Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Mi A2 ή Redmi Note 5?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι μεταξύ των 2 συσκευών του θέματος προς αντικατάσταση του iPhone 6

261b40b12b2422991600c4ed81cbc751.png

https://www.kimovil.com/el/sygkrish/xiaomi-mi-a2-64gb,xiaomi-redmi-note-5-global-64gb

Από ό,τι βλέπω είναι παρόμοιες σε design, διαστάσεις, οθόνη κλπ και σκοράρουν την ίδια βαθμολογία στο kimovil.  Εγγενείς διαφορές το λειτουργικό (pure Android vs ΜIUI), οι διαφορές στις θύρες (USB type-C vs Audio jack) και η μπαταρία (3000 vs 4000mAh).  Ποιο θα προτείνατε?

Μην ξεχνάτε προέρχομαι από iOs συσκευές και ψάχνω κάτι αξιόπιστο και φιλικό στη χρήση, με υποπολλαπλάσιο μπάτζετ όμως - γύρω στα €250.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, idefixius είπε

Είμαι μεταξύ των 2 συσκευών του θέματος προς αντικατάσταση του iPhone 6

261b40b12b2422991600c4ed81cbc751.png

https://www.kimovil.com/el/sygkrish/xiaomi-mi-a2-64gb,xiaomi-redmi-note-5-global-64gb

Από ό,τι βλέπω είναι παρόμοιες σε design, διαστάσεις, οθόνη κλπ και σκοράρουν την ίδια βαθμολογία στο kimovil.  Εγγενείς διαφορές το λειτουργικό (pure Android vs ΜIUI), οι διαφορές στις θύρες (USB type-C vs Audio jack) και η μπαταρία (3000 vs 4000mAh).  Ποιο θα προτείνατε?

Μην ξεχνάτε προέρχομαι από iOs συσκευές και ψάχνω κάτι αξιόπιστο και φιλικό στη χρήση, με υποπολλαπλάσιο μπάτζετ όμως - γύρω στα €250.

Δεν έχω iOs αλλά έχω ακούσει να λένε οτι όσοι θέλουν να πάνε σε Android καλύτερα να προτιμήσουν το Pure Android.

• Thanks 1
Δημοσ.

Ολα συνηθεια ειναι. Εχω iPhone, η γυναικα μου το Mi A1 και ο υιος το Mi Note 2. Μου αρεσει ισως περισσοτερο το Pure Andoid αλλα οχι οτι τρελενομαι κι ολας απο την διαφορα τους. Πιο πολυ ομως μου καθεται το Mi Note 2 οπου με καλυτερο επεξεργαστη εχει πιο smooth λειτουργια. Αυτο που λεω ειναι οτι παιζει να σου λειψει το iOS οποτε πηγαινε σε οσο πιο high specs συσκευη μπορεις.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...