antonisreverse Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα σε όλους, τα τελευταία δύο χρόνια χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση το Nexus 5X, το οποίο γενικά δεν εμφάνισε ποτέ κανένα πρόβλημα. Τον τελευταίο καιρό όμως ξεκίνησαν κάποια θεματάκια με την μπαταρία, του στυλ θα ήταν στο 2% η μπαταρία, θα το έβαζα να φορτίσει και μετα απο δύο ώρες θα ήταν στο 2%. Θα έκανα μια επανεκκίνηση και μετά θα έβγαζε την κανονική ένδειξη της μπαταρίας (πχ 60%). Χθές η μπαταρία ήταν κάπου στο 50% και το έβαλα να φορτίσει πριν πάω για δουλειά. Όταν το έβγαλα ήταν στο 82% αν θυμάμαι καλά. Μετά απο μισή ώρα το κινητό έκλεισε τελείως και έκτοτε δεν ανοίγει. Το έβαλα να φορτίσει 3-4 ώρες, τίποτα. Στην καλύτερη όταν πατήσω το Power Button θα με πάει στο σήμα της Google όπως κάθε φορά και πριν μου ζητήσει να βάλω Password θα κλείσει. Δοκίμασα να πατήσω το power button + volume down για να κάνει κανένα reset μήπως είναι κανένα bug αλλά δεν αντιδράει. σκέφτηκα μήπως είναι θέμα hardware γι'αυτό βάζω το τόπικ εδώ. Ξέρει κανένας τι μπορεί να φταίει; το κινητό είναι σε πολύ καλή κατάσταση, δεν έχει πέσει ποτέ κάτω, και πρέπει να βρω ένα τρόπο να το ανοίξω, αλλίως θα χάσω όλες τις επαφές (300+), φωτογραφίες, και άλλα πράγματα που δεν πρέπει να χαθούν με τίποτα. Ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων!
UsualSuspect__ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Για πες εδώ. Του έχεις κάποια custom rom η οτιδήποτε;
olimpiakos 7 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Ειναι ξεκαθαρο τι φταιει!! Το λες και μονος σου!! 2 χρονια>Αλλαγη μπαταριας!! 1
antonisreverse Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, UsualSuspect__ είπε Για πες εδώ. Του έχεις κάποια custom rom η οτιδήποτε; οχι δεν εχω βαλει κατι. Το πηγα σε ενα ειδικο να το κοιταξει και μου ειπε απλα οτι εχει χαλασει και οτι δεν επιδιορθωνεται.. τι να πω
kosnireggae Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 καλησπέρα antonisreverse λες πως δεν θες να χάσεις τα αρχεία, ενώ πήγες να κάνεις ρεσετ αν δεν κάνω λάθος.. η γνώμη μου να αλλάξεις μια μπαταριά η πιο φθηνή λύση και μετά να σιγουρευτείς πως δεν είναι η πλακέτα στο κατάστημα μπορεί ούτε καν να το άνοιξαν,βρες κάποιο πιο εξειδικευμένο service
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα