g_alkis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Εχουν τη μυστικη συνταγη οπως μας ειχαν πει οταν ειχαμε παει στο εργοστασιο τους με το σχολειο; 😀
KoreanW Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Στο θέμα της Cola, όλες οι εταιρείες διαφέρουν μεταξύ τους. Ακόμα και ανάμεσα σε επώνυμες πχ Coca-cola - Pepsi. Διαφέρουν μέχρι και οι ίδιες οι επώνυμες από χώρα σε χώρα. Μέχρι και «η συνταγή της Coca-cola» είναι αλλιώτικη ανάμεσα σε Ευρώπη και Αμερική πχ. . Πάντως δοκιμάζοντας τις διάφορες Cola του Lidl, η "Freeway" Cola zero έχει μια χαρά γεύση σε σχέση ακόμα και με την Coca-cola zero. 2 1
Getta Robo Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 14 hours ago, aris1986 said: Καμία noname δεν είχε την γεύση της κόκα κόλα. Να τα λέμε και αυτά... Λογικο, ειναι οι μοναδικοι που χρησιμοποιουν φυλλα κοκας στις ΗΠΑ και περισσοτερες περιοχες στο κοσμο. https://www.huffingtonpost.com/entry/coca-cola-has-always-had-a-connection-to-the-cocaine_us_57c8757ae4b07addc4119330?guccounter=1 https://www.businessinsider.com/stepan-and-cocaine-in-coca-cola-2013-3 Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2018 από Getta Robo
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 5 λεπτά πριν, Getta Robo είπε Λογικο, ειναι οι μοναδικοι που χρησιμοποιουν φυλλα κοκας στις ΗΠΑ και περισσοτερες περιοχες στο κοσμο. https://www.huffingtonpost.com/entry/coca-cola-has-always-had-a-connection-to-the-cocaine_us_57c8757ae4b07addc4119330?guccounter=1 θεια Ερασμία, 30 χρόνια μετά δικαιώνεσαι καλή θειούλα μου 1 1
zio10 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 9 ώρες πριν, g_alkis είπε Εχουν τη μυστικη συνταγη οπως μας ειχαν πει οταν ειχαμε παει στο εργοστασιο τους με το σχολειο; 😀 Πρέπει να ισχύει αυτό, αλλιώς γιατί να μην αντιγράψει κανένας; (Δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορεί να κρατηθεί μυστική η συνταγή, αλλά τι άλλο συμβαίνει; ). Από εναλλακτικές cola εμένα μου αρέσει η green πάντως. 2
papoys1 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, aris1986 είπε Καμία noname δεν είχε την γεύση της κόκα κόλα. Να τα λέμε και αυτά... Θέμα συνήθειας είναι.Εγώ έχω να πιω από τότε που έκλεισε το εργοστάσιο και το πήγε Βουλγαρία.Δεν έχω κάτι με τη συγκεκριμένη χώρα ή τους κατοίκους της.Έτσι από αντίδραση Έτσι για ξεχαρμάνιασμα καμιά φορά ανοίγω μία μικρή freway του lidl.Μια χαρά γεύση έχει και ωραίο ρέψιμο βγάζει άμα είσαι βαρυστομαχιασμένος. Σκάστε τώρα και ακούστε να σας πω κολήματα της νεαρής μου ηλικίας (όχι δικά μου των φίλων μου) Νεαροί τότε ήταν πολύ στη μόδα το ουίσκυ.Οι πιο γνωστές και διαδεδομένες μάρκες caty sark - balantines και jonny walker.Όλα ενός επιπέδου παρόμοιας γεύσης και μίας τιμής όπως τώρα . Σε συζητήσεις έλεγε ο ένας. Εγώ πίνω μόνο caty sark αν μου βάλουν άλλο το καταλαβαίνω αμέσως από τη γεύση.............. Εγώ πίνω balantines πολύ απαλή γεύση γλυκόπιοτο δεν μπορώ να πιώ άλλο......... Εγώ πίνω jonny walker έλεγε ο άλλος και από την μυρωδιά το καταλαβαίνω............. Τους άκουγα να τα λένε όλοι εγώ όποιο και από τα τρία να έπινα δεν καταλάβαινα διαφορά.Όλα ίδια μου φαινόταν (σαν τις σημερινές φέτες) αλλά για να μην είμαι αντιδραστικός και να συμφωνώ με τους άλλους όταν παραγγέλναμε ουίσκυ έλεγα και εγώ βάλε ένα caty sark .Τότε τα πίναμε σκέτα μετά βγήκε στη μόδα με coca cola οπότε μας τρελένανε στη μπόμπα γιατί άντε να καταλάβεις γεύση νοθευμένο με coca cola. Μάλλον από εκεί το έπαθα. Βέβαια και άλλη μάρκα να μου έβαζαν τίποτε δεν θα καταλάβαινα όπως νομίζω και οι υπόλοιποι,όπως συνέβαινε πολλές φορές που ο μαγαζάτορας δεν είχε τη μία μάρκα έβαζε άλλο πίσω από το πάγκο και κανείς δεν το καταλάβαινε παρά τα παραπάνω που λέγαμε.Απλά νομίζω πως ήταν ένα θέμα συζήτησης και μία αιτία να δείξει ο ένας στον άλλο ότι είναι πότης και γνωρίζει άριστα τις γεύσεις. Το παραπάνω δεν έχει σχέση με την γεύση της coca cola η οποία όντως διαφέρει από τις υπόλοιπες. Απλά διαφέρει δεν είπαμε πως είναι και η καλύτερη. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2018 από papoys1
zio10 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Papoy ειδικά το cutty sark το καταλαβαίνω κι εγώ πιστεύω κι ας μη πίνω πολύ ουίσκι! Spoiler Το σκάστε δεν το περίμενα, κατάλαβες οτι μιλάς κυρίως με πιτσιρίκια μάλλον ε;
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) παππου και εγω που ειμαι μυρωδιας καταλαβαινω το ενα ουισκι απο το αλλο (απο καβα, σε σκυλομαγαζα οχι, για ευνοητους λογους) φυσικά όχι αν είναι το τέταρτο/τρίτο/πέμπτο ποτό σερί και φυσικά σε διαστηματα που πινεις τακτικα και εχεις εντρυ χικ φήσει το επιπεδο δυσκολιας ανεβαινει βεβαια στις βοτκες 🙄 αυτό το ποστ ομως το γραφω για να σημειωσω 2 αλλα πραγματακια καθοτι ειμαι πιο στεγνος απο ποτε από ψιλά και από παρέα και σ αγαπώ και ας εισαι άπιαστη σαν όλα τα ωραια πρωτον θελω να ρωτησω αν αυτο το ποστ Αναφορά σε κείμενο Σκάστε τώρα και ακούστε να σας πω κολήματα της νεαρής μου ηλικίας γραφτηκε ντίρλα εις αναμνησιν των παλιων ουισκοκατανυξεων χικ και δευτερον να επισημανω οτι κατα διαστηματα πινω την κανονικη κοκα κολα απο το ιδιο σουπερ μαρκετ χωρις να την αναμιξω με τιποτις και εχει μια ηπια γευση εντομοκτονου/χλωροκαθαριστικου ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΗ απο την συνηθη για την οποια θα την κατηγορουσε καθε αντικοκακολακιας την πρωτη φορα που μου ετυχε ητανε προσφατη και μια ανακοινωση αναρχοαυτονομης φραξιας επαναστατων που ελεγε οτι εχει νοθευσει σε συριγγα (?) δειγμα κοκα κολας για να προκαλεσει μειωση πωλησεων στην πολυεθνικη λεω την κατσαμε, σε μενα τον δολιο ετυχε, ετοιμασα διαθηκη να αφησω τα χρεη στους απογονους μου τελικα εζησα και το φαινομενο της ξεκαθαρα αλλοιωμενης γευσης επανηλθε 3-4 φορες και απουσια επαναστατικων προκηρυξεων το εχεις προσεξει κανας αλλος αυτο, που να πινει τακτικα κοκα; Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2018 από le vent nous porterAAAA 1
papoys1 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 7 ώρες πριν, le vent nous porterAAAA είπε γραφτηκε ντίρλα εις αναμνησιν των παλιων ουισκοκατανυξεων χικ Αυτή η πρόταση τα λέει όλα. Επίσης και σε γινάτι που τότε πίναμε μισό μπουκάλι και δεν καταλαβαίναμε τίποτε και τώρα δεν μπορούμε να πιούμε δεύτερο. Και το "σκάστε" φυσικά με την όσο περισότερο φιλική διάθεση προς όλους γιατί σας θεωρώ σαν παιδιά μου. 1 1
Stamer Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Στις 25/8/2018 στις 6:54 ΠΜ, papoys1 είπε Δυστυχώς τα καλήματα δεν τα έχουν μόνο μεγάλοι τα έχουν και μικροί τους οποίους έχει ως στόχο η διαφήμιση (νεανικό κοινό ) διότι έχουν και την καταναλωτική μανία.Ο μεγάλος έχει το παλαιό NOKIA 10 και 15 χρόνια ενώ ο νεαρός που "δεν έχει κολήματα" αλλάζει κάθε χρόνο το αιφον δίνοντας χιλιάρικα.Άσε μας ρε φίλε. Και εγώ από όλα ψωνίζω και από Σκλαβενίτη και από Βαιλόπουλο αλλά υπάρχουν ορισμένα πράγματα που θεωρώ κορόιδο τον εαυτό μου να τα πάρω από αλλού. Γιατί να πάρω μακαρόνια μαράτα με 52 λεπτά και όχι combino με 41 αφού όπως έχω διαβάσει παράγονται κάπου στη Θράκη στο ίδιο εργαστάσιο. Γιατί να πάρω 100% χυμό ιδιωτικής ετικέτας Σκλαβενίτη ή αβ με 90 λεπτά και όχι με 79 λεπτά από το lidl αφού στο ίδιο εργοστάσιο στο Ρέντη παρασκευάζονται;;;; Γιατί να πάρω χαρτί υγείας με 4 ευρώ και όχι με 3 ίδιου βάρους. Γιατί να πάρω μαρμελάδα ίδιων ακριβώς συστατικών και μικρότερου βάρους με 2,50 ευρώ και όχι με 1,60. Γιατί να πάρω γάλα ΙΕ με 90 λεπτά και όχι με 84 πολλές φορές δε και 65. Γιατί να δώσω 5 ευρώ και να φορτωθώ με 2 σαμπουάν και να μην πάρω ένα με 2,45. Μπορώ να σου φέρω 10άδες τέτοια παραδείγματα τα οποία και εσύ γνωρίζεις αλλά απλά δεν θέλεις να τα παραδεχτείς πως υπάρχουν και είναι εφεύρημα δικό μου. Όλα τα παραπάνω προιόντα πέραν της καθημερινής σταθερής διαφοράς συνεχώς το lidl τα δίνει με καλές προσφορές ενώ στα άλλα σπάνια ή και καθόλου σε αυτά τα είδη. Αν εσύ αυτά τα θεωρείς κολήματα εγώ τι να πω.Δεν μπορώ να αλλάξω σε κάποιον γνώμη που πιστεύει αυτά που πιστεύει. Όσο για coca cola ευτυχώς δεν πίνω , πίνω σόδα freway (6άδα από το lidl 1,19 και όχι turbo με 2 ευρώ) οι οποίες έχουν ακριβώς τα ίδια συστατικά. Αν έπινα cola φυσικά θα έπαιρνα από το lidl οι οποίες έχουν τις ίδιες καταστροφικές συνέπειες για την υγεία μας,οπότε για ποιo λόγο να την πληρώνω στη διπλάσια τιμή. Ενώ μίλησα κι εγώ για "κολλήματα", προσπάθησα να κάνω αντίλογο στην λογική σου (ο καθένας έχει την δική του, ok, δεν κρίνουμε). Δικό μου λάθος, πάμε παρακάτω καλύτερα. 1
Choutas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Πάντως τυρί κίτρινο γαλαξίας σε φέτες και σε πλαστικό όχι μπαστούνι είχε γεύση σόλα παπουτσιού, η Λάρισα σε φέτες του με πολύ ήπια γεύση ίσα ίσα που την καταλάβαινες.
Silverage Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 52 λεπτά πριν, Choutas είπε Πάντως τυρί κίτρινο γαλαξίας σε φέτες και σε πλαστικό όχι μπαστούνι είχε γεύση σόλα παπουτσιού, η Λάρισα σε φέτες του με πολύ ήπια γεύση ίσα ίσα που την καταλάβαινες. Αυτό με το τυρί του γαλαξία το έχω παρατηρήσει και εγώ.
ikaruga24 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Στις 26/8/2018 στις 9:56 ΠΜ, KoreanW είπε Στο θέμα της Cola, όλες οι εταιρείες διαφέρουν μεταξύ τους. Ακόμα και ανάμεσα σε επώνυμες πχ Coca-cola - Pepsi. Διαφέρουν μέχρι και οι ίδιες οι επώνυμες από χώρα σε χώρα. Μέχρι και «η συνταγή της Coca-cola» είναι αλλιώτικη ανάμεσα σε Ευρώπη και Αμερική πχ. . Πάντως δοκιμάζοντας τις διάφορες Cola του Lidl, η "Freeway" Cola zero έχει μια χαρά γεύση σε σχέση ακόμα και με την Coca-cola zero. Δεν είναι η συνταγή διαφορετική. Το νερό είναι διαφορετικό. Οτιδήποτε λοιπόν έχει βάση το νερό είναι απόλυτα φυσιολογικό να υπάρξει διαφορά γεύσης.
fredd0 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Δεν είναι η συνταγή διαφορετική. Το νερό είναι διαφορετικό. Οτιδήποτε λοιπόν έχει βάση το νερό είναι απόλυτα φυσιολογικό να υπάρξει διαφορά γεύσης. ειναι διαφορετικη, αν πιεις κοκα κολα αμερικη ειναι πιο γλυκια (γιατι εχει HFCS ) η ευρωπαικη εκδοχη εχει ελαχιστο ως καθολου, γιατι η παραγωγη HFCS στη Ευρωπη ειναι ελεγχομενη και τρομερα χαμηλη
tzotzo Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 9 ώρες πριν, Choutas είπε Πάντως τυρί κίτρινο γαλαξίας σε φέτες και σε πλαστικό όχι μπαστούνι είχε γεύση σόλα παπουτσιού, η Λάρισα σε φέτες του με πολύ ήπια γεύση ίσα ίσα που την καταλάβαινες. Ο γαλαξίας είναι η μόνη αλυσίδα που έχει ξεμείνει στην εποχή Ανδρέα Παπανδρέου. Και σε εμφάνιση και σε υπηρεσίες. Αν δεν έχεις άλλη εναλλακτική απορώ γιατί πηγαίνεις. Είναι και πολύ ακριβότερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα