Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενώ πλήρωσα τον προηγούμενο λογαριασμό κανονικά,μου ήρθες ο νέος διπλάσιος.

Βγήκε καθαρά έτσι λόγο του ταχυδρομείου που καθυστέρησε.

Τι να κάνω?

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πληρωνεις μονο το τρεχων και λογικα θα στο αφαιρεσουν απο τον επομενο.Σε εμενα ετσι ειχε γινει παντως.Καπου θα σου λεει κιολας οτι εαν εχεις πληρωσει το προηγουμενο αγνοηστε το.

• Like 1
Δημοσ.

Με μπερδεψες.

Δηλαδή να πληρώσω όλο το ποσό?

Αν είναι να το αγνοήσω δηλαδή τι,να κάνω την αφαιρεση κ να πληρώσω ότι βγει?

Γιατί δεν λέει ξεχωριστά τα ποσά,μόνο συνολικό κόστος και το ποσό από τον προηγούμενο λογοριασμο

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, DYEL είπε

Με μπερδεψες.

Δηλαδή να πληρώσω όλο το ποσό?

Αν είναι να το αγνοήσω δηλαδή τι,να κάνω την αφαιρεση κ να πληρώσω ότι βγει?

Γιατί δεν λέει ξεχωριστά τα ποσά,μόνο συνολικό κόστος και το ποσό από τον προηγούμενο λογοριασμο

Θα κάνεις αφαίρεση αν δεν το λέει. και στον επόμενο θα γράφει μόνο το ερχομενο διμηνο.. τιποτα αλλο

Δημοσ.

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά, καλώντας στο Τμήμα Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών, στο 11770 για οποιοδήποτε αίτημα ή πληροφορία. 

Για κλήσεις από το εξωτερικό μπορείτε να καλείτε στο +30 211 211 0770 και η κλήση σας θα δρομολογείται στο 11770.

Ωράριο Λειτουργίας: 
Δευτέρα - Παρασκευή 7:00π.μ. – 7:00μ.μ. 

Η χρέωση πελάτη στο 11770 είναι μία αστική μονάδα/λεπτό για κλήσεις από σταθερό τηλέφωνο πανελλαδικά. Για κλήσεις από κινητό ή από το εξωτερικό, η χρέωση ακολουθεί τον τιμοκατάλογο του εκάστοτε παρόχου της τηλεφωνικής σας σύνδεσης. Οι διαφορετικές χρεώσεις από παρόχους σταθερής & κινητής τηλεφωνίας άπτονται της πολιτικής τους.

• Thanks 1
Δημοσ.

Αν τον πληρωσες μεσω ΕΛΤΑ εισαι ενα απο τα θυματα που τα ΕΛΤΑ δεν απεδωσαν τα χρηματα στη ΔΕΗ και τα χρησιμοποιησαν για δικα τους...προβληματα . Οπως και να εχει με την αποδειξη πας σε οποιοδηποτε πρακτρορειο και γινεται συμψηφισμος .Παρε και το 11770 να δεις αν φαινεται ακομα το παλιο χρεος ?Τον ειχες πληρωσει εμπροθεσμα τον προηγουμενο λογαριασμο ?

9 ώρες πριν, nemesiskp είπε

Καπου θα σου λεει κιολας οτι εαν εχεις πληρωσει το προηγουμενο αγνοηστε το.

Σωστα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οκ ευχαριστώ,ναι κανονικά τον πλήρωσα στα ΣΚΑΤ....ΕΛΤΑ

Πρακτορείο εννοείς οπουδήποτε μπορώ να πληρώσω έτσι(σουπερμάρκετ κλπ) όχι ΔΕΗ έτσι?

19 ώρες πριν, ObeyWario! είπε

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά, καλώντας στο Τμήμα Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών, στο 11770 για οποιοδήποτε αίτημα ή πληροφορία. 

Για κλήσεις από το εξωτερικό μπορείτε να καλείτε στο +30 211 211 0770 και η κλήση σας θα δρομολογείται στο 11770.

Ωράριο Λειτουργίας: 
Δευτέρα - Παρασκευή 7:00π.μ. – 7:00μ.μ. 

Η χρέωση πελάτη στο 11770 είναι μία αστική μονάδα/λεπτό για κλήσεις από σταθερό τηλέφωνο πανελλαδικά. Για κλήσεις από κινητό ή από το εξωτερικό, η χρέωση ακολουθεί τον τιμοκατάλογο του εκάστοτε παρόχου της τηλεφωνικής σας σύνδεσης. Οι διαφορετικές χρεώσεις από παρόχους σταθερής & κινητής τηλεφωνίας άπτονται της πολιτικής τους.

Κατά λάθος έριξες το ανέκδοτο της ημέρας.

Για δημόσια υπηρεσία μιλάμε ποια τηλέφωνα μου λες...

(Όντως επερνα όλο το πρωί και δεν το σηκωναν)

Επεξ/σία από DYEL
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, DYEL είπε

Οκ ευχαριστώ,ναι κανονικά τον πλήρωσα στα ΣΚΑΤ....ΕΛΤΑ

Ναι σε Πρακτορειο ΔΕΗ .Τα ΕΛΤΑ δεν μπορουν να μοιρασουν τα γραμματα θελουν να πουλανε και ...ρευμα.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Ναι σε Πρακτορειο ΔΕΗ .Τα ΕΛΤΑ δεν μπορουν να μοιρασουν τα γραμματα θελουν να πουλανε και ...ρευμα.

Αα καλά..

Για τις λαλακιες αλλωνων εγώ θα πρεπει να κάτσω ένα τρίωρο στην ουρά.

Και για να πάρουν τα λεφτά μας πάλι μας βγάζουν την ψυχή..τι άλλο ποια σε αυτή τη χώρα.. τι άλλο....?

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επαναφερω το θεμα.

Παραμενει το πρόβλημα,ηρθε και ο επομενος λογαριασμος και το ποσο που πληρωθηκε στα ΕΛΤΑ είναι ακομα εκει σαν να μην το πληρωσα.

Μαλιστα μου ειπαν πως θα συνεχιστεί αυτό μεχρι να τους τα δωσει τα ΕΛΤΑ.

Τι μπορω να κανω ρε παιδια? δεν γινεται να παιρνω αδεια κάθε 2 μηνες για αυτές τις μπουρδες.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, DYEL είπε

Επαναφερω το θεμα.

Παραμενει το πρόβλημα,ηρθε και ο επομενος λογαριασμος και το ποσο που πληρωθηκε στα ΕΛΤΑ είναι ακομα εκει σαν να μην το πληρωσα.

Τι μπορω να κανω ρε παιδια? δεν γινεται να παιρνω αδεια κάθε 2 μηνες για αυτές τις μπουρδες.

Εχεις την αποδειξη οτι τα πληρωσες ?

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, DYEL είπε

Επαναφερω το θεμα.

Ο λόγος που πληρώνεις στα ΕΛΤΑ ποιος είναι?

Αν μπεις στο σάιτ της ΔΕΗ, αλλά  και στον λογαριασμό αναφέρει πολλούς τρόπους πληρωμής -με κάρτα, ebanking, ATM κ.λπ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, SB_1957 είπε

Αν μπεις στο σάιτ της ΔΕΗ, αλλά  και στον λογαριασμό αναφέρει πολλούς τρόπους πληρωμής -με κάρτα, ebanking, ATM κ.λπ.

Δυστυχως καποιοι ξερουν να μπαινουν σε internet και forum αλλα αρνουνται αλλους τροπους πληρωμης .Να το κατανοησω ελαφρα για καποιο ηλικιωμενο αλλα οχι για νεος ανθρωπους.

Ειμαι στα 61 (καθολου νεος ...)και εχω παρα παρα πολλα χρονια να πληρωσω σε ταμεια οτιδηποτε  που μπορω αλοιως.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Εχεις την αποδειξη οτι τα πληρωσες ?

ναι φυσικά.

έχω πάει ήδη δύο φορές να μου βγάλουν νέο σωστό λογαριασμό στη ΔΕΗ,αλλά λένε θα συνεχιστεί αυτό το πράγμα

10 ώρες πριν, SB_1957 είπε

ντταξει δεν το πλήρωσα εγώ,θέλω όμως να βοηθήσω το άτομο που το έκανε

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, DYEL είπε

ναι φυσικά.

έχω πάει ήδη δύο φορές να μου βγάλουν νέο σωστό λογαριασμό στη ΔΕΗ,αλλά λένε θα συνεχιστεί αυτό το πράγμα

ντταξει δεν το πλήρωσα εγώ,θέλω όμως να βοηθήσω το άτομο που το έκανε

Λες ότι πηγες εσυ στη ΔΕΗ αν καταλαβα καλα αλλα την πληρωμη την εκανε άλλος και θελεις να τον βοηθήσεις .Αν είναι σε άλλο ονομα ο λογαριασμος εσενα δεν σε δεχονται στη ΔΕΗ .Εκτος και αν δεν καταλαβα καλα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...