Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως μπορει να βρει καποιος, ποιος ειναι ο κατασκευαστης που χτιζει ή θα χτίσει μια πολυκατοικία κάπου, ώστε να ρωτήσει για διαθεσιμότητα διαμερισμάτων; Ο δήμος έχει πληροφορία για το ποιες πολυκατοικες χτιζονται καθε στιγμή; Έχει η πολαιοδομία; Είναι ανοιχτή αυτή η πληροφορία;

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Λιγο υπομονη μεχρι να αρχισουν οι εργασιες, θα βαλουν λογικα μεγαλη ταμπελα με το ονομα του μηχανικου,  3d σχεδια κτλ.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο που ζητάς δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος τρόπος να το πληροφορηθείς απο τις δημόσιες υπηρεσίες

Δεν ξέρω αν μπορείς απο τον σύλλογο μηχανικών

Πέραν αυτού για να βρεις σήμερα πολυκατοικία υπο κατασκευή στην περιοχή που ψαχνεις, πρέπει να είσαι πολύ τυχερός

Δεν χτίζονται πλέον πολυκατοικίες

• Like 1
Δημοσ.

οταν χτιζεται μια πολυκατοικια, εχει ταμπελα απεξω με τον αριθμο αδειας, τον κατασκευαστη και τηλεφωνο επικοινωνιας. απο εκει θα μαθεις οτι θες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, A-Ge0 είπε

Πως μπορει να βρει καποιος, ποιος ειναι ο κατασκευαστης που χτιζει ή θα χτίσει μια πολυκατοικία κάπου, ώστε να ρωτήσει για διαθεσιμότητα διαμερισμάτων; Ο δήμος έχει πληροφορία για το ποιες πολυκατοικες χτιζονται καθε στιγμή; Έχει η πολαιοδομία; Είναι ανοιχτή αυτή η πληροφορία;

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις εκ των προτέρων.

Πέρνει το αμάξι/μηχανάκι/ποδήλατο/πατίνι ή τα πόδια του και αρχίζει να γυρίζει την περιοχή που τον ενδιαφέρει να βρεί σπίτι.
Όλες οι νέες πολυκαοτιίες έχουν απέξω πινακίδα με τα στοιχεία του κατασκευαστή και ακόμα και αν δεν υπάρχει μπαίνει μέσα (με προσοχή καθώς είναι εργοτάξιο) και ψάχνει τον εργολάβο να τον ρωτήσει απευθείας.

Επεξ/σία από dpolal
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ θα ήθελα να κάνω μια άλλη ερώτηση τώρα που είδα το θέμα.Σε δύο νέες πολυκατοικίες που χτίζει στη γειτονιά ο ίδιος κατασκευαστής παρατήρησα ότι τα σίδερα που έβαλε στις κολώνες ήταν όλα σκουριασμένα.Κάτι τέτοιο είναι αποδεκτό; Σαν τελείως άσχετος ρωτάω.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Cosmonaut21 είπε

Εγώ θα ήθελα να κάνω μια άλλη ερώτηση τώρα που είδα το θέμα.Σε δύο νέες πολυκατοικίες που χτίζει στη γειτονιά ο ίδιος κατασκευαστής παρατήρησα ότι τα σίδερα που έβαλε στις κολώνες ήταν όλα σκουριασμένα.Κάτι τέτοιο είναι αποδεκτό; Σαν τελείως άσχετος ρωτάω.

Εφόσον η σκουριά που είδες ήταν επιφανειακή, ναι είναι αποδεκτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...