thory Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Το Σάββατο που μας πέρασε φαγώθηκε ο πεθερός μου να πάμε για ποτό σε club "ελληνικού στυλ". Κλασσικός ελληναρας 50αρης, μάλλον περνάει και την κρίση των 50 αν και προσπάθησα να τον μεταπησω δεν του χάλασα χατίρι. Γενικώς ούτε πήγαινα ούτε πάω σε τέτοια μέρη. Με τα πολλά καταλήγουμε σε ένα γνωστό μαγαζί στο Μπουρνάζι, ναι ναι στο ΜΠΟΥΡΝΆΖΙ Ειχε κάποια τραπέζια έξω και τον χώρο μεσα. Στην αρχή έλεγε να κάτσουμε μέσα, ευτυχώς όμως την γλίτωσα. Τι είδαν τα ματάκια μου.. 18χρονες σερβιτόρες που δεν είχαν ιδέα τι σερβίρει το μαγαζί. Αφεντικά με κάτι πουκάμισα ανοιχτά να ξεχιληζει η τρίχα, να φωνάζουν στις σερβιτόρες μπροστά στον κόσμο. Κάτι φουσκωτά παιδάκια που περπατούσαν σαν συγκαμενοι να κάνουν βόλτες και να κοιτάνε περίεργα. Μια υμιγυμνη στην πόρτα απλά να την ανοιγοκλείνει. Κάτι τσολια από 16-25 να κουνιούνται περίεργα. Κάτι 40αρες που νόμιζαν ότι βρίσκονται στο sex and the bournazi. ΚΛΑΡΊΝΟΓΑΜΠΡΟΊ. Τέτοια ντυσίματα δεν είχα ματαξαναδει!! Μουσική. Παιδιά μεταφέρθηκα στην Συρία. Επί 3 ώρες κάτι αραβικά ίδια μεταξύ τους όλα και κάτι ξωανα να πωρωνονται όπως ο Τσουκαλάς όταν ακούει τον ύμνο του θρύλου. Έριχνα που και που καμία ματιά μέσα και έβλεπα παιδιά που έπρεπε να χωρεψουνε με το ζόρι, μεθυσμένους πεφτουλες να περιφέρονται χωρίς λόγο, 2 ψωνισμενα παιδάκια που νόμιζαν ότι είναι ο david guetta παίζοντας alahusagbar, ποτό και τσιγάρο συννεφο. Σε κάποια φάση ένας καγκουρας έβγαζε με στυλ τόσο καπνό απ' τον ατμιστη του που έκανε ομίχλη για λιγα δευτερόλεπτα στο μαγαζί Γενικά κόσμος και νεαρά άτομα που είχαν την άνεση του θαμώνα. Κενό. Απλά. 1 1 1
ManFromEarth Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Το νοημα του thread ποιο ειναι; Να στηριξουμε τον ελιτισμο του OP; 3
Edel Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 3 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε Το νοημα του thread ποιο ειναι; Να στηριξουμε τον ελιτισμο του OP; όχι, αλλά να εστιάσουμε ότι έχει πεθερό που θέλει ελληνάδικα. 2
ManFromEarth Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 παντως καποιος παντρευτηκε μικρος, ειτε ο πεθερος , ειτε ο ιδιος ο ΟΡ. Ακους εκει 50αρη πεθερο. 3
*nenya* Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 TS, σε ποιό μαγαζί σε πήγε; Έχω 2 παιδικούς φίλους που διασκεδάζουν σε τέτοια μαγαζιά και έχουν κάνει κατα καιρούς μέχρι και γιορτές/γενέθλια εκεί. Μ'έχουν πάει σε: Δικαστήριο, Μύλο, Ανάκτορο, Κολώνες. Δεν καταλάβαινα τί άκουγα, σχεδόν σε όλα θυμάμαι στριμωγμένα τραπέζια και άπειρο καπνό, κακά ποτά. Το μόνο διασκεδαστικό ήταν να παρατηρώ τους μεθυσμένους να προσπαθούν να κάνουν πέσιμο χορεύοντας. Δεν είναι για όλους αυτός ο τρόπος διασκέδασης. Οι συγκεκριμένοι φίλοι μου γούσταραν κάργα. Εγώ υπέφερα [1 ώρα άντεχα με το ζόρι]. Οπότε τους ζήτησα πριν μερικά χρόνια να μην με παρεξηγούν που δεν θα πηγαίνω στις γιορτές τους αν τις οργανώνουν σε τέτοια μαγαζιά. 1 1 1
Edel Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, *nenya* είπε TS, σε ποιό μαγαζί σε πήγε; Έχω 2 παιδικούς φίλους που διασκεδάζουν σε τέτοια μαγαζιά και έχουν κάνει κατα καιρούς μέχρι και γιορτές/γενέθλια εκεί. Μ'έχουν πάει σε: Δικαστήριο, Μύλο, Ανάκτορο, Κολώνες. Δεν καταλάβαινα τί άκουγα, σχεδόν σε όλα θυμάμαι στριμωγμένα τραπέζια και άπειρο καπνό, κακά ποτά. Το μόνο διασκεδαστικό ήταν να παρατηρώ τους μεθυσμένους να προσπαθούν να κάνουν πέσιμο χορεύοντας. Δεν είναι για όλους αυτός ο τρόπος διασκέδασης. Οι συγκεκριμένοι φίλοι μου γούσταραν κάργα. Εγώ υπέφερα [1 ώρα άντεχα με το ζόρι]. Οπότε τους ζήτησα πριν μερικά χρόνια να μην με παρεξηγούν που δεν θα πηγαίνω στις γιορτές τους αν τις οργανώνουν σε τέτοια μαγαζιά. ............................... Άνεργοι πτυχιούχοι του Ιστορικού Αρχαιολογικού οι ιδιοκτήτες μάλλον Εμείς στη Δάφνη είχαμε ένα τέτοιο που λεγόταν "φροντιστήριο" και είχε σα σλόγκαν, "μεταμεσονύχτιο μάθημα ελληνικών" Οφείλω να παραδεχτώ ότι εξαντλούν ολόκληρη την ευφυΐα τους στα ονόματα. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2018 από Edel 1
tolhc1234 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 20 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε Το νοημα του thread ποιο ειναι; Να στηριξουμε τον ελιτισμο του OP; Γιατί σε όποιον φαίνεται τραγική η υποκουλτούρα του Μπουρναζίου είναι ελιτιστής. Μάλιστα.
ManFromEarth Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 5 λεπτά πριν, tolhc1234 είπε Γιατί σε όποιον φαίνεται τραγική η υποκουλτούρα του Μπουρναζίου είναι ελιτιστής. Μάλιστα. Δεν αναφερθηκα "σε όποιον φαίνεται τραγική η υποκουλτούρα του Μπουρναζίου". Αναφερθηκα σε αυτον που "ανοιξε νεο θεμα συζητησης σε φορουμ απλα για να απαριθμήσει ολα αυτα που δεν του αρεσαν στην επισκεψη του στο Μπουρναζι". Απλο, ναι;
greekbusters Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά χαλαρώστε . Που να πηγαίνατε δηλαδή προ 7-8 Χρόνια που ήταν στο ζενίθ του το μπουρναζι. Αν δεν σας άρεσε τώρα που να πηγαίνατε τα τότε χρόνια. Ότι βλέπεις τώρα , το έβλεπες εις δεκαπλουν τότε χωρίς υπερβολές. Αξέχαστα χρόνια!!! Τώρα μόνο το όνομα του έχει μείνει. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2018 από greekbusters 1
g_alkis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Περιέγραψες το μέσο Έλληνα ανά ηλικιακή ομάδα 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις