Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 27/08/2018 at 10:33, pW said:

να έχεις μαζί σου απόδειξη σε περίπτωση που την βάλεις στην Βαλιτσα για την περίπτωση που χαθεί, οπωσδήποτε!!!! Μπορείς να κάνεις claim τα χρήματά σου!!!

εγω θα την έβαζα στην χειραποσκευή χωρίς κουτί για να μην σπάσει!

Σιγά μην την δηλώσεις, θα πεις την ειχα απο πριν μαζί μου

δεν μπορεις απλα να εχεις μια αποδειξη και να πεις εχασα αποσκευη και ειχα αυτο μεσα.πρεπει να γινει ασφαλεια.

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρε παιδιά απλά έχει πάνω του την κάρτα και δεν κάνει τιποτα περνάει απο την γραμμή nothing to declare και άιντε... αν τον σταματήσουν (όχι οι τελωνειακοί αυτούς δεν θα τους δει κάν αλλά η security που ελέγχουν τις αποσκευές)  λέει απλά ότι την έφερα απο Ελλάδα θα ξέρει τώρα η Κυραμαρίκα που μπήκε επι ΝΔ με βύσμα στο πόστο αυτό ότι ειναι η RTX 2080 ti και ότι μόνο με προπαραγγελία την βρίσκεις;.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, FireKiller είπε

Έχει και esports event αν σε ενδιαφέρει το cs (ESL One NY 2018) ;)

Δυστυχώς την μέρα που ξεκινάει φεύγω το είχα κοιτάξει 😏

20 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε

ρε παιδιά απλά έχει πάνω του την κάρτα και δεν κάνει τιποτα περνάει απο την γραμμή nothing to declare και άιντε... αν τον σταματήσουν (όχι οι τελωνειακοί αυτούς δεν θα τους δει κάν αλλά η security που ελέγχουν τις αποσκευές)  λέει απλά ότι την έφερα απο Ελλάδα θα ξέρει τώρα η Κυραμαρίκα που μπήκε επι ΝΔ με βύσμα στο πόστο αυτό ότι ειναι η RTX 2080 ti και ότι μόνο με προπαραγγελία την βρίσκεις;.

Άμα είναι να μην σε θέλει ρε συ μπορεί να πετύχεις τον μόνο που ξέρει η καλύτερη από τις απαντήσεις που είδα είναι να πω ότι είναι εξάρτημα του λαπτοπ το λειτουργώ επαγγελματικά και την είχα και πριν φύγω άλλωστε δεν ξέρει ποτε πήγα άμα θέλω του λέω πηγαινοερχομαι Αμερική 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, G.white είπε

Δυστυχώς την μέρα που ξεκινάει φεύγω το είχα κοιτάξει 😏

Άμα είναι να μην σε θέλει ρε συ μπορεί να πετύχεις τον μόνο που ξέρει η καλύτερη από τις απαντήσεις που είδα είναι να πω ότι είναι εξάρτημα του λαπτοπ το λειτουργώ επαγγελματικά και την είχα και πριν φύγω άλλωστε δεν ξέρει ποτε πήγα άμα θέλω του λέω πηγαινοερχομαι Αμερική 

τυπικά το σύνολο των πραγμάτων που παίρνεις θα πρέπει να έχει αξία 400 ή 480 ευρώ (ένα απο τα δύο δεν θυμάμαι) για να μην φορολογηθείς. 

Αν δεν έχεις απόδειξη (για να σε φορολογήσουν βάσει αυτής) τότε θα σε φορολογήσουν βάσει των κιταπιών τους (ενδέχεται να είσαι "τυχερός" και να σου την περάσουν για GTX 1080 ti founders MSRP γιατί ειναι απο την Nvidia και η RTX πολύ καινούργιο μοντέλο για να έχει μπεί στο κιτάπι αλλά απο την άλλη δεν ξέρω πως ενημερώνεται το κιτάπι τους οπότε ίσως και να την έχουν ) 

οπότε κρύβεις κάπου την απόδειξη στο παλτό σου.. και παριστάνεις πως την έχασες αφήνεις να σε χρεώσουν βάσει δικού τους κιταπιού και αν η τιμή ειναι μεγαλύτερη απο αυτή της απόδειξης τότε ως δια μαγείας θυμάσαι πως την έβαλες στο πέτο του σακακιού σου την απόδειξη ακριβώς για να την έχεις του χεριού σου αν χρειαστεί αλλά τζετ λαγκ κτλ το ξέχασες :P 

βέβαια τώρα εφόσον είσαι ο τύπος του ανθρώπου που θα πληρώσει τα εισιτήρια για αμερική και που προπαραγγέλνει κάρτες $1200 προτού καν δει benchmarks κτλ τότε δεν καταλαβαίνω γιατί θες να αποφύγεις τα ~300 ευρώ δασμό... λογικά τόσα ξοδεύεις όταν βγαίνεις έξω το σαββατοκύριακο :P 

ας φάει κάτι και το κράτος τόσα  χρωστάμε :P  αν δεν δώσεις και εσύ ποιος θα δώσει ρε τσιφούτη; :P 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, poulinos είπε

δεν μπορεις απλα να εχεις μια αποδειξη και να πεις εχασα αποσκευη και ειχα αυτο μεσα.πρεπει να γινει ασφαλεια.

Όχι κανεις λάθος φίλε μου. Εάν μπορείς να αποδείξεις ότι ήσουν στο ταξίδι και τα αγοράσεις από εκεί θα πάρεις αποζημίωση. Όχι ότι συμβαίνει κάθε μέρα.

Δημοσ.
1 hour ago, pW said:

Όχι κανεις λάθος φίλε μου. Εάν μπορείς να αποδείξεις ότι ήσουν στο ταξίδι και τα αγοράσεις από εκεί θα πάρεις αποζημίωση. Όχι ότι συμβαίνει κάθε μέρα.

εχοντας χασει πραγματα απο τσαντα οταν μιλησα η απαντηση τους ηταν οτι επρεπε να ειχατε κανει ασφαλεια.και εχει λογικη γιατι αγοραζω κατι απο πχ ελβετια δεν το παιρνω καν μαζι μου η το βαζω σε τσαντα φιλου και λεω οκ μου το εκλεψαν και θελω αποζημιωση να και η αποδειξη.οποτε καποιος πρεπει να τσεκαρει οτι αυτο το κατι μπηκε στην τσαντα σου και δεν εφτασε ποτε.

επισης το ιδιο και σε κουριερ.τους λεω θελω ασφαλιση και μου λενε χωρις αποδειξη ξεχασε το.κοινως δεν μπορουσα να πω οτι αυτο κανει 1000 ασφαλισε το για 1000.εχει χαθει επισης απο courrier κατι που εκανε πανω απο 1000 ευρω αλλα χωρις ασφαλεια μην πω τι πηρε πισω. δεν θα παρεις ποτε αυτα τα λεφτα πισω.σε καποιες εταιρειες απλα υπαρχει ενα χ ποσο αν χαθει κατι.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, TopicStrarter είπε

τυπικά το σύνολο των πραγμάτων που παίρνεις θα πρέπει να έχει αξία 400 ή 480 ευρώ (ένα απο τα δύο δεν θυμάμαι) για να μην φορολογηθείς. 

Αν δεν έχεις απόδειξη (για να σε φορολογήσουν βάσει αυτής) τότε θα σε φορολογήσουν βάσει των κιταπιών τους (ενδέχεται να είσαι "τυχερός" και να σου την περάσουν για GTX 1080 ti founders MSRP γιατί ειναι απο την Nvidia και η RTX πολύ καινούργιο μοντέλο για να έχει μπεί στο κιτάπι αλλά απο την άλλη δεν ξέρω πως ενημερώνεται το κιτάπι τους οπότε ίσως και να την έχουν ) 

οπότε κρύβεις κάπου την απόδειξη στο παλτό σου.. και παριστάνεις πως την έχασες αφήνεις να σε χρεώσουν βάσει δικού τους κιταπιού και αν η τιμή ειναι μεγαλύτερη απο αυτή της απόδειξης τότε ως δια μαγείας θυμάσαι πως την έβαλες στο πέτο του σακακιού σου την απόδειξη ακριβώς για να την έχεις του χεριού σου αν χρειαστεί αλλά τζετ λαγκ κτλ το ξέχασες :P 

βέβαια τώρα εφόσον είσαι ο τύπος του ανθρώπου που θα πληρώσει τα εισιτήρια για αμερική και που προπαραγγέλνει κάρτες $1200 προτού καν δει benchmarks κτλ τότε δεν καταλαβαίνω γιατί θες να αποφύγεις τα ~300 ευρώ δασμό... λογικά τόσα ξοδεύεις όταν βγαίνεις έξω το σαββατοκύριακο :P 

ας φάει κάτι και το κράτος τόσα  χρωστάμε :P  αν δεν δώσεις και εσύ ποιος θα δώσει ρε τσιφούτη; :P 

Το ταξίδι ήταν κανονισμένο από πέρσι και πληρωμένο από τότε καταλαβαίνεις νομίζω σε τι τιμή πάει το εισιτήριο δεύτερον εδώ και ένα χρόνο ήθελα να αναβαθμίσω μάζευα χρήματα από την δουλειά και όταν θα πήγαινα είχα στο μυαλό μου την 1080 ti έτυχε να συμπέσει η ανακοινώση της 2080 ti και απλά σκέφτηκα ότι για κάποια παραπάνω λεφτά είσαι καλυμμένος για μιν 4 χρόνια αν το σπάσεις δηλαδη 250 χρόνο προφανώς αν δεν με έννοιαζαν τα 300 δεν θα άνοιγα καν αυτό το thread όμως στην Ελλάδα αυτην την στιγμή με 350 παίρνεις 8700κ και εκτός αυτού πουλάω και όλο το τωρινό μου σύστημα οπότε είναι και αυτό μια ελάφρυνση 

Δημοσ.

Φίλε υπάρχει ένα όριο στο πόσες ηλεκτρονικές συσκευές μπορείς να κουβαλήσεις.

Δηλαδή δε μπορείς να πάρεις μαζί σου πχ 10 κάρτες ή 10 λάπτοπ, όπου μπορεί κάποιος να πει ότι θα έχεις οικονομικό όφελος από μεταπώληση.

Εντός λογικών πλαισίων για προσωπική χρήση, δεν πιστέυω να έχεις θέμα με τη μια κάρτα ακόμα και σφραγισμένη να είναι.

Δημοσ.

Τραβά ένα usb από το κινιτο σου στη κάρτα για να γυρίζουν οι ανεμηστηρες και πες τους ότι είναι ανεμηστηρες ταξιδιού ,,,,,

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, poulinos είπε

θα γυριζουν αργα δεν θα τον πιστεψουν.ειναι 12 volt τα fan συνηθως και η Usb βγαζει 5 :P 

5voltα είναι αυτά στις κάρτες (τα κόκκινα καλώδια είναι 5 volt τα κίτρινα 12 και τα μαύρα γείωση ) 

HTB1L4VENXXXXXXFaFXXq6xXFXXXC.jpg

Δημοσ.
23 hours ago, TopicStrarter said:

5voltα είναι αυτά στις κάρτες (τα κόκκινα καλώδια είναι 5 volt τα κίτρινα 12 και τα μαύρα γείωση ) 

HTB1L4VENXXXXXXFaFXXq6xXFXXXC.jpg

οσο ξερω υπαρχουν και 3 pin που ειναι 12volt για καρτες γραφικων. πχ https://www.ebay.com/itm/85mm-Zotac-GTX1070-MINI-Dual-Fan-Replacement-42mm-4Pin-GFY09010E12SPA-0-5A-R219/183183401338?hash=item2aa694e17a:g:EDQAAOSwUF9a1h8B

Και

https://www.ebay.com/itm/75mm-GIGABYTE-GTX-460-470-560-Ti-580-Fan-Replacement-3Pin-T128010SM-0-20A-R47b/181188435800?hash=item2a2fac1f58:g:bNQAAOSwySlZ-ydN

επισης οτι ειναι κοκκινο δεν σημαινει μαλλον υποχρεωτικα οτι ειναι 5 volt.

https://www.ebay.com/itm/37mm-VGA-Fan-NVIDIA-GeForce-605-620-CoolerMaster-FY04010M12LNB-31mm-0-20A-2Pin/111857802807?hash=item1a0b3e9e37:g:RicAAOSw3KFWe-xG

γενικως τα περισσοτερα Fan εχω δει να ειναι 12volt.σπανια εχω δει 5volt και συνηθως ειναι αρκετα μικρα σε στυλ chipset κτλ και οχι σαν αυτα τα μεγαλα που εχουν οι καρτες.αυτα πρεπει να ειναι και 3pin-4pin συνηθως για να μπορουν να μετρανε και στροφες και να αυξομειωνουν ταχυτητα

https://www.gpufanreplacement.com/products/asus-gtx-1060-1070-1080-ti-gtx980ti-graphics-card-cooler-fan-replacement

τα αναφερει και οτι ειναι 12volt

Δημοσ.
22 hours ago, poulinos said:

οσο ξερω υπαρχουν και 3 pin που ειναι 12volt για καρτες γραφικων. πχ https://www.ebay.com/itm/85mm-Zotac-GTX1070-MINI-Dual-Fan-Replacement-42mm-4Pin-GFY09010E12SPA-0-5A-R219/183183401338?hash=item2aa694e17a:g:EDQAAOSwUF9a1h8B

Και

https://www.ebay.com/itm/75mm-GIGABYTE-GTX-460-470-560-Ti-580-Fan-Replacement-3Pin-T128010SM-0-20A-R47b/181188435800?hash=item2a2fac1f58:g:bNQAAOSwySlZ-ydN

επισης οτι ειναι κοκκινο δεν σημαινει μαλλον υποχρεωτικα οτι ειναι 5 volt.

https://www.ebay.com/itm/37mm-VGA-Fan-NVIDIA-GeForce-605-620-CoolerMaster-FY04010M12LNB-31mm-0-20A-2Pin/111857802807?hash=item1a0b3e9e37:g:RicAAOSw3KFWe-xG

γενικως τα περισσοτερα Fan εχω δει να ειναι 12volt.σπανια εχω δει 5volt και συνηθως ειναι αρκετα μικρα σε στυλ chipset κτλ και οχι σαν αυτα τα μεγαλα που εχουν οι καρτες.αυτα πρεπει να ειναι και 3pin-4pin συνηθως για να μπορουν να μετρανε και στροφες και να αυξομειωνουν ταχυτητα

https://www.gpufanreplacement.com/products/asus-gtx-1060-1070-1080-ti-gtx980ti-graphics-card-cooler-fan-replacement

τα αναφερει και οτι ειναι 12volt

5volta είναι όσα έχουν και 12 volt κανάλι είναι για το "100%" όταν ακούγεται η κάρτα λες και είναι τουρμπίνα πλοίου... για τις κανονικές στροφές της αρκετά ειναι τα 5 volt.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, poulinos είπε

θα γυριζουν αργα δεν θα τον πιστεψουν.ειναι 12 volt τα fan συνηθως και η Usb βγαζει 5 :P 

Ωραία άκου τότε ,,,, θα τραβήξεις τα πέντε βολτ από το usb μετά θα περάσει σε ανωρθοτη , και μετά πάλι πάνω στη κάρτα ,,,, απλό είναι ,,,, αααααα σου έχω και άλλο ,,, πάρε ένα ταμπλετ 9 ίντσες και κοτσαρε το πίσω από κει , ταχα μου ψύξη τύπου RTX ( Rotoring Taiyetus X-men) ,,, Τεσπα , δεν θα σου κάνουν τίποτα για μια κάρτα τώρα σιγά ,,,,,άραξε και περνά την 

Δημοσ.
19 hours ago, TopicStrarter said:

5volta είναι όσα έχουν και 12 volt κανάλι είναι για το "100%" όταν ακούγεται η κάρτα λες και είναι τουρμπίνα πλοίου... για τις κανονικές στροφές της αρκετά ειναι τα 5 volt.

οι περισσοτερες ειδικα oi καλες καρτες κανουν σαν τουρμπινες πλοιου σε full load.το ανεφερα κιολας αν και ειναι ασχετο με το θεμα διοτι οτι ενα fan εχει κοκκινο μαυρο δεν σημαινει υποχρεωτικα οτι ειναι 5volt αφου στα fans δεν ακολουθουν τοσο πολυ την λογικη του pc οτι το κοκκινο πρεπει να ειναι 5volt.και σε modem δηλαδη που ειχε μεσα 2 fan το ενα ειναι κοκκινο μαυρο και 12volt.

to coolermaster στο Link ειναι μαυρο κοκκινο αλλα 12volt

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...