DreadKnight Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα παιδιά. Πριν κάνα χρόνο είχα αγοράσει ένα Samsung απ το φόρουμ, με απόδειξη αγοράς απ τον Γερμανό και υπόλοιπο εγγύησης 21 μήνες αν υπολογισουμε ότι είχε 2 χρόνια. Τώρα έχει κάνα 2μηνο που κατάλαβα τελικά ότι έχει πρόβλημα το ακουστικό. Μπορώ να τους το πάω και να ζητήσω να μου το καλύψουν; Η απόδειξη ειναι σε άλλο όνομα και από άλλη πόλη.
Fulgore Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Προφανως και μπορεις αν ειναι εντος εγγυησης.Αν παλι ζητησουν για χ,ψ λογο το ονομα του κατοχου στην αποδειξη τοτε μιλας αναγκαστικα με το ατομο οταν πηρες το κινητο.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ που έχω πάει κινητό σε επίσημο σέρβις Samsung δεν ζήτησαν ταυτότητα μόνο την απόδειξη είδαν. Και ήταν στο όνομα της αδερφής μου η απόδειξη. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2018 από Επισκέπτης
DreadKnight Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Με το παιδί που έγινε η συναλλαγή πριν 1.5 χρόνο, ούτε αξιολογήσεις ανταλλάξαμε, ούτε έχω κρατημένο κάποιο μήνυμα του, για να τον βρω.. Η απόδειξη είναι κομμένη πριν 21 μήνες, δεν αναφέρει κάπου για εγγύηση κάτι. 24 μήνες από την απόδειξη δεν καλύπτουν;
dimips Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Ναι 24 μήνες το πας ή στο κατάστημα ή σε κάποιο επίσημο σέρβις.
SeNNinhA Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Η νομοθεσια περι εγγυησεων δεν αναφερει πουθενα οτι περιοριζεται στον αρχικο κατοχο.Εαν σου αρνηθουν κανεις επιτοπου καταγγελια.
saruman123 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 7 ώρες πριν, DreadKnight είπε Καλησπέρα παιδιά. Πριν κάνα χρόνο είχα αγοράσει ένα Samsung απ το φόρουμ, με απόδειξη αγοράς απ τον Γερμανό και υπόλοιπο εγγύησης 21 μήνες αν υπολογισουμε ότι είχε 2 χρόνια. Τώρα έχει κάνα 2μηνο που κατάλαβα τελικά ότι έχει πρόβλημα το ακουστικό. Μπορώ να τους το πάω και να ζητήσω να μου το καλύψουν; Η απόδειξη ειναι σε άλλο όνομα και από άλλη πόλη. Έχω πάει πολλές φορές στον Γερμανό τέτοια τηλέφωνα και δεν έχει γίνει το παραμικρό. Θέλει ταυτότητα δική σου απόδειξη (οποία νου και να είναι)και το κινητό φυσικά ,που θα σου πουν ότι θα γίνει hard reset ,οπότε κρατά backup.
DreadKnight Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Εντάξει παιδιά τότε θα πάω με θάρρος To έκανα hard reset πριν 2 μέρες αλλά τίποτα. Μια έρχεται μια φεύγει ο ήχος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα