idefixius Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Είμαι μεταξύ των 2 συσκευών του θέματος προς αντικατάσταση του iPhone 6 https://www.kimovil.com/el/sygkrish/xiaomi-mi-a2-64gb,xiaomi-redmi-note-5-global-64gb Από ό,τι βλέπω είναι παρόμοιες σε design, διαστάσεις, οθόνη κλπ και σκοράρουν την ίδια βαθμολογία στο kimovil. Εγγενείς διαφορές το λειτουργικό (pure Android vs ΜIUI), οι διαφορές στις θύρες (USB type-C vs Audio jack) και η μπαταρία (3000 vs 4000mAh). Ποιο θα προτείνατε? Μην ξεχνάτε προέρχομαι από iOs συσκευές και ψάχνω κάτι αξιόπιστο και φιλικό στη χρήση, με υποπολλαπλάσιο μπάτζετ όμως - γύρω στα €250.
saruman123 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, idefixius είπε Είμαι μεταξύ των 2 συσκευών του θέματος προς αντικατάσταση του iPhone 6 https://www.kimovil.com/el/sygkrish/xiaomi-mi-a2-64gb,xiaomi-redmi-note-5-global-64gb Από ό,τι βλέπω είναι παρόμοιες σε design, διαστάσεις, οθόνη κλπ και σκοράρουν την ίδια βαθμολογία στο kimovil. Εγγενείς διαφορές το λειτουργικό (pure Android vs ΜIUI), οι διαφορές στις θύρες (USB type-C vs Audio jack) και η μπαταρία (3000 vs 4000mAh). Ποιο θα προτείνατε? Μην ξεχνάτε προέρχομαι από iOs συσκευές και ψάχνω κάτι αξιόπιστο και φιλικό στη χρήση, με υποπολλαπλάσιο μπάτζετ όμως - γύρω στα €250. Δεν έχω iOs αλλά έχω ακούσει να λένε οτι όσοι θέλουν να πάνε σε Android καλύτερα να προτιμήσουν το Pure Android. 1
SeNNinhA Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Ολα συνηθεια ειναι. Εχω iPhone, η γυναικα μου το Mi A1 και ο υιος το Mi Note 2. Μου αρεσει ισως περισσοτερο το Pure Andoid αλλα οχι οτι τρελενομαι κι ολας απο την διαφορα τους. Πιο πολυ ομως μου καθεται το Mi Note 2 οπου με καλυτερο επεξεργαστη εχει πιο smooth λειτουργια. Αυτο που λεω ειναι οτι παιζει να σου λειψει το iOS οποτε πηγαινε σε οσο πιο high specs συσκευη μπορεις. 1
what_if Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 με τις τρεχουσες τιμες το redmi note 5 ειναι πιο vfm επιλογη απο εκει κ περα ειναι καθαρα αν θες miui η καθαρο android
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα