Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα! Νοικιάζω ένα διαμέρισμα με συμβόλαιο από τον Αύγουστο του 17 ! Ξεκινήσαμε με τιμή 220 ευρώ και να δηλώνει μόνο 100 που γράφεται και στο συμβόλαιο! Το συμβόλαιο γράφει για ένα έτος αλλά από ότι έψαξα ισχύει μέχρι τρία υποχρεωτικά! Στο δια ταύτα λοιπόν κάπου Γενάρη ξεκίνησε η υγρασία σχεδόν πισίνα. Σχεδόν έπεσα στα πόδια του για να κατέβει λίγο το νοίκι ! Αδιάλλακτος και φαφλατας μου λέει δεν γίνεται! Αλλαγή κατεύθυνσης και γω με 150 ευρώ έτσι θέλω μέχρι τώρα,είμαι και φιλεύσπλαχνος ο μπαγασας ! Κιχ από πλευράς τού! Εξώδικο χαρτί για να φύγω Αυγούστο και τηλ. από δικηγόρο. 100 αυτό το μήνα! Λοιπόν επειδή με χαλάει η όλη φάση ψυχολογικά θέλω να περάσω στην αντεπίθεση να τον βάλω καλά στη θέση του,χωρίς να αποχωρήσω, (δεν βρισκεις σπιτι με 100 ευρω...) Ποια είναι τα δικαιώματα του τα δικά μου και τι να περιμένω να ακολουθήσει για να περιμένω; ΥΓ Δεν έχω καθυστερήσει ενοίκιο!
Γιαούρτι Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 δίνε του 100€ (κατάθεση στην τράπεζα ώστε να υπάρχουν αποδείξεις) και συνέχισε έτσι όσο αντέξεις, βέβαια σε τέτοιες περιπτώσεις που δε βγάζουμε άκρη καλό είναι να ετοιμαζόμαστε να την κάνουμε ώστε να έχουμε και την ηρεμία μας. τώρα εσύ αν έχεις όρεξη, συνέχισε και όπου βγει. κοίτα μόνο μη σου τη φέρει και σε κατηγορήσει για ζημιές. γουστάρω πάντως τέτοιες φάσεις, που ο άλλος πάει για μαλλί και βγαίνει κουρεμένος. σκίστον
Backpacker Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Πληρώνεις 100 ευρώ και μέχρι τον αύγουστο του 2020 δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα απολύτως!! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Τράπεζα εννοείται παιδιά είμαστε! Δεν βγαίνω οικονομικά στο να μετακομίζω κάθε τόσο αλλιώς ήταν το πρώτο που σκέφτηκα! Μετά είπα "όχι" αυτός διάλεξε το λάθος μονοπάτι θα το περπατήσει! Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2018 από Επισκέπτης
Backpacker Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Panosmir είπε Τράπεζα εννοείται παιδιά είμαστε! Δεν βγαίνω οικονομικά στο να μετακομίζω κάθε τόσο αλλιώς ήταν το πρώτο που σκέφτηκα! Μετά είπα "όχι" αυτός διάλεξε το λάθος μονοπάτι θα το περπατήσει! Μην το σκέφτεσαι καν...αφού ξηγήθηκε έτσι βάζε ένα κατοσταρικάκι τον μήνα στην τραπεζα και εισαι 100% ΟΚ. Πάρε έναν πολύ καλό αφυγραντήρα με τα ρέστα από ΕΝΑ νοικι και εισαι καλυμμένος και από υγρασία. Αν το πάει δικαστικά θα φάει τα μούτρα του γιατί ο νομος ειναι απολύτως ξεκάθαρος οτι η ελαχιστη διαρκεια μισθωσης ειναι 3 έτη ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ του αν γράφει λιγότερο στο μισθωτήριο. Θα σου πληρώσει και τα δικαστικά στο τέλος εννοείται. Η χαρά του καθε δικηγορου θα ειναι η ολη φαση. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2018 από Backpacker
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, Backpacker είπε Μην το σκέφτεσαι καν...αφού ξηγήθηκε έτσι βάζε ένα κατοσταρικάκι τον μήνα στην τραπεζα και εισαι 100% ΟΚ. Πάρε έναν πολύ καλό αφυγραντήρα με τα ρέστα από ΕΝΑ νοικι και εισαι καλυμμένος και από υγρασία. Μα η φασαρία έγινε για τον αφυγραντήρα που αναγκάστηκα και πήρα ! Του ζήτησα όμορφα να κατέβουμε στο νοίκι! Αυτή τη στιγμή νιώθω ηθικά σαν να τον κλέβω αλλά για ποια ηθική μιλάμε όταν αυτός θα έκλεβε το κράτος( εμένα, εσένα,τον παραδίπλα)
Backpacker Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, Panosmir είπε Μα η φασαρία έγινε για τον αφυγραντήρα που αναγκάστηκα και πήρα ! Του ζήτησα όμορφα να κατέβουμε στο νοίκι! Αυτή τη στιγμή νιώθω ηθικά σαν να τον κλέβω αλλά για ποια ηθική μιλάμε όταν αυτός θα έκλεβε το κράτος( εμένα, εσένα,τον παραδίπλα) Θα ηταν ανηθικο αν εφοσον συμφωνησατε σε αυτό (Γιατι και συ συνενοχος εισαι φυσικα που συμφωνησες στην αποκρυψη εσοδων του) ξαφνικα χωρις λογο αρχισες να δινεις 100 ευρώ στην ψύχρα. Εφόσον ομως υπαρχει τετοια συμπεριφορά απο πλευρά του τότε ηθικά εισαι οκ. Στα δικά μου τεφτέρια τουλάχιστον.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 3 λεπτά πριν, Backpacker είπε Θα ηταν ανηθικο αν εφοσον συμφωνησατε σε αυτό (Γιατι και συ συνενοχος εισαι φυσικα που συμφωνησες στην αποκρυψη εσοδων του) ξαφνικα χωρις λογο αρχισες να δινεις 100 ευρώ στην ψύχρα. Εφόσον ομως υπαρχει τετοια συμπεριφορά απο πλευρά του τότε ηθικά εισαι οκ. Στα δικά μου τεφτέρια τουλάχιστον. Δεν το έχω κάνει σύστημα πάντως! Αν αύριο το πρωί έχανα τη δουλειά μου δεν νομίζω να είχε ηθικούς φραγμούς στο να με πετάξει έξω! Το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό!
Guerriero4 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 6 λεπτά πριν, Panosmir είπε Δεν το έχω κάνει σύστημα πάντως! Αν αύριο το πρωί έχανα τη δουλειά μου δεν νομίζω να είχε ηθικούς φραγμούς στο να με πετάξει έξω! Το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό! Μην πας να δικαιολογήσεις το ότι και εσύ φέρεσαι σκάρτα. Προφανώς η τιμή ήταν πάνω από 220 ευρώ που κλείσατε και κάνατε αυτή τη συμφωνία για να συμφέρει και τους δυο. Αν είναι το σπίτι χάλια από υγρασία, μάζεψε τα και φύγε και άσε τις γυφτιές.. και οι δυο φάουλ είστε. 3 1
greengr21 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Βλεπω δυναμικο ξεκινημα το μπλα-μπλα στη μεταμνημονικη εποχη,μπραβο μου δινει μια νοτα αισιοδοξιας!!! 3
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 4 λεπτά πριν, Guerriero4 είπε Μην πας να δικαιολογήσεις το ότι και εσύ φέρεσαι σκάρτα. Προφανώς η τιμή ήταν πάνω από 220 ευρώ που κλείσατε και κάνατε αυτή τη συμφωνία για να συμφέρει και τους δυο. Αν είναι το σπίτι χάλια από υγρασία, μάζεψε τα και φύγε και άσε τις γυφτιές.. και οι δυο φάουλ είστε. Είμαι γύφτος αλλά από αυτούς των σαλονιών... Δεν κατάλαβα το ύφος σου αλλά δε θα προσπαθήσω κιόλας!
Guerriero4 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 5 λεπτά πριν, Panosmir είπε Είμαι γύφτος αλλά από αυτούς των σαλονιών... Δεν κατάλαβα το ύφος σου αλλά δε θα προσπαθήσω κιόλας! Μια χαρά το κατάλαβες αλλά ψάχνεις ψυχολογική υποστήριξη απ΄το φόρουμ για να νοιώσεις ότι είσαι σωστός σε αυτό που κάνεις. Όσο τσίπης είναι αυτός που δεν σε βοήθησε με μια μείωση στο ενοίκιο άλλο τόσο είσαι και εσύ με αυτό που κάνεις. Καλά ξεμπερδέματα!
talibanakos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Panosmir είπε Καλησπέρα! Νοικιάζω ένα διαμέρισμα με συμβόλαιο από τον Αύγουστο του 17 ! Ξεκινήσαμε με τιμή 220 ευρώ και να δηλώνει μόνο 100 που γράφεται και στο συμβόλαιο! Το συμβόλαιο γράφει για ένα έτος αλλά από ότι έψαξα ισχύει μέχρι τρία υποχρεωτικά! Στο δια ταύτα λοιπόν κάπου Γενάρη ξεκίνησε η υγρασία σχεδόν πισίνα. Σχεδόν έπεσα στα πόδια του για να κατέβει λίγο το νοίκι ! Αδιάλλακτος και φαφλατας μου λέει δεν γίνεται! Αλλαγή κατεύθυνσης και γω με 150 ευρώ έτσι θέλω μέχρι τώρα,είμαι και φιλεύσπλαχνος ο μπαγασας ! Κιχ από πλευράς τού! Εξώδικο χαρτί για να φύγω Αυγούστο και τηλ. από δικηγόρο. 100 αυτό το μήνα! Λοιπόν επειδή με χαλάει η όλη φάση ψυχολογικά θέλω να περάσω στην αντεπίθεση να τον βάλω καλά στη θέση του,χωρίς να αποχωρήσω, (δεν βρισκεις σπιτι με 100 ευρω...) Ποια είναι τα δικαιώματα του τα δικά μου και τι να περιμένω να ακολουθήσει για να περιμένω; ΥΓ Δεν έχω καθυστερήσει ενοίκιο! Περασα περιπου τα ιδια σε ενα σπιτι που νοικιασα Σεπτεμβη. Μου χαλασαν τα μισα ρουχα και ηλεκτρονικες συσκευες,μονιμα αρρωστοι και εγω και ο τοτε συγκατοικος συν η ψυχολογια που γ@μιοτ@ν. Το πιο εκνευριστικο ηταν ο τυπος,που οταν του παραπονεθηκαμε για την υγρασια πηγε να μας βγαλει τρελους. Μετα απο 1-2 μ@λ@κιες απο τη μερια του και οταν ειδα οτι χαλασε και ενα ακριβο στρωμα,του τραβηξα πιστολι και εφυγα με απληρωτους λογαριασμους. Οτι και να κανεις χαμενος εισαι εσυ απο την ποιοτητα ζωης,λυση μονο με αφυγραντηρες σε ολα τα δωματια και ολη μερα. Για μενα εισαι και λιγακι τσιπης που προτιμας να περασεις ολη αυτη την κολαση,δηθεν για να του τη σπασεις,αλλα στην ουσια δε σε χαλαει το 100ρικακι. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2018 από talibanakos 1
Joshua21 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 37 λεπτά πριν, Panosmir είπε Μα η φασαρία έγινε για τον αφυγραντήρα που αναγκάστηκα και πήρα ! Του ζήτησα όμορφα να κατέβουμε στο νοίκι! Αυτή τη στιγμή νιώθω ηθικά σαν να τον κλέβω αλλά για ποια ηθική μιλάμε όταν αυτός θα έκλεβε το κράτος( εμένα, εσένα,τον παραδίπλα) Εδώ που τα λέμε μαζί κλέβατε το κράτος, δεν το έκανε μόνος του... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις