mindreader Δημοσ. 14 Μαΐου 2024 Δημοσ. 14 Μαΐου 2024 Ακομη παντως, δεν εχω καταλαβει, γιατι να κλεισεις κανεις μεσω booking αντι απευθειας με το ξενοδοχειο, αν εχει δυνατοτητα ηλεκτρονικης κρατησεις. Ειναι ουσιαστικα μονο για το 'φοβο' προς το ξενοδοχειο, οτι αν κανουν μλκια, μπορει να τους ανεβασεις αρνητικη κριτικη στo booking;
stcp Δημοσ. 14 Μαΐου 2024 Δημοσ. 14 Μαΐου 2024 4 ώρες πριν, mindreader είπε Ακομη παντως, δεν εχω καταλαβει, γιατι να κλεισεις κανεις μεσω booking αντι απευθειας με το ξενοδοχειο, αν εχει δυνατοτητα ηλεκτρονικης κρατησεις. Ειναι ουσιαστικα μονο για το 'φοβο' προς το ξενοδοχειο, οτι αν κανουν μλκια, μπορει να τους ανεβασεις αρνητικη κριτικη στo booking; Αυτο που αναφερεις δεν ειναι λιγο. Εχω φαει ακυρο απο ξενοδοχο τελευταια στιγμη, με εχουν βαλει σε αλλο δωματιο κλπ. Για τη συγκεκριμενη κρατηση που αναφερω η τιμη ηταν 20% κατω απο το site του ξενοδοχειου, με δωρεαν μεταφορα απο το αεροδρομιο και ... εγγυηση booking! Παντως απο οτι ακουω η booking το εχει σκισει με τις προμηθειες (οσοι εχετε καταλυμμα ξερετε) σε βαθμο που η ΕΕ παιρνει μετρα εναντιον της. Και εννοειται οι προμηθειες στο τελος βαρυνουν τον διανυκτερευοντα. Οι τιμες εχουν παει στο Θεο.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 14 Μαΐου 2024 Δημοσ. 14 Μαΐου 2024 4 ώρες πριν, mindreader είπε Ακομη παντως, δεν εχω καταλαβει, γιατι να κλεισεις κανεις μεσω booking αντι απευθειας με το ξενοδοχειο, αν εχει δυνατοτητα ηλεκτρονικης κρατησεις. Ειναι ουσιαστικα μονο για το 'φοβο' προς το ξενοδοχειο, οτι αν κανουν μλκια, μπορει να τους ανεβασεις αρνητικη κριτικη στo booking; Η Booking υποχρεώνει το κατάλυμα να σου βρει ίδιο ή καλύτερο αμα φας πιστόλι. Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση όταν πας ταξίδι και ειδικά όταν κλείνεις σε ενα μικρό κατάλυμα ή ένα άγνωστο ξενοδοχείο. 1
stcp Δημοσ. 14 Μαΐου 2024 Δημοσ. 14 Μαΐου 2024 1 ώρα πριν, ProponitisTouKanape είπε Η Booking υποχρεώνει το κατάλυμα να σου βρει ίδιο ή καλύτερο αμα φας πιστόλι. Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση όταν πας ταξίδι και ειδικά όταν κλείνεις σε ενα μικρό κατάλυμα ή ένα άγνωστο ξενοδοχείο. Α, μου' χει τύχει κι αυτό! Μου βρήκε η ίδια η Booking κατάλυμα με τα ίδια χαρακτηριστικά, το οποίο ήταν στο σύνολο της διαμονής 400Ε ακριβότερο και μου κάλυψαν τη διαφορά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα