με δεδομένο ότι δεν ζυγίζουν πάνω από μισό κιλό τι γνωρίζουμε; Παρακαλώ όποιος ξερει για το θεμα ας βοηθήσει και ας μου πει κιολας αλλον τροπο αποστολής. Όσο φθηνότερα τόσο το καλύτερο. USPS που ειναι το αντιστοιχο ελτα, σιγουρα ειναι το πιο φθηνο To βελτιστο ειναι να τα πακετάρει και να πάει κάποιος στο τοπικό ταχυδρομείο να ρωτήσει. Εναλλακτικά δες το online calculator https://postcalc.usps.com/
Hapatingo Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Ρώτησε εάν μπορεί να κάνει την αποστολή online από το site των usps? Θα δει και τιμή, θα πληρώσει κιόλας χωρίς κανένα πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα