Προς το περιεχόμενο

ΙΕΚ web development


spartan613

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι ξέρω αυτό το θέμα έχει ήδη απαντηθεί τα προηγούμενα χρόνια αλλά πλέον θέλω να δω αν ακόμη και τώρα υπάρχει η ίδια άποψη. Αξίζει κανείς να πάει σε δημόσιο ΙΕΚ για web design -development έχοντας σκοπό όμως να ξαναδώσει ταυτόχρονα πανελλήνιες? Επίσης ισχύει τελικά αυτό για τις κατατακτήριες εξετάσεις για είσοδο σε ΤΕΙ?  Αυτά :/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν εχει αλλάξει τίποτα και ουτε θα αλλαξει. Το μονο που αλλαζει σιγά σιγα ειναι οτι ο κόσμος ξυπνα και  καταλαβαίνει την πραγματική αξια ενος ιεκ (δημοσιου ή ιδιωτικου) και οσον αφορα εκπαιδευση και επαγγελματική εξέλιξη. 

Απο ιεκ σε τει/αει δεν παιζει ειδική διοδος. Δινεις κανονικές εξετάσεις όπως οι υπολοιποι. 

Εννοείται αξίζει να κάνεις το ιεκ, ανεξάρτητα απο το αν θα δώσεις εξετάσεις. Ετσι κι αν περάσεις εκει που θες (που στο ευχομαι) συνεχίζεις και το ιεκ και εκτος απο τις γνώσεις, αποκτας και αλλου ειδους πιστοποιηση. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

42 λεπτά πριν, spartan613 είπε

δημόσιο ΙΕΚ για web design -development

Δεν νομίζω να μάθεις ούτε το 5 % από αυτά που μπορείς να μάθεις μόνος σου μέσω Internet και Free Tutorial B)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ειχα κανει και εγω αντιστοιχο ΙΕΚ πληροφορικης, το 2009 βεβαια.... Απο τοτε λενε οτι κααααποια στιγμη ισως δωσουν δικαιωμα να μπαινεις σε ΤΕΙ, πραγμα που προσωπικα πιστευω δεν θα γινει ποτε. Και γενικα ποτε μην πιστευεις ή στηριζεσαι σε φημες. Πιστευω πως αυτο που θελεις να σπουδασεις στο ΙΕΚ, δλδ web development, ανετα μπορεις να το μαθεις μονος σου στο σπιτι με online μαθηματα. Στην καλυτερη αν πας σε δημοσιο ΙΕΚ να πληρωσεις 450 το εξαμηνο επι 2 ετη νομιζω που ειναι βγαινει 1800 ευρω.... δεν αξιζει για μενα, δεν θα μαθεις ΤΙΠΟΤΑ σχεδον. Τσαμπα χρημα και χρονος. με αυτα τα λεφτα παιζει να μπορεις να παρεις κανα nano degree στο ιντερνετ που ειναι ΠΟΛΥ πιο χρησιμα, οχι απο αποψη χαρτιου αλλα απο αποψη γνωσεων. Επισης αν δεν θες να χαλασεις ουτε 1 ευρω υπαρχουν και πολλα ΔΩΡΕΑΝ μαθηματα στο ιντερνετ να κανεις. Υπαρχει αντιστοιχο thread καπου εδω στο ινσομνια και ειμαι σιγουρος πως εχουν δημοσιευσει ολα τα απαραιτητα λινκς με tutorials, nano degrees κλπ.

Αν μου ελεγες οτι θες να πας ΙΕΚ π.χ. Ψυκτικος θα σ ελεγα πηγαινε, αλλα εφοσον υπαρχει κυριολεκτικα ΑΠΕΙΡΟ υλικο στο ιντερνετ για αυτο που θες, δεν βρισκω λογο πραγματικα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...