sixfeetunder Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Χαιρετω το φορουμ Θα ηθελα αν γνωριζει καποιος αν γινετε να μεταφερω καινουργιο πλυντηριο με ιδιοκτητο αγροτικο φορτηγακι στο εξωτερικο και συγκεκριμενα στην Κροατια.Μηπωςθα εχω προβλημα στα σημεια ελενχου στα συνορα απο της χωρες διελευσης?Γνωριζει καπιος κατι?Οποια βοηθεια καλοδεχουμενη Ευχαριστω εκ το προτερων για οποια απαντηση Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2018 από sixfeetunder
lary7 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Θα εχεις θεμα, πιθανον να σου ζητησουν να το εκτελωνίσεις, ιδιαιτερα στην Σερβια που γινεται πιο σοβαρος ελεγχος. Εγω ηθελα ενα πιατων να μεταφέρω και λιγο που ρωτησα με απετρεψαν. Ειναι τοσο καλο αυτο το πλυντήριο που αξίζει ολη αυτή την φασαρία; Γιατι δεν αγοράζεις αλλο εκει;
sixfeetunder Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Λες ε? Απλά θα μείνω για λίγο διάστημα εκεί και σκέφτηκα να πάρω από Ελλάδα όπου θα το χρειαστώ μετά που θα γυρίσω μιας και ήδη αυτό που έχω ήδη είναι για αντικατάσταση. Μάλλον θα πάρω από εκεί αλλά μετά τι θα το κάνω? Θα δω αν μπορώ να τα βρω με τον ιδιοκτήτη από όπου θα νοικιάσω τότε μιας και το διαμερίσμα εκεί δεν έχει και να το περάσουμε στο ένοικιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα