Βασίλης_29 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 51 λεπτά πριν, Arkin είπε Οι δημοι δεν ειναι το κρατος ομως? Το φπα παει στο κρατος οι αλλες χρεωσεις καθαρα στους δημους? Στους δήμους πηγαίνει το ΤΑΠ, και τα δημοτικά τέλη για καθαριότητα και φωτισμό. Ο ΦΠΑ πηγαίνει στα έξοδα του κεντρικού δημόσιου τομέα, όπως ο φόρος εισοδήματος ο ΕΝΦΙΑ και όλοι οι γνωστοί φόροι. 1
rus Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, orck είπε Λοιπον εχεις δικιο, η Ευρωπη ειναι η μονακριβη πατριδα μας, η ΕΕ θελει το καλο μας, να μας δει να αναπτυσομαστε και να ανταγωνιζωμαστε στα ισια τα αφεντικα τους Γερμανους. Οι ιδιωτικοποιησεις ενεργειας και νερου θα φερουν την αναπτυξη και ολοι θα γινουμε πλουσιοι, οποιος δεν μπορεσει να πλουτισει ειναι επειδη ειναι τεμπελης. Οι ιδιωτικοποιησεις μετα την απαξιωση ειναι το μεγαλο οπλο μας για να βγουμε δυνατοι. Το κομμα του 0,5% πρεπει να κυβερνησει (διαβασα μια συνεντευξη με γενικο τιτλο οτι πλασαριζεται για 3ο κομμα επειδη σε μια δημοσκοπιση βγηκε 6ο η 7ο) και να αφησει επιτελους το αορατο χερι να κανει την δουλεια του. Ακούγεσαι αρκετα μπερδεμενος. Ευρωπη σημαινει δικαιωματα και υποχρεωσεις, όταν δεν εισαι σωστος στις υποχρωσεις σου δε μπορεις να περιμενεις απ τους αλλους μια ζωη να τις αναλαμβανουν. Δεν είμαι υπερ της ιδιωτικοποιησης του εθνικου μας πλουτου αλλα υπερ της εξυγίανσης. Με ξεπουλήματα δε βγαινεις δυνατος. Μεταρρυθμισεις και αξιοκρατια χρειαζεσαι, όχι πελατειακο κρατος και διογκωμενο δημοσιο βολεμένων. Ποιο είναι το κομμα του 0,5% (που πρεπει να κυβερνησει κιολας)? 5 ώρες πριν, Arkin είπε Γνωριζω οτι ειμαστε απαραδεκτοι σε σχεδον τα παντα. Η χωρα των λαμογιων. Δεν αναιρει το γεγονος ομως οτι οι ξενοι μας εχουν γονατισει με τα μνημονια εγω και εσυ που δεν εχουμε κλεψει ποτε γιατι να πληρωνουμε φορους για τα λαμογια που δεν πληρωνουν ποτε τι φταιμε? Η Τουρκια φταιει σε πολλα μια ζωη εχθρος μας ειναι αλλα δεν μπορει να κανει τιποτα οταν υπαρχει απο πανω Αμερικη ασε τη χαζομαρες λεει ο Ερντογαν. Τα πετρελαια ειναι σε δικο μας μερος θα επρεπε να τα ειχαμε εξορυξει χρονια τωρα τα λεφτα εκει ειναι. Nαι αλλα εγω κι εσυ εχουμε τις ευθυνες μας, εμεις δε ψηφιζαμε ολους αυτους τοσα χρονια? Εμεις δε διοριζομασταν? Θα λεμε τωρα ότι φταινε οι ξενοι για να βγουμε αθωες περιστερες? Για τη Θασο σου ειπα συγκεκριμενα, λογω της τουρκικης αντιδρασης δε προχωρησαμε στην εξορυξη. Καλα, περιμενεις την Αμερικη να παρει το μερος μας σε ελληνοτουρκικη διαφορά? Ποτε συνεβη αυτο για να συμβει και παλι? Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2018 από rus 2
skiabox Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Πάντως για να βγαίνουν τα ορκς από τα υπόγεια του Μαξίμου κατά δεκάδες πρέπει να έχει τρομάξει από το κόμμα του μισό τοις εκατό στις κρυφές δημοσκοπήσεις. Ιστορικά δεν άντεξε κανένας λαός την φτώχεια του κρατισμού έτσι κι αλλιώς και πάντα γυρνάει το πράγμα. 2
parlapipas25 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 44 λεπτά πριν, skiabox είπε Πάντως για να βγαίνουν τα ορκς από τα υπόγεια του Μαξίμου κατά δεκάδες πρέπει να έχει τρομάξει από το κόμμα του μισό τοις εκατό στις κρυφές δημοσκοπήσεις. Ιστορικά δεν άντεξε κανένας λαός την φτώχεια του κρατισμού έτσι κι αλλιώς και πάντα γυρνάει το πράγμα. Πλέον ότι και να βγει στην Ελλάδα είναι το ίδιο πράγμα.Δεν υπάρχει αριστερά,δεξιά κλπ.. 2
mihanobios Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Παιδιά το ρεύμα δεν είναι τα πολλά λεφτά αλλά ΟΛΑ τα άλλα που έχουν βάλει μέσα. ΕΡΤ (άχρηστο κλείστε την), δημοτικά τέλη και άλλα άχρηστα... Εάν είναι συνεπής στην πληρωμή σπυια χαρά είναι ηΔΕΗ 1
Arkin Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, rus είπε Ακούγεσαι αρκετα μπερδεμενος. Ευρωπη σημαινει δικαιωματα και υποχρεωσεις, όταν δεν εισαι σωστος στις υποχρωσεις σου δε μπορεις να περιμενεις απ τους αλλους μια ζωη να τις αναλαμβανουν. Δεν είμαι υπερ της ιδιωτικοποιησης του εθνικου μας πλουτου αλλα υπερ της εξυγίανσης. Με ξεπουλήματα δε βγαινεις δυνατος. Μεταρρυθμισεις και αξιοκρατια χρειαζεσαι, όχι πελατειακο κρατος και διογκωμενο δημοσιο βολεμένων. Ποιο είναι το κομμα του 0,5% (που πρεπει να κυβερνησει κιολας)? Nαι αλλα εγω κι εσυ εχουμε τις ευθυνες μας, εμεις δε ψηφιζαμε ολους αυτους τοσα χρονια? Εμεις δε διοριζομασταν? Θα λεμε τωρα ότι φταινε οι ξενοι για να βγουμε αθωες περιστερες? Για τη Θασο σου ειπα συγκεκριμενα, λογω της τουρκικης αντιδρασης δε προχωρησαμε στην εξορυξη. Καλα, περιμενεις την Αμερικη να παρει το μερος μας σε ελληνοτουρκικη διαφορά? Ποτε συνεβη αυτο για να συμβει και παλι? Εγώ δεν ψήφισα κανέναν από αυτούς που κατέστρεψαν την Ελλάδα. 2 φορές έχω ψηφίσει δηλαδή 18 και 22 στα 26 δεν πήγα καν. Ούτε διορίστηκα πουθενά έχω τη δική μου δουλειά. Πληρώνω ενώ δεν φταίω σε τίποτα. Για τη Θάσο αν δεν είχαμε ανώτερη στήριξη η Τουρκία θα μας είχε πάει μπάλα χρόνια τώρα.
7700K Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mihanobios είπε Παιδιά το ρεύμα δεν είναι τα πολλά λεφτά αλλά ΟΛΑ τα άλλα που έχουν βάλει μέσα. ΕΡΤ (άχρηστο κλείστε την), δημοτικά τέλη και άλλα άχρηστα... Εάν είναι συνεπής στην πληρωμή σπυια χαρά είναι ηΔΕΗ Aμα αφαιρεσουν ΕΡΤ - ΡΥΜΘΙΖΟΜΕΝΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ =ΑΠΕ και επαναφερουν την kW στα 0,05 που ηταν μεχρι το 2011 , ο κοσμος εστω και σε αυτη την χαλια κατασταση που τον εφεραν τα μνημονια θα πληρωνε τους λογαριασμους (2,5 δις απληρωτα φεσια) Αυτο το παραμυθι οτι δηθεν η ΔΕΗ χρεωκοπησε απο τους μισθους που εδινε στους υπαλληλους της ειναι ανοητο , διοτι την περιοδο του ΑΠ και του ΚΜ 1980-1990 ειχε τους διπλασιους υπαλληλους απο οτι σημερα και μεχρι το 2011 ηταν στο τοπ της κερδοφοριας των ελληνικων επιχειρησεων με 1,1 δις κερδη Σημερα κρατανε υψηλα τους μισθους των υπαλληλων για να τους ριξουν το φταιξιμο , οποτε ειναι βολικο σεναριο να σερβιρουν στα ποπολα ωστε να συνεναισουν στο ξεπουλημα της Ο Καλος ΙΔΙΩΤΗΣ θα φερει την εξυγιανση ΑΚΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2018 από 7700K
rus Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Arkin είπε Εγώ δεν ψήφισα κανέναν από αυτούς που κατέστρεψαν την Ελλάδα. 2 φορές έχω ψηφίσει δηλαδή 18 και 22 στα 26 δεν πήγα καν. Ούτε διορίστηκα πουθενά έχω τη δική μου δουλειά. Πληρώνω ενώ δεν φταίω σε τίποτα. Για τη Θάσο αν δεν είχαμε ανώτερη στήριξη η Τουρκία θα μας είχε πάει μπάλα χρόνια τώρα. Δε μιλαω συγκεκριμενα για σενα βρε φιλε, για το μεσο ελληνα μιλαω. Ποια ανωτερη στηριξη είχαμε στη Θασο, αφου δε μας επετρεψαν να βγαλουμε τα πετρελαια μας λεμε... Να δουμε τωρα τι θα γινει στη Κυπρο που σχηματισαμε συμμαχιες. Αν επιτεθει ο τουρκος θα μας στηριξει κανεις αραγε? Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2018 από rus
skiabox Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 4 λεπτά πριν, rus είπε Δε μιλαω συγκεκριμενα για σενα βρε φιλε, για το μεσο ελληνα μιλαω. Ποια ανωτερη στηριξη είχαμε στη Θασο, αφου δε μας επετρεψαν να βγαλουμε τα πετρελαια μας λεμε... Να δουμε τωρα τι θα γινει στη Κυπρο που σχηματισαμε συμμαχιες. Αν επιτεθει ο τουρκος θα μας στηριξει κανεις αραγε? Blackout στη Λάρισα εδώ και 20 λεπτά. 1
Dannie Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, skiabox είπε Blackout στη Λάρισα εδώ και 20 λεπτά. Ειδες η ΔΕΗ...
CyanBlue Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, Arkin είπε Εγώ δεν ψήφισα κανέναν από αυτούς που κατέστρεψαν την Ελλάδα. 2 φορές έχω ψηφίσει δηλαδή 18 και 22 στα 26 δεν πήγα καν. Ούτε διορίστηκα πουθενά έχω τη δική μου δουλειά. Πληρώνω ενώ δεν φταίω σε τίποτα. Για τη Θάσο αν δεν είχαμε ανώτερη στήριξη η Τουρκία θα μας είχε πάει μπάλα χρόνια τώρα. Εάν δεν υπήρχες εσύ και εγώ και χιλιάδες άλλα κορόιδ... εεελευθεροι επαγγελματίες, από που θα βρίσκονταν τα λεφτά να πληρώνονται μόνιμα (ότι κι αν γίνει) κομματικοί στρατοί; Κάποιοι πρέπει να παράγουν χρήμα από την παραγωγή προϊόντων και πραγματική παροχή υπηρεσιών. Αυτο λέγεται παραγωγή. Η παραγωγή παράγει χρήμα, πλούτο. Μόνο που είναι δαιμονοποιημένη σε αυτή τη χώρα. Ο ιδιωτικός τομέας έχει διαλυθεί και όσοι έμειναν χωρίς εργασία δεν υπολογίζονται καν στους άνεργους. Φυσικά δεν είσαι αφελής να περιμένεις σύνταξη ή περίθαλψη. Απλά πληρώνεις και ζεις την κάθε μέρα με μια ελπίδα (η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...). Έχεις κάποιο αισιόδοξο μήνυμα;
Βασίλης_29 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, skiabox είπε Blackout στη Λάρισα εδώ και 20 λεπτά. Τυχεροί.... το σκοτάδι στο σπίτι είναι απόλαυση. Όπως το σεξ κάτω από τις κουβέρτες.
green gordon Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 5 ώρες πριν, 7700K είπε Σημερα κρατανε υψηλα τους μισθους των υπαλληλων για να τους ριξουν το φταιξιμο Μη σου τυχει... Κλαιω απο τα γελια
orck Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 5 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Τυχεροί.... το σκοτάδι στο σπίτι είναι απόλαυση. Όπως το σεξ κάτω από τις κουβέρτες. Κατακαλοκαιρο να κάνεις σεξ κάτω από τις κουβέρτες; Τι βίτσιο είναι αυτό;
Arkin Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 8 ώρες πριν, CyanBlue είπε Εάν δεν υπήρχες εσύ και εγώ και χιλιάδες άλλα κορόιδ... εεελευθεροι επαγγελματίες, από που θα βρίσκονταν τα λεφτά να πληρώνονται μόνιμα (ότι κι αν γίνει) κομματικοί στρατοί; Κάποιοι πρέπει να παράγουν χρήμα από την παραγωγή προϊόντων και πραγματική παροχή υπηρεσιών. Αυτο λέγεται παραγωγή. Η παραγωγή παράγει χρήμα, πλούτο. Μόνο που είναι δαιμονοποιημένη σε αυτή τη χώρα. Ο ιδιωτικός τομέας έχει διαλυθεί και όσοι έμειναν χωρίς εργασία δεν υπολογίζονται καν στους άνεργους. Φυσικά δεν είσαι αφελής να περιμένεις σύνταξη ή περίθαλψη. Απλά πληρώνεις και ζεις την κάθε μέρα με μια ελπίδα (η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...). Έχεις κάποιο αισιόδοξο μήνυμα; Κοροϊδα γράψε όλη τη λέξη γιατί είμαστε. Στο στρατό που έκανα 10 μήνες πόσους άχρηστους εποπ συνάντησα δεν λέγεται. Ο φαντάρος θα μπορούσε να κάνει όλους τους δρόμους στην Ελλάδα έχει γκρειντερ φορτηγά τα πάντα. Έτσι κάθονται και σκουριαζουν. Αλλά τα ρουσφέτια δεν κρύβονται. Τεμπέληδες όλοι στο στρατό και περνουν 1000 συν λεφτά δικά μας. Εμείς παράγουμε βγαζουμε χρήματα δικά μας ούτε τα κλέβουμε ούτε τίποτα αυτοί οι άχρηστοι εποπ όπως και οι άχρηστοι βουλευτές δεν έχουν παράξει τίποτα στη ζωή τους ξέρουν όμως να κλεβουν τον κόσμο που έχει βγάλει δικά του λεφτά με τον ιδρώτα του. Αισιόδοξο μήνυμα με αριστερά δεν πρόκειται. Το τι πληρώνουμε κάθε μήνα δεν λέγεται μονο εφκα είναι 3800 το χρονο και άλλα 2500 το ενφια. Υγεία και ίσως ξεμπλεξουμε κάποια στιγμή με τους καραγκιόζιδες. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα