Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να ρωτήσω 2 πράγματα καθώς ξεκίνησαν να αλλάζουν στην περιοχή μας.

1. Οι παλιές μονές που υπάρχουν σε τι χρησιμεύουν εφόσον υποτίθεται ότι όλοι παίρναμε από το ΑΚ;

2. Θεωρητικά οι θέσεις των νέων καμπίνων θα είναι εκεί που ήταν οι παλιές; Δλδ αν η γειτονιά μου έχει μονή καμπίνα σημαίνει ότι θα αναβαθμιστεί; (Σύμφωνα με ΕΕΤΤ θα μπουν 4 στην περιοχή)

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
  1. Στο Α/Κ είναι το DSLAM. Από εκεί έρχεται ένα μεγάλο καλώδιο προς το ΚΑΦΑΟ και μετά διακλαδίζεται για να πάει στα κτήρια της περιοχής. Δεν έχει δηλαδή μέσα ενεργό εξοπλισμό. Μόνο θέσεις όπου ενώνονται τα καλώδια φαντάσου.
  2. Ναι, οι νέες αντικαθιστούν τις παλιές. Υπάρχουν αρχεία στο site της ΕΕΤΤ που δείχνουν ακριβώς ποιες καμπίνες θα αναβαθμιστούν και περίπου πότε. https://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Electronic_Communications/Telecoms/VDSLvectoring/assignments/
  • Thanks 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε
  1. Στο Α/Κ είναι το DSLAM. Από εκεί έρχεται ένα μεγάλο καλώδιο προς το ΚΑΦΑΟ και μετά διακλαδίζεται για να πάει στα κτήρια της περιοχής. Δεν έχει δηλαδή μέσα ενεργό εξοπλισμό. Μόνο θέσεις όπου ενώνονται τα καλώδια φαντάσου.
  2. Ναι, οι νέες αντικαθιστούν τις παλιές. Υπάρχουν αρχεία στο site της ΕΕΤΤ που δείχνουν ακριβώς ποιες καμπίνες θα αναβαθμιστούν και περίπου πότε. https://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Electronic_Communications/Telecoms/VDSLvectoring/assignments/

Απλά έχω την αίσθηση πως οι αριθμοί που έχουν οι καμπίνες στην ευρύτερη περιοχή δεν έχουν σχέση με τα excel που δημοσιεύτηκαν.

Δημοσ.

Δεν έχουν έναν τριψήφιο αριθμό πάνω; Στα αρχεία που δημοσιεύτηκαν είναι στην 4η στήλη αυτός ο αριθμός. Το αναφέρει ως «Κωδικός ΥΚΕΕ/ΥΚΚ».

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε

Δεν έχουν έναν τριψήφιο αριθμό πάνω; Στα αρχεία που δημοσιεύτηκαν είναι στην 4η στήλη αυτός ο αριθμός. Το αναφέρει ως «Κωδικός ΥΚΕΕ/ΥΚΚ».

Εχουν αλλα αυτες που αλλαζουν δεν συμπεφτουν ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην περίπτωση που δεν αναβαθμίσουν το KV από το οποίο παίρνω, αλλά αναβαθμίσουν το KV του επόμενου στενού από το οποίο δεν παίρνω, σημαίνει ότι παίρνω τον μπούλο; Ή υπάρχει περίπτωση να μας μεταφέρουν όλους εκεί αφού είναι διπλανό στενό; Είναι χαζό είναι 2 παράλληλοι οδοί.

Επεξ/σία από pogchamp
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Ο οτε δεν αλλαζει αριθμους στις καμπίνες, οτι αριθμο ειχε  η παλια εχει και η νεα

Η περιοχή πάντως ειναι μικρή. Δλδ για διπλανα στενά να βάλουν διαφορετική καμπίνα μου φαίνεται too much.

Δημοσ.

Δεν μας είπες την περιοχή, ώστε να έχουμε ιδέα και να δώσουμε παραπάνω πληροφορίες. Υπόψη ότι δεν αλλάζουν απαραίτητα όλες οι καμπίνες αλλά ποσοστό αυτών.

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, jkoukos είπε

Δεν μας είπες την περιοχή, ώστε να έχουμε ιδέα και να δώσουμε παραπάνω πληροφορίες. Υπόψη ότι δεν αλλάζουν απαραίτητα όλες οι καμπίνες αλλά ποσοστό αυτών.

Δεν ξέρω δεν νιώθω άνετα να λέω περιοχή δημόσια πόσο μάλλον όταν είναι μικρή. Ανακοίνωσαν 4 καμπίνες για περιοχή 5000 κατοικων. Η δική μου παλιά καμπίνα δεν είναι στα νούμερα από τις 4 που θα αναβαθμίσουν. Αλλά είναι παράλληλα με το στενό που θα πάρει νέα η οδός μου.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, divo είπε

Εδω υπαρχουν ατομα που γνωριζουν κατι παραπανω για το ποιες καμπινες θα αλλάξουν ή οχι και ποτε περιπου. Πως περιμενεις να σου πουνε αν θα αλλαξει η δικη σου αν δεν ξερουν ποια ειναι? θα συζητάμε περι ανεμων και υδατων μεχρι το πρωι χωρις αποτελεσμα.

Εκτος αν σκεφτεσαι μηπως μεχρι το πρωι ερθει κανεις και στη παρει 😉

Θα μιλούσα με κάποιον από αυτούς προφανώς μόνο με pm. Δώσε περιοχή και αριθμό καμπίνας, πρακτικά οδό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...