Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Super Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, Backpacker said: Αρα και ο ΟΠΑΠ μας λες ειναι ακομα κρατικός. Για τις τράπεζες και το Ελ.Βεν δεν βλεπω να σχολιαζεις κατι. Επιλεκτικό σε βρίσκω. Για το Ελ.Βενιζέλος δεν ξέρω τι χρέη είχε από την στιγμή που δεν postαρες κάτι (link)... Για τις τράπεζες, δεν πρόλαβα το edit, look above... Παίζει μόνος του ο ΟΠΑΠ στα στοιχηματικά κι έτσι? Παίρνει ακόμα επιδοτήσεις? Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2018 από ThReSh
skiabox Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 34 λεπτά πριν, orck είπε Νομιζω οτι ο καθενας απο εμας (και εμου συμπεριλαμβανομενου) βλεπουμε με τις ιδεολογικες παρωπιδες που εχουμε παρει απο τους γονεις μας, τις σπουδες μας και οποια αλλη επιροη στην ζωη μας. Προτεινω να μεινουμε στο θεμα που ειναι και αρκετα ενδιαφερον, δεν βγαινει ακρη με τις ιδεολογικες αντιπαραθεσεις. Εγω σταματαω. Εγώ βλέπω με βάση τους παγκόσμιους δείκτες φίλε. Δείκτης οικονομικής ελευθερίας, δείκτης βιοτικού επιπέδου, δείκτης φιλικότητας προς τις επενδύσεις μιας και δεν υπάρχουν λεφτόδενδρα και άλλα τέτοια ωραία. Τα υπόλοιπα που αναφέρεις δείχνουν χαμηλό δείκτη νοημοσύνης. Δηλαδή να ακούσω κάποιον που χρεοκόπησε; Από που και ως που;
Alexandros7474 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 40 λεπτά πριν, ThReSh είπε Για το Ελ.Βενιζέλος δεν ξέρω τι χρέη είχε από την στιγμή που δεν postαρες κάτι (link)... Για τις τράπεζες, δεν πρόλαβα το edit, look above... Παίζει μόνος του ο ΟΠΑΠ στα στοιχηματικά κι έτσι? Παίρνει ακόμα επιδοτήσεις? Πολοστη φορά που ζητάς link Ρε φίλε τι είμαστε να σου ποστάρουμε link για θέματα που γνωρίζουν οι πέτρες ; Πάρε γραμματέα άμα δεν μπορείς μόνος σου . Δεν ξέρεις για την εξαγορά της Γερμανός από τον ΟΤΕ για 1,5 δις ευρώ , δεν ξέρεις για το Ελ Βενιζελος , από την ερώτηση σου καταλαβαίνω δεν ξέρεις για τον ΟΠΑΠ , τι θέλεις και εκφράζεις άποψη ότι το δημόσιο είναι καταστροφή κτλ . Δεν γίνετε φίλε να βλέπεις όλη την μέρα survivor και power of love και να εκφέρεις θέσης θέματα που είσαι μυρωδιάς . Άστην την μαθημένη την συζήτηση 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Super Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, Alexandros7474 said: Πολοστη φορά που ζητάς link Ρε φίλε τι είμαστε να σου ποστάρουμε link για θέματα που γνωρίζουν οι πέτρες ; Πάρε γραμματέα άμα δεν μπορείς μόνος σου . Στην συζήτηση αυτός που ισχυρίζεται κάτι οφείλει να φέρει τις αποδείξεις, όχι η άλλη πλευρά... 3 minutes ago, Alexandros7474 said: Δεν ξέρεις για την εξαγορά της Γερμανός από τον ΟΤΕ για 1,5 δις ευρώ , δεν ξέρεις για το Ελ Βενιζελος Όχι δεν είναι απαραίτητο να θυμάται κάποιος τα πάντα για κάτι που έγινε πριν 10+ χρόνια (Ελ.Βεν/Γερμανος), ούτε να εμπιστεύεται τα λεγόμενα ενός αγνώστου... 3 minutes ago, Alexandros7474 said: Δεν γίνετε φίλε να βλέπεις όλη την μέρα survivor και power of love και να εκφέρεις θέσης θέματα που είσαι μυρωδιάς . Άστην την μαθημένη την συζήτηση Οπ αρχίσαν τα ad hominem, δεν περίμενα κάτι καλύτερο... Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2018 από ThReSh
Alexandros7474 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 7 λεπτά πριν, ThReSh είπε Στην συζήτηση αυτός που ισχυρίζεται κάτι οφείλει να φέρει τις αποδείξεις, όχι η άλλη πλευρά... Όχι δεν είναι απαραίτητο να θυμάται κάποιος τα πάντα για κάτι που έγινε πριν 10+ χρόνια (Ελ.Βεν/Γερμανος), ούτε να εμπιστεύεται τα λεγόμενα ενός αγνώστου... Οπ αρχίσαν τα ad hominem, δεν περίμενα κάτι καλύτερο... Τι αποδείξεις ; Σε δικαστήριο είσαι ;
Ntinaras Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, koftis650 είπε Το last mile (χαλκός) προς τον συνδρομητή είναι (99.9%) κομμάτι που ανήκει στον π(ΟΤΕ). Αν "έσπαγε" αυτό (δίκτυο χαλκού) σε κομμάτια θα είχαμε πολύ καλύτερες πιθανότητες για μεγαλύτερο ανταγωνισμό και υπηρεσίες από τους υποψήφιους "νέους" παρόχους Να κατσουν να σκαψουν και οι εναλλακτικοι τοτε. Η inalan πως τα καταφερε? 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Super Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, Alexandros7474 said: Τι αποδείξεις ; Σε δικαστήριο είσαι ; Όχι είμαι πρακτικός, ώστε αν η άλλη πλευρά μου πει "οπ δεν ισχύει αυτό που λες" να της έχω από πριν δείξει ότι ισχύει, ώστε να αποφύγω την κολοκυθιά... Όπως είδες όταν μου έδωσες το link για τον Γερμανό, δεν έφερα αντίρρηση, το αποδέχτηκα... 5 minutes ago, Ntinaras said: Να κατσουν να σκαψουν και οι εναλλακτικοι τοτε. Η inalan πως τα καταφερε? Άριστη η προσπάθεια της, αλλά κακά τα ψέματα η κάλυψη είναι τραγική μικρή. Αν κάτσεις και "ενώσεις" στο χάρτη διαθεσιμότητας της όλες "περιοχές" που καλύπτει ζήτημα να γεμίζει ένα δήμο... For the record πάντως, Wind και Vodafone έχουν κάτσει κι έχουν σκάψει, FTTC και FTTH. Τώρα για να βάλει χαλκό κάποιος, ούτε γι΄αστείο, πεταμένα λεφτά κι ας είμασταν και 10 χρόνια πριν... Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2018 από ThReSh
Ntinaras Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 41 λεπτά πριν, ThReSh είπε Όχι είμαι πρακτικός, ώστε αν η άλλη πλευρά μου πει "οπ δεν ισχύει αυτό που λες" να της έχω από πριν δείξει ότι ισχύει, ώστε να αποφύγω την κολοκυθιά... Όπως είδες όταν μου έδωσες το link για τον Γερμανό, δεν έφερα αντίρρηση, το αποδέχτηκα... Άριστη η προσπάθεια της, αλλά κακά τα ψέματα η κάλυψη είναι τραγική μικρή. Αν κάτσεις και "ενώσεις" στο χάρτη διαθεσιμότητας της όλες "περιοχές" που καλύπτει ζήτημα να γεμίζει ένα δήμο... For the record πάντως, Wind και Vodafone έχουν κάτσει κι έχουν σκάψει, FTTC και FTTH. Τώρα για να βάλει χαλκό κάποιος, ούτε γι΄αστείο, πεταμένα λεφτά κι ας είμασταν και 10 χρόνια πριν... Εκανε σιγα σιγα επενδυσεις, καλυπτοντας λιγους, αλλα τουλαχιστον το εκανε σωστα χωρις να ταζει πραγματα οπως κανουν οι εναλλακτικοι , και στο τελος "ξερετε, συνηθως φταιει ο οτε" Οταν οι αλλοι σκαψουν και δωσουν παροχες 100% δικες τους, τοτε θα θεωρουνται σοβαρες εταιριες.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 37 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Να κατσουν να σκαψουν και οι εναλλακτικοι τοτε. Η inalan πως τα καταφερε? Το να κάνεις νέο δίκτυο χαλκού έχει πάρα πολύ μεγάλο κόστος και κάνεις δεν το κάνει (πχ ακόμα και σε ΗΠΑ το δίκτυο χαλκού "έσπασε" σε κομμάτια). Έχει γίνει πολλές φορές αυτή η κουβέντα σε διάφορα φόρουμ, ας μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια πράγματα. Ως προς την inalan καταρχάς χρησιμοποιεί αποκλειστικά οπτική ίνα αν δεν κάνω λάθος και δεν νομίζω πως έχει καταφέρει να κάνει και κάτι το ιδιαίτερο πέραν και των δυσκολιών που υπάρχουν πχ και για το σκάψιμο και τις σχετικές άδειες από δήμους....
ELMastas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Μακάρι να ήταν ολοι τόσο σωστοί και αξιοπρεπείς ως εταιρία και να πρόσφεραν τόσα,σε ποιότητα υπηρεσιών και σεταχύτητα με τόσο μικρό κόστος όσο η "μικρή" Inalan. Ναι μπορεί να καλύπτει μικρή περιοχή και να μην έχει την δυναμική των μεγάλων εταιριών αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι πιο σωστή απο τους περισσότερους,όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω αντιμετωπίζει πολλά μέχρι σε έναν βαθμό "ύποπτα" προβλήματα με γραφειοκρατίες και άδειες απο τους δήμους,αλλιώς θα είχε πολύ μεγαλύτερη και γρηγορότερη επέκταση και γω εαν ερχόταν ποτέ στήν περιοχή μου 100% σε αυτούς θα πήγαινα. Αναμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τις άλλες εταιρίες και τις υποσχέσεις που μας έχουν πει για οπτικές και δίκτυα μέσα στα επόμενα 2 χρόνια. Υ.Γ Φυσικά και υπήρχαν κερδοφόρες επιχειρήσεις ελληνικές που ως γνωστών τις πούλησαν λιγότερο σε ένα ελάχιστο ποσοστό της αξίας τους,σε πολλές περιπτώσεις έφαγαν τα λεφτά τα λαμόγια οι διαπλεκόμενοι η κρυφά ή επίτηδες (η ακόμα και τα "έπαιξαν" στο χρηματιστήριο όπως ορισμένοι παραδέχθηκαν κάποτε..) για να βγούνε με χρέη και ελλατωματικές και να πουληθούνε για ένα κομμάτι ψωμί.. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2018 από ELMastas 1
tsioulak Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 4 ώρες πριν, ThReSh είπε Και τώρα λένε ότι έχει γίνει χειρότερος. Έχει χαλάσει η τηλεματική, δρομολόγια χειρότερα, πήραν παράταση ζωής τα λεωφορεία μπας και δεν αποσυρθεί το σύμπαν... Επίσης αυτό το έκτρωμα που ήταν και πριν ο ΟΑΣΘ, δεν το λες "ιδιώτες", ο ορισμός του συνδικαλισμού στα ηνία μιας επιχείρησης ήταν... Η τηλεματικη ειχε σταματησει απο πριν (στην ουσια), τα δρομολογια ειχαν αρχισει να μειωνονται απο πριν (και φυσικα πριν ειχαμε και τις επισχεσεις) και οσον αφορα τα λεωφορεια ηταν βομβα που θα εσκαγε. Γενικα ο ΟΑΣΘ πηγαινε απο το κακο στο χειροτερο, απλα η βομβα εσκασε στα χερια του δημοσιου (μαζι με κατι φωτιες σε αππθηκη με εγγραφα). 2 ώρες πριν, Ntinaras είπε Να κατσουν να σκαψουν και οι εναλλακτικοι τοτε. Η inalan πως τα καταφερε? Και η HCN στην Θεσσαλονικη. 1
opcorsa Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 γιατι να μεινεις??????? γιατι ο φωτοπουλος ειν' ομορφοπαιδο παμ' παρακατω
fsbmaniac Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δεν αξίζει η ταλαιπωρία τη διαφορα τιμής ...ελάχιστα ευρώ το χρονο 1
Goriillaki5 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Εμας στο σπίτι,μας το έκοψε η ΔΕΗ... (Πέρασε το 1.000ρικο γι αυτο...) Έτσι ,για πρώτη φορά στη ζωή μας ζούμε χωρίς ρεύμα ...γίναμε φτωχαδακια. (Εγώ μακροχρόνιος άνεργος,η μητέρα μου σε πολυ μεγάλη ηλικία, χαμηλοσυνταξιουχα χηρείας ...) Η δεη θέλει το 30% (375€)+ 130€ αλλαγη ονόματος... (αρα 500 περίπου) Θα μένουμε καιρο έτσι,δυστυχώς.αλλιώς θα κάναμε τη ρύθμιση αυτή,τα υπόλοιπα τα θέλουν σε 12 δόσεις (τα 800 περίπου) Τώρα δε έστειλαν λογ/μο...στους άλλους ήρθαν σε όλους στη πολυκατοικία...απο αρχή μήνα! Άραγε πόσο καιρό θα περιμενουν ; Μετα θα στείλουν ...εξώδικο για ολο το ποσό+ πάγια; εξάμηνο +? Εύχομαι μη μείνει κανείς σας και καλοκαίρι που ήταν /είναι ακόμα...Χωρίς ψυγείο,τηλεόραση,δροσιά... Δε παλεύεται... Αλλά μας τσάκισαν. Ολο 130+ ερχόταν λογ/μος ,ειδικά χειμώνα έφτανε 230-260...το εκκαθαριστικό. Μονο τώρα τελευταία μια φορά,"λίγο" 100+ Με έναντι...σε ΑΤΜ...ανέβαινε το χρεος. Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι! (Όσο έμεινε ..) Σίγουρα θα άλλαζα πάροχο αν δε υπήρχε το χρεος αυτο. (Πρώτη φορά στη ζωή μας προς ΔΕΗ) 4
Ntinaras Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 5 λεπτά πριν, Goriillaki5 είπε Εμας στο σπίτι,μας το έκοψε η ΔΕΗ... (Πέρασε το 1.000ρικο γι αυτο...) Έτσι ,για πρώτη φορά στη ζωή μας ζούμε χωρίς ρεύμα ...γίναμε φτωχαδακια. (Εγώ μακροχρόνιος άνεργος,η μητέρα μου σε πολυ μεγάλη ηλικία, χαμηλοσυνταξιουχα χηρείας ...) Η δεη θέλει το 30% (375€)+ 130€ αλλαγη ονόματος... (αρα 500 περίπου) Θα μένουμε καιρο έτσι,δυστυχώς.αλλιώς θα κάναμε τη ρύθμιση αυτή,τα υπόλοιπα τα θέλουν σε 12 δόσεις (τα 800 περίπου) Τώρα δε έστειλαν λογ/μο...στους άλλους ήρθαν σε όλους στη πολυκατοικία...απο αρχή μήνα! Άραγε πόσο καιρό θα περιμενουν ; Μετα θα στείλουν ...εξώδικο για ολο το ποσό+ πάγια; εξάμηνο +? Εύχομαι μη μείνει κανείς σας και καλοκαίρι που ήταν /είναι ακόμα...Χωρίς ψυγείο,τηλεόραση,δροσιά... Δε παλεύεται... Αλλά μας τσάκισαν. Ολο 130+ ερχόταν λογ/μος ,ειδικά χειμώνα έφτανε 230-260...το εκκαθαριστικό. Μονο τώρα τελευταία μια φορά,"λίγο" 100+ Με έναντι...σε ΑΤΜ...ανέβαινε το χρεος. Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι! (Όσο έμεινε ..) Σίγουρα θα άλλαζα πάροχο αν δε υπήρχε το χρεος αυτο. (Πρώτη φορά στη ζωή μας προς ΔΕΗ) Τι εκαιγε τοσο ρευμα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα