konstantinos_1987 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 καλησπέρα.ξέρει κανείς εταιρείες που θεωρούνται αξιόπιστες για τη φύλαξη χώρων,καθώς και ενδεικτικά κόστη υπηρεσιών για τη σύνδεση με το κέντρο τους,την απόκτηση του ειδικού συναγερμού που συνδέεται με το κέντρο τους και για την υπηρεσία ανταπόκρισης σε περίπτωση εισβολής;επίσης αν κάνει οποιοσδήποτε συναγερμός ή είναι συγκεκριμένοι οι συναγερμοί που κάνουν..ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια..
ELTASSOS Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Σεκιουριτυ υπαρχουν για περιοχες...δηλ αν καποιος δουλευει νσμυρνη απιθανο να εξυπηρετει και χαλανδρι οποτε ψαξε περιοχη σου. Συνηθως την εταιρια την εχουν πρωην αστυνομικοι που εχουν δικτυο επαφων μα ΑΤμηματα και οι μπουκαδοροι τους αποφευγουν. Αν εισαι μαστορας ρωτα σπεκσ συναγερμου και παρτον απο αυτους και βαλτον. Αν εισαι κουλος/ασχετοςζητα να ερθουν να στο βαλουν αυτοι....δεν θα δωσεις πολυ παραπανω και θα εισαι σιγουρος. Η τηλ παρακολουθηση εχει 100 χρονο...δηλ μολις βαρεσει συναγερμος σου τηλ να δουν αν εισαι καλα η να καλεσουν αστυνομια. Το πατρολ περιπολο ειναι 69/110 το μηνα και εχει ειτε τακτικες περιπολιες ειτε ακανονιστες και καθε φορα που βαραει ο συναγερμος η τηλ παρακολουθηση τους στελνουν εξτρα να δουν. Αν δουν κατι υποπτο καλουν αστυνομια...εδω παιζει ρολο η γνωριμια και τα δωρακια ωστε να υπαρχει # προτεραιοτητα# στον δικο τους πατρολατζη. Και να μην ερθουνμετα απο 2 ωρες. Σημαντικο. Το κοστος εγκαταστασης εξαρταται απο πινακα που θα βαλεις, ματια, επαφες, καμερες καταγραφικα...κλπ. Χοντρικα απο 400 εως 1500 σε μεγαλη μονοκατοικια. Αν θες και εξωτερικο χωρο φευγεις πολυ και δεν ξερω ποσο.Ελπιζω να βοηθησα. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2018 από ELTASSOS 1
chill Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Εκτός από πρώην αστυνομικούς την δουλειά την κάνουν και πρώην μπουκαδόροι. Just saying 2
konstantinos_1987 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 καλησπέρα φίλε κι ευχαριστώ για την απάντηση!!από μια μικρή έρευνα που έκανα,υπάρχουν πατρολ που μαζί με την παρακολούθηση κοστίζουν περίπου 200 το χρόνο..ισχύει αυτό ή είναι πλασματική τιμή;περιμένω ακόμα απάντηση από κάποιες πάντως..επίσης,δυστυχώς Ν Σμύρνη που με ενδιαφέρει δεν δραστηριοποιούνται πολλές εταιρείες με patrol.. 3 λεπτά πριν, chill είπε Εκτός από πρώην αστυνομικούς την δουλειά την κάνουν και πρώην μπουκαδόροι. Just saying ναι,αλλά φαντάζομαι ότι ισχύει το ΠΡΏΗΝ.. δηλαδή είναι ασφαλές να συνεργαστείς με κάποια εταιρεία..
ELTASSOS Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Το πρωην μπουκαδορος δεν ηθελα να το γραψω μην δυσφημουμε το σιναφι... .200 το χρονο με πατρολ ειναι τζαμπα...εγω δινω 70 το μηνα διονυσο μονοκατοικια. Μαλλον εξαρταται ποσους πελατες εχει στη επιβλεψη καθε πατρολατζης / πυκνοκατοικημενη περιοχη, και αν ειναι ανεξαρτητη κατοικια η διαμερισμα. Στο μενιδι στο εργοστασιο δινουν 100 το μηνα...αλλη περιοχη εκει ομως υψηλης εγκληματικοτητας.....τα πατρολ ειναι βραδυ ως πρωι, σ/κ, και εντονα σε περιοδο διακοπων πασχα/χγεννα/15αυγουστο...γενικα οταν φευγει ο κοσμος. Αυτη ειναι η εμπειρια μου ως χρηστης τετοιων υπηρεσιων....
konstantinos_1987 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 70 το μήνα είναι πολλά..εμένα έτσι κι αλλιώς με απασχολεί κυρίως η άμεση επέμβαση αν και όταν χτυπήσει ο συναγερμός..επίσης μου φαίνεται λίγο ακριβό το κόστος απόκτησης του συναγερμού..από το λίγο που κοίταξα για ένα νορμάλ όροφο φτάνει κοντά στο χιλιάρικο..
Pokemon640 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, konstantinos_1987 είπε 70 το μήνα είναι πολλά..εμένα έτσι κι αλλιώς με απασχολεί κυρίως η άμεση επέμβαση αν και όταν χτυπήσει ο συναγερμός..επίσης μου φαίνεται λίγο ακριβό το κόστος απόκτησης του συναγερμού..από το λίγο που κοίταξα για ένα νορμάλ όροφο φτάνει κοντά στο χιλιάρικο.. και λίγο είδες, αν βάλεις IP κάμερες της προκοπής με καταγραφέα 4k πας στα 2-3 χιλ εύκολα. 🙂
konstantinos_1987 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 ευτυχώς είδα και τιμές λίγο χαμηλότερες..οπότε γίνεται πιο εφικτό..
chill Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Με τους πρώην μποκαδορους προσοχή γιατί κρύβεται παγίδα. Αν για τον χy λόγο ακυρώσεις την συμφωνία φύλαξης μαζί τους το σπίτι είναι περισσότερο "εκτεθημενο" από ότι πριν. Τα καθίκια δεν συνετίζονται ποτέ.
konstantinos_1987 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) κυρίως κοιτάω εταιρείες που καλύπτουν την περιοχή της Ν Σμύρνης..2 είναι,η Atlas και η Spartan.αλλά ακόμα δεν έχω τιμή από καμία τους..δεν βρήκα άλλες με patrol κοντά..έχω ακόμα να μάθω πράγματα πάντως..δεν ξέρω όποτε για τις εταιρείες που τις έχουν πρώην διαρρήκτες.. Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2018 από konstantinos_1987
antitouristikos praktoras Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 13 ώρες πριν, chill είπε Με τους πρώην μποκαδορους προσοχή γιατί κρύβεται παγίδα. Αν για τον χy λόγο ακυρώσεις την συμφωνία φύλαξης μαζί τους το σπίτι είναι περισσότερο "εκτεθημενο" από ότι πριν. Τα καθίκια δεν συνετίζονται ποτέ. ??? Έχουνε ταμπέλα πρώην μπουκαδορος πανω στο κούτελο, για να τους προσέχουμε???? επίσης, ο πρώην αστυνομικός εχει μια λογική να ασκει αυτο το επάγγελμα, ο πρώην μπουκαδορος γιατι; θα πειστουν οι ευγένεια του πρώην συνάδελφοι να μην κάνουν στόχο το σπίτι; ξηγηστε και σε μας
mp123 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Να μην ανοίγω άλλο θέμα μπορεί να μου πει κάποιος που έχει πόσο κοστίζει να συνδέσω τον συναγερμό του σπιτιού με εταιρία σεκιουριτι. Τηλεφωνιτη που ειδοποιεί στο κινητό θα βάλω τώρα. Περιοχή Πειραιά.
blazar Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Για ένα σπίτι που διαθέτω στον Πειραιά, δίνω 120€ το χρόνο. Γενικά όμως δεν νομίζω να έχει σχέση η περιοχή που μένεις. Πιστεύω πως παντού εξυπηρετούν. Όταν χτυπάει ο συναγερμός σε ειδοποιούν στο κινητό ότι χτύπησε η τάδε ζώνη ή ραντάρ και στέλνουν την αστυνομία. Δεν είναι ότι πάει και δικό τους αυτοκίνητο με σεκιουριτάδες.
mp123 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, blazar είπε Για ένα σπίτι που διαθέτω στον Πειραιά, δίνω 120€ το χρόνο. Γενικά όμως δεν νομίζω να έχει σχέση η περιοχή που μένεις. Πιστεύω πως παντού εξυπηρετούν. Όταν χτυπάει ο συναγερμός σε ειδοποιούν στο κινητό ότι χτύπησε η τάδε ζώνη ή ραντάρ και στέλνουν την αστυνομία. Δεν είναι ότι πάει και δικό τους αυτοκίνητο με σεκιουριτάδες. Ευχαριστώ. Οκ είναι η τιμή. Αυτό θέλω και εγώ. Ειδοποίηση και την αστυνομία η` τους δικούς τους. Πια εταιρια έχεις αν μπορείς να μου πεις να παρω τηλ;
AristidisZ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, mp123 είπε Ευχαριστώ. Οκ είναι η τιμή. Αυτό θέλω και εγώ. Ειδοποίηση και την αστυνομία η` τους δικούς τους. Πια εταιρια έχεις αν μπορείς να μου πεις να παρω τηλ; Τόσο δίνει και η μάνα μου (πάλι Πειραιάς) Αν θες πες μου να σου στείλω pm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα