Προς το περιεχόμενο

A5 17 VS A6 2018

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω της μάνας μου ένα smartphone. Εγώ στην κατοχή μου έχω το A5 2016 και είμαι ικανοποιημένος. Εγώ της προτείνω το Α5 2017, λόγω της ταχείας φόρτισης, της μεγαλύτερης ανάλυσης της οθόνης, ενώ εκείνη θέλει το Α6 2018. Εσείς τι προτείνετε; Θέλει να έχει καλή κάμερα, μεγάλο αποθηκευτικό χώρο και καλή μπαταρία. Να μην ξεπερνάει τις 5.6 ίντσες.

Δημοσ.

Αν δεν την πείσει το επιχείρημα "IP68 water resistant", θα την πείσει σίγουρα μια ματιά στις 2 οθόνες δίπλα-δίπλα. 

Δημοσ.

Μου φαίνεται έχει κολλήσει με το A6 λόγω της μεγαλύτερης οθόνης και από ένα review π έδειχνε ένας τραβούσε ελαφρώς καλύτερες φωτο.. :P Τελοσπάντων..θα πεταχτώ μέχρι τη Wιnd να το δω το απόγευμα από κοντά..

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι εαν κολλησει καποιος με κατι ειναι δυσκολο να αλλαξει γνωμη. Ειδικα εαν επιμενει τοτε παρε την safe επιλογη να αγορασεις αυτο που θελει. Αλλιως θα εχεις μια μονιμη γκρινια διοτι το "αλλο" θα ήταν καλύτερο και κακώς της πήρες αυτο που της πήρες!

• Like 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε

Το Α6 αν θυμάμαι καλά δεν είναι καν fhd... 

Ούτε HD δεν είναι....720x1480 είναι.

Δημοσ.

Νταξει τωρα η μάνα μου δεν θελει τουμπανο κινητο, ομορφο και καλες φωτο..αα και καλυτερο απο το J3  που ειχε σιγουρα να εινιαι..Εμενα θα με πειραζε το Α6 :P την 'καταλαβαινω' τη hd οθονη :P και τη γρηγορη φορτιση..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...