vasilissouvlaki Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Θυμάμαι μικρός έτρωγα τις μπανανοφατσες με το κιλό (τα τοτε οχι τα τωρινά που είναι μισή μερίδα) και τη παρούσα που έγινε και αυτή μικρη. Κατι lucky boy με τα δωράκια του και ένα άλλο πράσινο κουτάκι που είχε μέσα πράσινους βολους σαν αρακά. (Το τελευταίο υπάρχει πιθανότητα να κυκλοφορεί ακόμα)? Edit solero shots λεγόταν Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2018 από vasilissouvlaki
odystam Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτό ήταν όλο? 😛 Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2018 από odystam 1
dtzgr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, vasilissouvlaki είπε τα τοτε οχι τα τωρινά που είναι μισή μερίδα Σου φαίνονταν μεγαλύτερα γιατί ήσουν μικρός. Τώρα που μεγάλωσες, σου φαίνονται πιο μικρά... 1
star12 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 παντως παιδια τα παγωτα των 80ς για μενα ηταν τα καλυτερα.τοτε που η γευση ειχε αξια και τα παγωτα ηταν χορταστικα.Θυμαμαι τα κυπελακια διαφορα, απο ψυγεια κυριως δελτα και εβγα .τα ξυλακια. και ναι θυμαμαι και ενα πατωγο κυπελακι που εδινε και δωρακια κατι αυτοκινητακια και τετια. θυμαμαι που πηγαινα με γονεις διακοπες σε νησι. και καθομασταv σε εστιατοριο,και μετα ετρεχα στο διπλανο περιπτερο και αρπαζα με μανια τα κυπελακια αυτα.αχ τιωραια χρονια δε μπορω μου ρχεται να βαλω τα κλαματα παω να φαω κρικρι
Irene.j Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 19 λεπτά πριν, star12 είπε παντως παιδια τα παγωτα των 80ς για μενα ηταν τα καλυτερα.τοτε που η γευση ειχε αξια και τα παγωτα ηταν χορταστικα.Θυμαμαι τα κυπελακια διαφορα, απο ψυγεια κυριως δελτα και εβγα .τα ξυλακια. και ναι θυμαμαι και ενα πατωγο κυπελακι που εδινε και δωρακια κατι αυτοκινητακια και τετια. θυμαμαι που πηγαινα με γονεις διακοπες σε νησι. και καθομασταv σε εστιατοριο,και μετα ετρεχα στο διπλανο περιπτερο και αρπαζα με μανια τα κυπελακια αυτα.αχ τιωραια χρονια δε μπορω μου ρχεται να βαλω τα κλαματα παω να φαω κρικρι Μηπως λες το καραμπολα ?
spyros007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) http://www.mixanitouxronou.gr/ta-pagota-pou-thimomaste-apo-tin-pediki-mas-ilikia-grillo-patousa-ke-laky-cap/LAKY CAP ήταν σαν ποτήρι κρασιού και στον πατο απο κάτω ειχε το δώρο.Τοτε που τα παγωτά ειχαν χάρτινο καπακι............... Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2018 από spyros007 2
Iamthagod Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Το πιο vfm θεωρω ήταν το κοκτέηλ. Μπανανοφατσουλα ήταν ωραια, επισης φανταστικο το ξυλακι με σοκολατα βανιλια και στη μεση σιροπι φραουλα, lucky boy θυμαμαι ήταν ακριβουτσικο. Ο πυραυλος της δελτα, ο 4x4 επισης ήταν ωραιος, αυτον με τη βανιλια εννοω και το καλυτερο ήταν οτι στο χωνακι κατω κατω ειχε 2-3 ποντους παγωμενη σοκολατα που ηταν απολαυση. Περα απο αυτο θυμαμαι καλοκαιρι τη συγχωρεμενη προ γιαγια μου ( πεθανε το 2000) να μου αφηνει καθε πρωι ενα κρουασαν ρεκορ διπλα απο το κρεβατι, μετα να μου κανει φετες με μελι και επισης σπιτικο ΓΙΑΟΥΡΤΙ το οποιο για να το κανει τυλιγε το γαλα σε κουβερτα και το αφηνε στο παραθυρο... ειναι αναμνησεις τοσο εντονα αποτυπωμενες στο μυαλο που ειναι σα να το ζω τωρα που τα γραφω ολα αυτα. Συγγνωμη που παρασυρθηκα αλλα και εμενα με επιασε η συγκινηση. 2 1
Irene.j Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 3 λεπτά πριν, Iamthagod είπε Το πιο vfm θεωρω ήταν το κοκτέηλ. Μπανανοφατσουλα ήταν ωραια, επισης φανταστικο το ξυλακι με σοκολατα βανιλια και στη μεση σιροπι φραουλα, lucky boy θυμαμαι ήταν ακριβουτσικο. Ο πυραυλος της δελτα, ο 4x4 επισης ήταν ωραιος, αυτον με τη βανιλια εννοω και το καλυτερο ήταν οτι στο χωνακι κατω κατω ειχε 2-3 ποντους παγωμενη σοκολατα που ηταν απολαυση. Περα απο αυτο θυμαμαι καλοκαιρι τη συγχωρεμενη προ γιαγια μου ( πεθανε το 2000) να μου αφηνει καθε πρωι ενα κρουασαν ρεκορ διπλα απο το κρεβατι, μετα να μου κανει φετες με μελι και επισης σπιτικο ΓΙΑΟΥΡΤΙ το οποιο για να το κανει τυλιγε το γαλα σε κουβερτα και το αφηνε στο παραθυρο... ειναι αναμνησεις τοσο εντονα αποτυπωμενες στο μυαλο που ειναι σα να το ζω τωρα που τα γραφω ολα αυτα. Συγγνωμη που παρασυρθηκα αλλα και εμενα με επιασε η συγκινηση. Νομιζω πεινασα με αυτα,που διαβαζω!
TriLoBiTe Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Νομίζω υπάρχει θρεντ Και ναι, υπάρχει θρεντ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα