john197835 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα έχω στην διάθεση μου μια RX480 8G SAPPHARE NITRO και ένα κάλο τροφοδοτικό και λέω να φτιάξω ένα Pc.Τι motherboard -cpu-ram προτείνεται? Δεν θέλω κάτι πολύ ακριβό αλλά ένα σετακι να αξιοποίησει καλά την κάρτα . Ευχαριστώ πολύ
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Μπορείς να ποστάρεις ποιο τροφοδοτικο εχεις; Κατα προτίμηση λινκ. Από εκεί και πέρα τι μπάτζετ έχεις; Υπάρχει μια φόρμα που θα μπορούσες να συμπληρώσεις αν την ψάξεις στα sticky topics. Εγώ σου προτείνω να πας σε πλατφόρμα AM4 και συνεπώς σε Ryzen CPU αφού υπάρχει η καλύτερη επικοινωνία με την κάρτα στη συγκεκριμένη πλατφόρμα (AMD meets AMD) MOBO: MSI B450 Tomahawk CPU: Ryzen 2600 RAM: G. Skill FlareX 16GB 3200 MHz, 14 CAS Οι υψηλοί χρονισμοί-χαμηλό CAS θα σου δώσουν μεγάλη ώθηση στα FPS αν και ειναι κατι που ψάχνουν οι enthusiasts αλλα σε gaming θα σε βοηθήσει, αλλιώς πηγαίνεις σε Corsair Vengeance LPX 16 GB Σύνολο: ~500€ με τις FlareX και με τις Corsair ~470 περίπου με τις Corsair, γνωμη μου ειναι να επιλέξεις τις G. Skill. Θα έχεις ένα πολύ καλό μηχάνημα στα χέρια σου με μεγάλες δυνατότητες αναβάθμισης. Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2018 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα