Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα καλημερα

Μολις χθες αλλαξα το 4ς μου το οποιο μου βγηκε σκυλι, σε ενα Iphone SE 32GB για κυριο τηλεφωνο... εκπληκτος ειδα οτι ολα συγχρονιστηκαν και δεν χρειαστηκε να κανω τιποτα για να μεταφερω επαφες, φωτογραφιες , εφαρμογες κλπ. Το προβλημα μου ειναι στο itunes, παροτι στο itunes στον υπολογιστη φαινονται τα τραγουδια που ειχα στο παλιο κινητο, στο se Πλεον δεν υπαρχει κανενα τραγουδι περασμενο.. προφανως τα τραγουδια τα εχω διαγραψει απο τον υπολογιστη, δεν ξερω πως φαινονται καν στο Itunes , απλα ειπα να ρωτησω υπαρχει σωτηρια ή πρεπει να κατεβαζω οποιο τραγουδι θελω για να το περασω στο καινουργιο?

στο παλιο υπαρχουν ακομα τα τραγουδια και παιζουν μια χαρα :)

ευχαριστω

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, atheatos είπε

Υπάρχουν νομίζω εφαρμογές αλλά είναι επι πληρωμή.

για παράδειγμα αυτή https://tunesgo.wondershare.com/

ευχαριστω, θα ηθελα να αποφυγω το επι πληρωμη.. φανταζομαι το προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχουν σαν "αρχεια" στον υπλογιστη μου επειδη τα εχω διαγραψει ετσι? ασχετα που φαινονται στην εφατμογη του itunes?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, opcorsa είπε

ευχαριστω, θα ηθελα να αποφυγω το επι πληρωμη.. φανταζομαι το προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχουν σαν "αρχεια" στον υπλογιστη μου επειδη τα εχω διαγραψει ετσι? ασχετα που φαινονται στην εφατμογη του itunes?

Αν φαίνονται εκεί ,όταν προσπαθήσεις να τα αναπαράγεις θα σου βγάλει θαυμαστικό κα θα σου ζητάει να τα κανείς locate. Αν τα παίζει κανονικά τότε υπάρχουν και μπορείς να τα συγχρονίσει κανονικά στο τηλέφωνο.

Με δεξί κλικ στο κομμάτι βλέπεις που βρίσκεται στο windows explorer.

Επεξ/σία από atheatos
  • Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, atheatos είπε

Αν φαίνονται εκεί ,όταν προσπαθήσεις να τα αναπαράγεις θα σου βγάλει θαυμαστικό κα θα σου ζητάει να τα κανείς locate. Αν τα παίζει κανονικά τότε υπάρχουν και μπορείς να τα συγχρονίσει κανονικά στο τηλέφωνο.

Με δεξί κλικ στο κομμάτι βλέπεις που βρίσκεται στο windows explorer.

ευχαριστω για τις πληροφοριες, δεν τις ηξερα..παροτι τα εμφανιζει οντως δεν μπορει να τα παιξει γιατι δεν υπαρχουν στον υπολογιστη... ευχαριστω..

Δημοσ.
32 minutes ago, opcorsa said:

ευχαριστω, θα ηθελα να αποφυγω το επι πληρωμη.. 

Υπάρχουν και κάποια που δίνουν free μέχρι έναν αριθμό κομματιών. Αν έχεις λίγα μπορεί και να σε καλύψει. Γκούγκλαρε για IPhone to PC media transfer. 

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, CheOnWeb είπε

Υπάρχουν και κάποια που δίνουν free μέχρι έναν αριθμό κομματιών. Αν έχεις λίγα μπορεί και να σε καλύψει. Γκούγκλαρε για IPhone to PC media transfer. 

ευχαριστω πολυ

Δημοσ.
22 ώρες πριν, opcorsa είπε

ευχαριστω για τις πληροφοριες, δεν τις ηξερα..παροτι τα εμφανιζει οντως δεν μπορει να τα παιξει γιατι δεν υπαρχουν στον υπολογιστη... ευχαριστω..

Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι, εκτός αν τα τραγούδια που έχεις στο iTunes (pc) υπάρχουν μέσα στην παλιά σου συσκευή (iPhone 4s). Τότε υπάρχουν λύσεις να τα "τραβήξεις"

• Like 1
Δημοσ.
34 minutes ago, kormos said:

Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι, εκτός αν τα τραγούδια που έχεις στο iTunes (pc) υπάρχουν μέσα στην παλιά σου συσκευή (iPhone 4s). Τότε υπάρχουν λύσεις να τα "τραβήξεις"

On 25/08/2018 at 09:54, opcorsa said:

στο παλιο υπαρχουν ακομα τα τραγουδια και παιζουν μια χαρα

• Like 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, kormos είπε

στο  4ς μου υπαρχουν μια χαρα...

αρα πως τα τραβαω οmως? :P

Δημοσ.
Μόλις τώρα, opcorsa είπε

ευχαριστω , δουλευει τελεια, τα βαζω 10 -10 γιατι ειναι το trial version! :D

Ε θέλει λίγο υπομονή. Αλλά κάνει την δουλειά του 

• Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

Ε θέλει λίγο υπομονή. Αλλά κάνει την δουλειά του 

μια χαρα.. μετα θα φαει βεβαια απεγκασταση, αλλα συστηνεται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...