opcorsa Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Καλημερα καλημερα Μολις χθες αλλαξα το 4ς μου το οποιο μου βγηκε σκυλι, σε ενα Iphone SE 32GB για κυριο τηλεφωνο... εκπληκτος ειδα οτι ολα συγχρονιστηκαν και δεν χρειαστηκε να κανω τιποτα για να μεταφερω επαφες, φωτογραφιες , εφαρμογες κλπ. Το προβλημα μου ειναι στο itunes, παροτι στο itunes στον υπολογιστη φαινονται τα τραγουδια που ειχα στο παλιο κινητο, στο se Πλεον δεν υπαρχει κανενα τραγουδι περασμενο.. προφανως τα τραγουδια τα εχω διαγραψει απο τον υπολογιστη, δεν ξερω πως φαινονται καν στο Itunes , απλα ειπα να ρωτησω υπαρχει σωτηρια ή πρεπει να κατεβαζω οποιο τραγουδι θελω για να το περασω στο καινουργιο? στο παλιο υπαρχουν ακομα τα τραγουδια και παιζουν μια χαρα ευχαριστω
atheatos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Υπάρχουν νομίζω εφαρμογές αλλά είναι επι πληρωμή. για παράδειγμα αυτή https://tunesgo.wondershare.com/ 1
opcorsa Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 16 λεπτά πριν, atheatos είπε Υπάρχουν νομίζω εφαρμογές αλλά είναι επι πληρωμή. για παράδειγμα αυτή https://tunesgo.wondershare.com/ ευχαριστω, θα ηθελα να αποφυγω το επι πληρωμη.. φανταζομαι το προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχουν σαν "αρχεια" στον υπλογιστη μου επειδη τα εχω διαγραψει ετσι? ασχετα που φαινονται στην εφατμογη του itunes?
atheatos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, opcorsa είπε ευχαριστω, θα ηθελα να αποφυγω το επι πληρωμη.. φανταζομαι το προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχουν σαν "αρχεια" στον υπλογιστη μου επειδη τα εχω διαγραψει ετσι? ασχετα που φαινονται στην εφατμογη του itunes? Αν φαίνονται εκεί ,όταν προσπαθήσεις να τα αναπαράγεις θα σου βγάλει θαυμαστικό κα θα σου ζητάει να τα κανείς locate. Αν τα παίζει κανονικά τότε υπάρχουν και μπορείς να τα συγχρονίσει κανονικά στο τηλέφωνο. Με δεξί κλικ στο κομμάτι βλέπεις που βρίσκεται στο windows explorer. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2018 από atheatos 1
opcorsa Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 19 λεπτά πριν, atheatos είπε Αν φαίνονται εκεί ,όταν προσπαθήσεις να τα αναπαράγεις θα σου βγάλει θαυμαστικό κα θα σου ζητάει να τα κανείς locate. Αν τα παίζει κανονικά τότε υπάρχουν και μπορείς να τα συγχρονίσει κανονικά στο τηλέφωνο. Με δεξί κλικ στο κομμάτι βλέπεις που βρίσκεται στο windows explorer. ευχαριστω για τις πληροφοριες, δεν τις ηξερα..παροτι τα εμφανιζει οντως δεν μπορει να τα παιξει γιατι δεν υπαρχουν στον υπολογιστη... ευχαριστω..
CheOnWeb Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 32 minutes ago, opcorsa said: ευχαριστω, θα ηθελα να αποφυγω το επι πληρωμη.. Υπάρχουν και κάποια που δίνουν free μέχρι έναν αριθμό κομματιών. Αν έχεις λίγα μπορεί και να σε καλύψει. Γκούγκλαρε για IPhone to PC media transfer. 1
opcorsa Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, CheOnWeb είπε Υπάρχουν και κάποια που δίνουν free μέχρι έναν αριθμό κομματιών. Αν έχεις λίγα μπορεί και να σε καλύψει. Γκούγκλαρε για IPhone to PC media transfer. ευχαριστω πολυ
kormos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 22 ώρες πριν, opcorsa είπε ευχαριστω για τις πληροφοριες, δεν τις ηξερα..παροτι τα εμφανιζει οντως δεν μπορει να τα παιξει γιατι δεν υπαρχουν στον υπολογιστη... ευχαριστω.. Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι, εκτός αν τα τραγούδια που έχεις στο iTunes (pc) υπάρχουν μέσα στην παλιά σου συσκευή (iPhone 4s). Τότε υπάρχουν λύσεις να τα "τραβήξεις" 1
CheOnWeb Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 34 minutes ago, kormos said: Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι, εκτός αν τα τραγούδια που έχεις στο iTunes (pc) υπάρχουν μέσα στην παλιά σου συσκευή (iPhone 4s). Τότε υπάρχουν λύσεις να τα "τραβήξεις" On 25/08/2018 at 09:54, opcorsa said: στο παλιο υπαρχουν ακομα τα τραγουδια και παιζουν μια χαρα 1
opcorsa Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 45 λεπτά πριν, kormos είπε Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι, εκτός αν τα τραγούδια που έχεις στο iTunes (pc) υπάρχουν μέσα στην παλιά σου συσκευή (iPhone 4s). Τότε υπάρχουν λύσεις να τα "τραβήξεις" στο 4ς μου υπαρχουν μια χαρα... αρα πως τα τραβαω οmως?
alexakos89 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, opcorsa είπε στο 4ς μου υπαρχουν μια χαρα... αρα πως τα τραβαω οmως? https://macroplant.com/iexplorer/tutorials/how-to-transfer-music-and-playlists 1
opcorsa Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, alexakos89 είπε https://macroplant.com/iexplorer/tutorials/how-to-transfer-music-and-playlists ευχαριστω , δουλευει τελεια, τα βαζω 10 -10 γιατι ειναι το trial version!
alexakos89 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, opcorsa είπε ευχαριστω , δουλευει τελεια, τα βαζω 10 -10 γιατι ειναι το trial version! Ε θέλει λίγο υπομονή. Αλλά κάνει την δουλειά του 1
opcorsa Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 10 λεπτά πριν, alexakos89 είπε Ε θέλει λίγο υπομονή. Αλλά κάνει την δουλειά του μια χαρα.. μετα θα φαει βεβαια απεγκασταση, αλλα συστηνεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα