Stefanos622 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Γεια σας, Εχω ενα προβληματισμο εδω και 2 μερες.Αγορασα σε μια δημοπρασια στο ebay ενα google pixel το οποιο ειναι κλειδωμενο στο δικτυο της EE UK.Θα το χρησιμοποιω κυριως για φωτογραφιες και λιγο για τη ληψη βιντεο οποτε δεν με απασχολει ιδιαιτερα.Ενας φιλος μου μου προτεινε στο site του ebay 3 "μαγαζια" που ουσιαστικα ξεκλειδωνουν απο τον παροχο EE UK εναντι καποιας κοστολογησης(13-15€) Απο τα review που εχουν στο ebay φαινονται αρκετα εμπιστοι (ξεπερναν τις 10000 παροχες υπηρεσιων με 1-2 αρνητικα στα 750 θετικα το τελευταιο 6μηνο). Πιστεύεται πως για 13-15€ αξιζει να γινει αυτη η αλλαγη?(ωστε να μπορεσω να το χρησιμοποιησω με σιμ της κοσμοτε)Υπαρχει καποια φθηνοτερη εναλλακτικη? Εφοσον το ποστ δεν πληρει τις προϋποθέσεις των ορων, ζητω ειλικρινα συγγνωμη Ευχαριστω για τον χρονο οσων ασχοληθουν!
TheAccountant Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Πληρωσες ενα κινητο για να τραβας βιντεος και φωτος? Ακομα δεν το έχεις ξεκλειδώσει ενω μπορεις? Μα τι κανεις?????? 😑 1
Stefanos622 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Καταρχας φιλε μου το software της google camera δεν συγκρίνεται με κανενα αλλο κατα τη γνωμη μου(το hdr+ κανει γοβερη δουλεια).Το να το ξεκλειδωσω χωρις να εχω την συσκευη στα χερια μου δεν ειναι κατι το οποιο σκεφτηκα,αλλα και δεν σκοπευω να κανω.Μαλλον δεν είδες τι ερωτησεις εχω κανει...εφοσον τις δεις μπορεις να ξαναπαντησεις!
TsoliasGR Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Άρα αν κατάλαβα καλά έχεις το κόστος αγοράς,τα μεταφορικά από το κατάστημα αρχικής αγοράς,τα μεταφορικά από και προς το κατάστημα ωπου θα το ξεκλείδωσει και το κόστος ξεκλειδωματος?
Stefanos622 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Λοιπον...απλα αγορασα τη συσκευη και είναι κλειδωμενη στον πάροχο EE UK.Και επειδη καποια στιγμη μπορει να θελησω να το χρησιμοποιησω για κανονικο τηλέφωνο,θελω να το ξεκλειδωσω ωστε να μπορεσω να βαλω οτι σιμ θελω και να εχω σημα.Η υπηρεσια αυτη εχει 13-15€ στο ebay.Και ρωταω μηοως ειχε χρησιμοποιησει καποιος κατι παρομοιο ή αμα υπαρχει καποια οικονομικοτερη λυση
christakos07 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Τα review στο ebay δε σου αρκούν; Βρες τον φθηνότερο και προχώρα. Δε μπορώ να αντιληφθώ για ποιο λόγο διστάζεις.
Stefanos622 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Ηθελα απλα να μοιραστώ μαζι σας το προβλημα μου μήπως εχετε περασει παρομοια καρασταση με εμενα.Αμα ειναι τοσο εμπιστα (οπως φαινεται στο ebay) τοτε θα προχωρησω στην ξεκλειδωση της συσκευης.Το οτι δεν εχει σιμ αυτης της εταιριας η συσκευη πειραζει?Δηλαδη απλα θα το ξεκλειδωσω απο τον παροχο,θα βαλω τη σιμ μου και ολα καλα?
TheAccountant Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 19 ώρες πριν, Stefanos622 είπε Καταρχας φιλε μου το software της google camera δεν συγκρίνεται με κανενα αλλο κατα τη γνωμη μου(το hdr+ κανει γοβερη δουλεια).Το να το ξεκλειδωσω χωρις να εχω την συσκευη στα χερια μου δεν ειναι κατι το οποιο σκεφτηκα,αλλα και δεν σκοπευω να κανω.Μαλλον δεν είδες τι ερωτησεις εχω κανει...εφοσον τις δεις μπορεις να ξαναπαντησεις! Συγκρινεται με μια φωτογραφικη μηχανη ανετα, αλλα οκ ας το αφησουμε αυτο. Ειπες οτι το αγορασες, δεν ειπες οτι δεν το παρελαβες. Αλλα και οταν παραλαβεις, ποιον λογο εχεις να μην το ξεκλειδωσεις?
Stefanos622 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Ναι οντως το αγορασα,αλλα δεν το εχω ακομα στα χερια μου.Με 15€ λες να γινει η δουλεια στο ebay?
TheAccountant Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Stefanos622 είπε Ναι οντως το αγορασα,αλλα δεν το εχω ακομα στα χερια μου.Με 15€ λες να γινει η δουλεια στο ebay? Στεφανε, εγω λεω οτι θα εισαι ο τριτος απο τους 750 το τελευταιο 6μηνο που θα τους ριξεις αρνητικη κριτικη. 😁 Σοβαρα τώρα, εχει βαρυτητα ο λογος καποιου εδω μέσα και δεν έχει αυτος των 750 ατομων που αφησαν θετικη κριτικη για την υπηρεσια αυτη? Και να σου πω οτι θα γινει η δουλεια σου, θα ειναι απλα ευχολογιο μου... δεν την εχω δοκιμασει προσωπικα την υπηρεσια. Ναι ομως, αν εψαχνα για τετοια υπηρεσια και εβλεπα 750 θετικα εναντι 2 αρνητικων, θα τους εμπιστευομουν περισσοτερο κι απτην μανα μου. ΚΑΝΤΟ! Το χεις σκεφτει υπερβολικα πολυ και δε βλεπω τον λογο. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2018 από TheAccountant
coolerman Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Εχω ξεκλειδώσει 2 κινητά με αυτόν τον τρόπο(1 iphone & 1 Htc)απο ebay-seller. θα σου ζητήσει κάποια στοιχεία απο το κινητό,πληρώνεις και σου στέλνει έναν κωδικό ξεκλειδώματος.
Stefanos622 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Τελεια...και που βαζω αυτον τον κωδικο? Σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας!
stsamp Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Στις 23/8/2018 στις 11:00 ΜΜ, Stefanos622 είπε Λοιπον...απλα αγορασα τη συσκευη και είναι κλειδωμενη στον πάροχο EE UK.Και επειδη καποια στιγμη μπορει να θελησω να το χρησιμοποιησω για κανονικο τηλέφωνο,θελω να το ξεκλειδωσω ωστε να μπορεσω να βαλω οτι σιμ θελω και να εχω σημα.Η υπηρεσια αυτη εχει 13-15€ στο ebay.Και ρωταω μηοως ειχε χρησιμοποιησει καποιος κατι παρομοιο ή αμα υπαρχει καποια οικονομικοτερη λυση Έχω ξεκλειδώσει με παρόμοιο τρόπο HTC U11 και όλα καλά κανένα χρόνο τώρα, αλλά και άλλα τηλέφωνα παλιότερα. Μη φοβάσαι αν είναι αξιόπιστο το site., όπως φαίνεται από τις αξιολογήσεις.
zaccki Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Ριξε μια ματια κ εδω (εκει που λεει Can I unlock a second-hand device?) https://ee.co.uk/help/help-new/getting-started-and-upgrading/unlock-your-phone/unlock-a-ee-device-to-use-with-another-network Unlock κατευθειαν απο την ΕΕ και λιγο πιο οικονομικο. Οχι βεβαια οτι απο το ebay θα εχεις προβλημα με αξιοπιστο πωλητη. Το σημαντικοτερο ειναι να μην ειναι blacklisted η συσκευη. Αυτο φανταζομαι να το εχεις ηδη ελεγξει μεσω ΙΜΕΙ κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα