mastoras007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα. Θέλω να πάρω μια ηλεκτροκόλληση και δεν ξέρω τι παίζει. Παλια στην σχολή (μηχανικών) κάναμε μαθήματα και γενικά εχω κάνει κάμποσες φορές ποτε καλά πότε μάπα, τωρα ειναι κάτι δουλειές που θέλω να κάνω και την χρειάζομαι. εχει κανεις καμια ιδέα τι να πάρω.. κοιτάω κυρίος απο λερόυ μερλίν να πεταχτώ να την πάρω επιτόπου. Κοιταω μονο τυπου ινβερτερ γιατι απόσο ξέρω συχωρεί λάθη.. αν κάποιος ξέρει ας κατατοπίσει
xrist0s4 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Προσοχή στις inverter,δεν θέλουν ταρακουνημα/χτύπημα γιατι καίνε πλακέτα...
stelios18120 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Επειδή είμαι στην ίδια αναζήτηση και εγώ,είχα πάει leroy για μια προσφορά που είχαν αν έχεις δει,spartan η μάρκα (180Α μέχρι 4αρι ηλεκτρόδιο κτλπ) και μ είπε το παλικάρι είναι καλή. Στα 99€ την έχουν σε προσφορά. Είχαν και μια άλλη με 180Α μέχρι 5αρι ηλεκτρόδιο αλλά την απέσυραν μου είπε (και αυτή την είχαν στα 99€) γιατί στις 10 που πούλαγαν τις 8 τις επέστρεψε ο κόσμος σαν ελαττωματικές. Τώρα και αυτή την spartan την φοβάμαι να σου πω την αλήθεια,κινεζική είναι,λέω να ανέβω κανένα 50αρικο να πάρω μια άλλη που εχει. (Δεν θυμάμαι μάρκα) φαίνεται πιο στιβαρή και αξιόπιστη.
tyf Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) φιλε επειδη δουλευω σε εταιρεια με εργαλεια μπορω να σε βοηθησω και να σε καθοδηγησω και στην τιμη. για εμενα παρε imperia. οτι καλυτερο μπορεις να παρεις σε καλα λεφτα και με εγγυηση και ανταλλακτικα για πολλα χρονια μετα. της δινουμε σε σιδεραδες μηχανουργεια κτλ και επιστροφες για σερβις δεν εχουμε σχεδον καμμια. αν ερθει καμμια θα ειναι στα 3 χρονια (εντατικης δουλειας) και συνηθως απο κανα πεσιμο σπασμενο πλαστικο κτλ. εχει και μασκες ηλεκτρονικες σε οικονομικη τιμη . δινω και απο αυτες αρκετες. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2018 από tyf 3
KoreanW Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Έχω πετύχει και κάτι κινέζικες που τις έχουν σε καλές τιμές (και ναι ξέρω ότι δύσκολα θα είναι σαν τις επώνυμες) 1. Arcmax (Ιταλός εισαγωγέας που μάλλον βάρεσε κανόνι με παραγγελίες φασόν από Κίνα) 2. Total Αυτές να αξίζουν για περιστασιακή ερασιτεχνική χρήση ή τελείως άχρηστες; Κάποιος που να έχει εμπειρία. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2018 από KoreanW
mastoras007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Εγω την θέλω τωρα για να κολλήσω κάτι που θέλω και δέν αξίζει να πάω σε μαστορα ειναι μικροδουλεια και πολλά τεμάχια ποιο πολυ συμφέρει να πάρω και να μου μεινει κιόλας γενικά. δεν ξέρω αν αξίζει να δώσω πολλά λευτά αλλά να μην χαλάσει κιόλας. η Ιμπεριαλ καλή περίπτωση αν δεν πέσει καμια καλυτερη πρόταση θα το σκευτώ, απλά ηθελα να πάω να την πάρω επιτοπου απο κάπου να ξερω κιόλας αν χαλάσει να την πάω πίσο επιτόπου να μήν τρέχω σε ταχυδρομια κτλ.
mp123 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) παρε μια unitor .ειναι λιγο πιο ακριβη αλλα θα την εχεις για παντα.δεν χαλαει ποτε. αυτο ειναι σιγουρο. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2018 από mp123
thanasisxask Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δεν μας λες σε τι ποσό θες να κυμανθείς...
nickmanak Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Γειτονας σιδεράς, δουλευει συχνα την total 22005 (200 αμπερ) οταν βγαινει εκτος εδρας. Μου την προτεινε μιας και τη δουλευει πανω απο χρονο. Δεν ειναι η βασικη του εννοειται, αλλα τη δουλευει και αυτη. Νομιζω ειναι vfm σε αυτα τα αμπερ με 185€ 1
mastoras007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Στις 25/8/2018 στις 2:48 ΜΜ, thanasisxask είπε Δεν μας λες σε τι ποσό θες να κυμανθείς... Ελεγα μάξ κανα 130άρι με βάση αυτα που ειδα στο λερόυ, απο τη μια θέλω να πάρψ κάτι ανα μου μεινει απο την άλλη θα την χρισιμοποιώ σπάνια
papoys1 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Πάρε μία αξιόπιστη inverter . Και εγώ ήθελα να κάνω κάτι κολήματα στο εξοχικό (που να βρεις σιδερά) πήρα μία φτηνή χαλκού και είναι μεγάλο βάσανο.Άσε που ζεσταινόταν συνεχώς και έπρεπε να περιμένω να κρυώσει. Edit. Την έχω 2 μήνες περίπου.Ξέρει κανείς αν την πάω στο leroy που την πήρα μπορώ να την επιστρέψω και να πάρω κάποια καλύτερη;;;;;;;;
thanasisxask Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Πάρε Αυτή τα έξοδα αποστολής πρέπει να είναι καμιά 20ρια ευρώ. Είναι στα 200Α και μπορεί να κολλάει στα 155Α χωρίς να σταματήσει καθόλου. Έχω την mig στα 250Α και είναι πολύ καλή.
dollyyy19 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 17 ώρες πριν, papoys1 είπε Πάρε μία αξιόπιστη inverter . Και εγώ ήθελα να κάνω κάτι κολήματα στο εξοχικό (που να βρεις σιδερά) πήρα μία φτηνή χαλκού και είναι μεγάλο βάσανο.Άσε που ζεσταινόταν συνεχώς και έπρεπε να περιμένω να κρυώσει. Edit. Την έχω 2 μήνες περίπου.Ξέρει κανείς αν την πάω στο leroy που την πήρα μπορώ να την επιστρέψω και να πάρω κάποια καλύτερη;;;;;;;; κατι δεν κολλαει....1)βγαζει το λιντε ηλεκτροκολληση και αγοραζεις απο το λερου? 2) βρηκες χαλκου εν ετη 2018,και χωρις ανεμηστηρι? 3)και πες οτι βρηκες,αρα ειναι για τσιμπηματα.εσυ πως καταφερνεις και την υπερθερμαινεις?μαλλον αγορασες κολληση με βαση τα λ7 και οχι την εργασια.αυτο να το καταλαβει ο νηματοθετης,ωστε οταν αγορασει την οικονομικοτερη-φθηνοτερη που θα βρει,να μην διαμαρτυρεται οταν θα καιει πλακετες με τον παραμικρο ανεμο.......
papoys1 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, dollyyy19 είπε κατι δεν κολλαει....1)βγαζει το λιντε ηλεκτροκολληση και αγοραζεις απο το λερου? 2) βρηκες χαλκου εν ετη 2018,και χωρις ανεμηστηρι? 3)και πες οτι βρηκες,αρα ειναι για τσιμπηματα.εσυ πως καταφερνεις και την υπερθερμαινεις?μαλλον αγορασες κολληση με βαση τα λ7 και οχι την εργασια.αυτο να το καταλαβει ο νηματοθετης,ωστε οταν αγορασει την οικονομικοτερη-φθηνοτερη που θα βρει,να μην διαμαρτυρεται οταν θα καιει πλακετες με τον παραμικρο ανεμο....... Για κανένα τσίμπημα την πήρα όχι για τίποτε σοβαρές κολήσεις.Εντάξει τη δουλειά μου την έκανα απλά είδα ότι όταν ζεστάνει πρέπει να περιμένεις λίγο να κρυώσει και το έγραψα για κάποιους που ενδιαφέρονται για κάτι πιο καλό.Άλλη φορά θα της βάζω ανεμιστήρα στο φουλ να την κρατάει κρύα. Ένα 50άευρο την πήρα δεν περίμενα και θαύματα. Όσο για το lidl.Ήταν επείγον να κάνω δουλειά στο εξοχικό και δεν μπορούσα να περιμένω πότε θα τη φέρει το lidl.
tyf Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 6 ώρες πριν, thanasisxask είπε Πάρε Αυτή τα έξοδα αποστολής πρέπει να είναι καμιά 20ρια ευρώ. Είναι στα 200Α και μπορεί να κολλάει στα 155Α χωρίς να σταματήσει καθόλου. Έχω την mig στα 250Α και είναι πολύ καλή. πολυ καλες φαινονται! και καλες τιμες!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα