Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, G.white είπε

Αν σκεφτούμε ότι η 1080 ti πωλείται ακόμα στα μαγαζιά με χαμηλότερο το skroytz στα 900 ευρώ και στην Αμερική την βρίσκεις 600 δολάρια πόσο μάλλον τωρα η 2080 ti που στην Αμερική το μίνιμουμ είναι 1200 δολάρια θα είναι στην Ελλάδα τουλάχιστον 1500-1600

Δε γνωρίζω ποια είναι η τιμή του σκρουτζ, αλλά δε βρίσκω τραγικά μεγάλη διαφορά μεταξύ ευρωπαϊκών μαγαζιών και αμερικάνικων, αν συγκρίνουμε δηλαδή τιμές στα διάφορα amazon και newegg για παράδειγμα.

Με ένα γρήγορο ψάξιμο δε βρήκα πχ πουθενά online την asus strix 1080ti ή ακόμα και μοντέλα όπως η evga ή η zotac στα 600 δολάρια ή στα 900 ευρώ σε ευρωπαϊκά καταστήματα. Μπορεί να κάνω και λάθος.

Πάντως έχε στο νου σου ότι οι τιμές που αναγράφονται δεν είναι οι τελικές αφού δεν υπολογίζεται το state και το city tax που άνετα ανεβάζει ένα 8-10% την τιμή.

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Speculoos είπε

Δε γνωρίζω ποια είναι η τιμή του σκρουτζ, αλλά δε βρίσκω τραγικά μεγάλη διαφορά μεταξύ ευρωπαϊκών μαγαζιών και αμερικάνικων, αν συγκρίνουμε δηλαδή τιμές στα διάφορα amazon και newegg για παράδειγμα.

Με ένα γρήγορο ψάξιμο δε βρήκα πχ πουθενά online την asus strix 1080ti ή ακόμα και μοντέλα όπως η evga ή η zotac στα 600 δολάρια ή στα 900 ευρώ σε ευρωπαϊκά καταστήματα. Μπορεί να κάνω και λάθος.

Πάντως έχε στο νου σου ότι οι τιμές που αναγράφονται δεν είναι οι τελικές αφού δεν υπολογίζεται το state και το city tax που άνετα ανεβάζει ένα 8-10% την τιμή.

Μιλάς για τα high end μοντέλα εγώ ας πούμε που έχω πάρει την 2080ti της zotac όπου δεν έχει σχέση με την 1080 ti strix όπου είναι ότι πιο κορυφαίο μπορείς να βρεις σήμερα και στο skroytz είναι στα 1180

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, G.white είπε

Μιλάς για τα high end μοντέλα εγώ ας πούμε που έχω πάρει την 2080ti της zotac όπου δεν έχει σχέση με την 1080 ti strix όπου είναι ότι πιο κορυφαίο μπορείς να βρεις σήμερα και στο skroytz είναι στα 1180

Εγω θα σου ελεγα να παρεις 3-4 στην χειραποσκευη μαζι σου και μετα να τις δωσεις 200 δολλαρια πανω την καθε μια...Θα βγαλεις ανετα την μια για σενα :P

Δημοσ.
Στις 26/8/2018 στις 11:17 ΠΜ, G.white είπε

Καλησπέρα πρόσφατα ανακοινώθηκε η νέα σειρά gpu rtx και επειδή τυχαίνει να συμπίπτει με ταξίδι μου στις Ηνωμένες πολιτείες θα την παραλάβω από εκεί και θέλω να την φέρω Ελλάδα πως αντιμετωπίζω το τελωνείο στο Βενιζέλος? 

Απλά για σιγουριά να ρωτήσω δύο πάραμτα... ξέρεις ότι:

1) Δεν πουλάνε RTX 2070 ακόμη

2) Οι άλλες δύο ειναι προπαραγγελία που θα σταλεί κάποτε το Σεπτέμβριο

Θα κάτσεις μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου ΗΠΑ; γιατί αλλιώς και ειδικά λόγω κόστους ειναι λιγάκι ρίσκο ειδικά αν δεν δίνουν πισω λεφτά.  

Κατα τα αλλα ειδικά αν δεν θες το κουτί βάλτην έτσι μέσα στον σάκο που θα κρατάς απάνω σου και πες ειναι ανταλλακτικό 

Δημοσ.

ΑΝ την βρεις, βαλε την καρτα στην χειραποσκευη σου και την συσκευασια εγώ προσωπικα ΑΝ την ηθελα, θα την εστελνα με απλο κουριερ, ουτε καν συστημενο...

Δημοσ.
17 ώρες πριν, TopicStrarter είπε

Απλά για σιγουριά να ρωτήσω δύο πάραμτα... ξέρεις ότι:

1) Δεν πουλάνε RTX 2070 ακόμη

2) Οι άλλες δύο ειναι προπαραγγελία που θα σταλεί κάποτε το Σεπτέμβριο

Θα κάτσεις μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου ΗΠΑ; γιατί αλλιώς και ειδικά λόγω κόστους ειναι λιγάκι ρίσκο ειδικά αν δεν δίνουν πισω λεφτά.  

Κατα τα αλλα ειδικά αν δεν θες το κουτί βάλτην έτσι μέσα στον σάκο που θα κρατάς απάνω σου και πες ειναι ανταλλακτικό 

Μιλάω για την 2080 ti η οποία κυκλοφορεί 20/9 εγώ θα είμαι Αμερική μέχρι τις 29 οπότε ναι προλαβαίνω 

17 ώρες πριν, kallair είπε

ΑΝ την βρεις, βαλε την καρτα στην χειραποσκευη σου και την συσκευασια εγώ προσωπικα ΑΝ την ηθελα, θα την εστελνα με απλο κουριερ, ουτε καν συστημενο...

Με κουριερ είναι πολύ πιθανό να το πιάσει τελωνείο 

Δημοσ.
Στις 26/8/2018 στις 9:17 ΜΜ, mindtrapper είπε

Το πιο "safe" είναι να φύγεις με κανένα case σαν το Node 202 με παλιατζούρα κάρτα γραφικών μέσα και να γυρίσεις με το ίδιο case με 2080Ti. :) Δηλαδή να πεις ότι αντί για laptop εγώ έχω υπολογιστή φορητό και τον πήρα μαζί μου όταν έφυγα και τώρα τον φέρνω πίσω. Κάπως έτσι, δεν νομίζω να ασχοληθεί κανείς με τα specs. 

Κι εγω κατι τετοιο θα προτεινα

Εξωτερικο case καρτας γραφικων, που ειναι "απαραιτητο" για εργασια off shore, μαζι με λαπτοπ που ετσι κι αλλιως κουβαλανε ολοι.

αν τους πει για χαλασμενα, δωρα κτλ, τοτε σιγουρα θα τον σφαξουν

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, G.white είπε

Μιλάω για την 2080 ti η οποία κυκλοφορεί 20/9 εγώ θα είμαι Αμερική μέχρι τις 29 οπότε ναι προλαβαίνω 

το κουτι το αδειο; αυτο λες να πιασει τελωνειο; γιατι εγω σε αυτο αναφερομουν. στην συσκευασια.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, kallair είπε

το κουτι το αδειο; αυτο λες να πιασει τελωνειο; γιατι εγω σε αυτο αναφερομουν. στην συσκευασια.

Ααααα μα το κουτί δεν το χρειάζομαι η κάρτα θα είναι για προσωπική χρήση όχι για μεταπωλειση άρα και σε bubble wrap να την φέρω δεν μ ενδιαφέρει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, G.white είπε

Ααααα μα το κουτί δεν το χρειάζομαι η κάρτα θα είναι για προσωπική χρήση όχι για μεταπωλειση άρα και σε bubble wrap να την φέρω δεν μ ενδιαφέρει 

Επειδή πήγαινα για διάφορα events (Ταϊβάν, Ρωσία, Κίνα κλπ) και κουβαλούσα αρκετό hw (για demo και το επέστρεφα) ποτέ δεν είχα θέμα
Για Αμερική δεν ξέρω αλλά θα μου κανε εντύπωση αν κάτι θα ΄ταν διαφορετικό.

ΥΓ. λόγω όγκου σε χειραποσκευή έβαζα μόνο όταν δεν χώραγαν βαλίτσα (συνήθως πάω βαλίτσσα + backpack).
YΓ 2. Που πας αν επιτρέπεται?

Επεξ/σία από FireKiller
Δημοσ.
1 ώρα πριν, G.white είπε

Μακάρι αλλά μην το λες γιατί μπορεί τόσο να μεταθέσουν την ημερομηνία (για όλους) όσο και να τύχεις σε μεταγενέστερο batch εσύ, 20/9 να τις πάρουν οι πχ 2000 πρώτοι που προπαρήγγειλαν οι άλλοι κάποια άλλη στιγμή πρώτα έλα σε επικοινωνία με τον όποιο την προπαραγγείλεις να σου εγγυηθεί παράδοση. 

1 ώρα πριν, G.white είπε

Εννοεί το κουτί σκέτο χωρίς κάρτα μέσα να στείλεις με κούριερ την κάρτα σου λέει να την βάλεις σε χειραποσκευή. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, TopicStrarter είπε

Μακάρι αλλά μην το λες γιατί μπορεί τόσο να μεταθέσουν την ημερομηνία (για όλους) όσο και να τύχεις σε μεταγενέστερο batch εσύ, 20/9 να τις πάρουν οι πχ 2000 πρώτοι που προπαρήγγειλαν οι άλλοι κάποια άλλη στιγμή πρώτα έλα σε επικοινωνία με τον όποιο την προπαραγγείλεις να σου εγγυηθεί παράδοση. 

Εννοεί το κουτί σκέτο χωρίς κάρτα μέσα να στείλεις με κούριερ την κάρτα σου λέει να την βάλεις σε χειραποσκευή. 

Ήμουν στους πρώτους καθώς προπαρεγγειλα αμέσως επίσης έχει όντως εγγύηση ότι θα σταλθεί 20/09 και θα φτάσει 22-23 όσο αφορά το κουτί δεν μουν είναι χρήσιμο 

1 ώρα πριν, FireKiller είπε

Επειδή πήγαινα για διάφορα events (Ταϊβάν, Ρωσία, Κίνα κλπ) και κουβαλούσα αρκετό hw (για demo και το επέστρεφα) ποτέ δεν είχα θέμα
Για Αμερική δεν ξέρω αλλά θα μου κανε εντύπωση αν κάτι θα ΄ταν διαφορετικό.

ΥΓ. λόγω όγκου σε χειραποσκευή έβαζα μόνο όταν δεν χώραγαν βαλίτσα (συνήθως πάω βαλίτσσα + backpack).
YΓ 2. Που πας αν επιτρέπεται?

Νέα Υόρκη για περίπου 20 μέρες 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, G.white είπε

Ήμουν στους πρώτους καθώς προπαρεγγειλα αμέσως επίσης έχει όντως εγγύηση ότι θα σταλθεί 20/09 και θα φτάσει 22-23 όσο αφορά το κουτί δεν μουν είναι χρήσιμο 

Νέα Υόρκη για περίπου 20 μέρες 

Έχει και esports event αν σε ενδιαφέρει το cs (ESL One NY 2018) ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...