Προς το περιεχόμενο

Skrill

Leo_santa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλη την παρέα του forum ...

Πριν από λίγη ώρα έφτιαξα λογαριασμό στην εταιρία skrill και αντιμετωπίζω πρόβλημα στο πώς θα κάνω κατάθεση χρημάτων ...

Υπάρχει κάποιος που να ξέρει πως γίνεται η κατάθεση χρημάτων και έχει ολοκληρώσει επιτυχημένη συναλλαγή ?? (Το πρόβλημα υπάρχει εξαιτίας των capital controls)

Σα δεύτερη λύση μπορώ να δώσω σε κάποιον 100€(χέρι με χέρι) και να μου μεταφέρει στο λογαριασμό μου 95€ 

Περιμένω τις απαντήσεις σας και ευχαριστώ για το χρόνο σας

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Leo_santa είπε

Πριν από λίγη ώρα έφτιαξα λογαριασμό στην εταιρία skrill και αντιμετωπίζω πρόβλημα στο πώς θα κάνω κατάθεση χρημάτων ...

Υπάρχει κάποιος που να ξέρει πως γίνεται η κατάθεση χρημάτων και έχει ολοκληρώσει επιτυχημένη συναλλαγή ?? (Το πρόβλημα υπάρχει εξαιτίας των capital controls)

Σα δεύτερη λύση μπορώ να δώσω σε κάποιον 100€(χέρι με χέρι) και να μου μεταφέρει στο λογαριασμό μου 95€ 

Πήγαινε στην επιλογή κατάθεση σε τράπεζα. Εκεί θα σου εμφανίσει (λογικά) τους τραπεζικούς λογαριασμούς να κάνεις κατάθεση. Τα χρήματα θα φανούν σε λίγες μέρες.

Δημοσ.

Απαιτείται τραπεζική μεταφορά από alpha bank ... Και δυστυχώς δεν έχω λογαριασμό alpha bank. Σε ευχαριστώ πολύ για την ιδέα σου.

Υπάρχει κάποιος που να έχει χρηματικό ποσό μέσα σε λογαριασμό skrill ???

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Leo_santa είπε

Απαιτείται τραπεζική μεταφορά από alpha bank ... Και δυστυχώς δεν έχω λογαριασμό alpha bank. Σε ευχαριστώ πολύ για την ιδέα σου.

Υπάρχει κάποιος που να έχει χρηματικό ποσό μέσα σε λογαριασμό skrill ???

Δε χρειάζεται να έχεις λογαριασμο στην alpha. Μπορείς να στείλεις τα χρήματα απο άλλη τράπεζα με έμβασμα

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Leo_santa είπε

Screenshot_20180821-182459.png

Δηλαδή πιστεύεις ότι εάν προσπαθήσω να κάνω κατάθεση από peiraiws σε alpha θα είναι εντάξει ???

Αυτο που σου λεει είναι ότι ο κάτοχος λογαριασμου που θα στείλει λεφτα στη skrill με τραπεζικό έμβασμα πρέπει να ταυτίζεται με τον κάτοχο της skrill. Δε λέει πουθενά αυτό που κατάλαβες εσύ. Θα ήταν παράλογο κάτι τέτοιο.

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 19/8/2018 στις 4:47 ΜΜ, Leo_santa είπε

Προσοχη στον τυπο. Ειναι απατεωνας. Του βαλα 29 ευρω για σετ μητρικη - επεξεργαστη- ραμ και δεν τα εστειλε ποτε.Δεν απανταει στο τηλ και στα μυν. Φυσικα και θα κανω καταγγελια στην τραπεζα. Προσοχη οποιος θελει δινω στοιχεια του.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή υπάρχει το θέμα είναι παλιό υπάρχει τρόπος να κάνω κατάθεση τώρα εκεί?  με κάποια prepei εξωτερικού ξέρετε ευχαριστώ πολύ

( κάποιο τηλέφωνο αν έχετε email ευχαριστώ?) 

Επεξ/σία από Dead_Poet
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω καταλάβει καλά; Το Skrill είναι ένα ηλ. πορτοφόλι στο οποίο μπορεί να καταθέτει κανείς εκεί χρήματα από οποιοδήποτε τραπ. λογαριασμό κι αν έχει;
Εάν ο δικαιούχος του Skrill λογαριασμού θέλει να κάνει ανάληψη των χρημάτων αυτών, πώς μπορεί να το κάνω αυτό; Πρέπει να κάνει έμβασμα σε τραπεζικό λογ. ή μπορώ να τα παίρνει κ από ένα οποιοδήποτε ΑΤΜ;

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.
5 ώρες πριν, zoranb είπε

Έχω καταλάβει καλά; Το Skrill είναι ένα ηλ. πορτοφόλι στο οποίο μπορεί να καταθέτει κανείς εκεί χρήματα από οποιοδήποτε τραπ. λογαριασμό κι αν έχει;
Εάν ο δικαιούχος του Skrill λογαριασμού θέλει να κάνει ανάληψη των χρημάτων αυτών, πώς μπορεί να το κάνω αυτό; Πρέπει να κάνει έμβασμα σε τραπεζικό λογ. ή μπορώ να τα παίρνει κ από ένα οποιοδήποτε ΑΤΜ; 

Δες τις προμηθειες για τις συναλλαγες προτου γραφτείς γιατί είναι κάμποσες. Μπορείς να ζητήσεις μια κάρτα απο αυτούς και να κάνεις αναληψεις.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αναλήψεις πραγματοποιούνται από οποιαδήποτε ΑΤΜ, ανεξαρτήτου τράπεζας ή μόνο από συγκεκριμένες?

Επεξ/σία από zoranb

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...